- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
1-2 kilo mu süpermiş. Kaç kilo verdin toplam ben kadar sürede ?baska grupta devam etmek istiyorsan son ana birakma canim bu cuma bildirimde yeni grupta olman gerekiyor cunku.
dedigin gibi benim 1 2 kilom kaldi ben gunlukle korumayla sporla falan devam edecegim.
bi kac kez alip verdigimden orasi biraz karisik1-2 kilo mu süpermiş. Kaç kilo verdin toplam ben kadar sürede ?
tamam canim takimimiz kapanirsa hangi takimda devam edecegince karar verdin mi?Dostlar sağolsun hepiniz sağolun tek tek cevap veremiyorum çoklu alıntıyı da bilmiyorum .@pisi pisi kopatim izinli sayılmayabilirim cuma tartılabilirim.
Yani bi kesinlesse ona göre karar versek geçsek. Acaba benim deneme sürem yeniden mi başlayacak yoksa devam mi edertamam canim takimimiz kapanirsa hangi takimda devam edecegince karar verdin mi?
katilacagin takim kaptani sanirim insiyatif sahibi olur emin degilim canim.Yani bi kesinlesse ona göre karar versek geçsek. Acaba benim deneme sürem yeniden mi başlayacak yoksa devam mi eder
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesinİyi akşamlar kızlar babannem vefat etti memlekete geldik bir kaç gün giremeyebilirim
Başınız Allah rahmet etsinİyi akşamlar kızlar babannem vefat etti memlekete geldik bir kaç gün giremeyebilirim
Anladim teşekkür ederimkatilacagin takim kaptani sanirim insiyatif sahibi olur emin degilim canim.
Herhangi bir takımda yarışmayacağım diyet günlüğü olursa katılabilirimtamam canim takimimiz kapanirsa hangi takimda devam edecegince karar verdin mi?
aaaaPersembe gunu diyeti bozmak
23 ağustos doğumlu canim. Ne iyi olurdu on kilo versem ah ahBizimki de 5 aylık Eylül bebesi sizinki sen o zamanKaç kilo fazlan var benim 10
Ben de 9. Takıma sormak istiyodum bi şansımı deneyim. Anca takimla kilo verebilirim ben mecburi şeyler olmaliYa kızlar benim çocuklar malum hele bu ara bildiğiniz delirme modundayim. Çalan telefona bile zor cevap veriyorum ki nerede kaldı buraları takip etmek. Dokuzuncu takıma sordum doluymuş zaten. Sonra düşündüm bu halimle kim beni alsin takimina. Zaten kilonun zor yerine geldim gidim gidim veriyorum. Menulerimi yazmaya fırsat bulamadığından günler oluyor. Diyet günlüğü benim için en mantıklısi sanırım. inşallah motivasyonum bozulmaz. Gerçi şimdiden saldim. Diyeti bozmadiysam yiyecek fırsat bulamadığından.
Dokuzuncu takım çok yoğunmuş transfer alıyormuş canım.Ben de 9. Takıma sormak istiyodum bi şansımı deneyim. Anca takimla kilo verebilirim ben mecburi şeyler olmali
Cnm transfer olurum ben. Eğer kapanırsa da diyet günlüklerine geçerim.Eki Görüntüle 2590057
kizlar eger kabul eden bi kaptan cikarsa transfer olmak isteyenler hep ayni takima gidecek bu bilgiler isiginda kim transfer istiyor kim izin / mezuniyet / ayrilik istiyor yazar misiniz?
herderdedeva @Furha63 Beyaz leylak SekerMandalinasi Kiloverenbiri D Dildev Sismaniye hande_buse
listede olmayanlar istedikleri herhangi bir takima basvurabilir.
Ben transfer istiyorum canım olursa yarışa devam etmem lazim bu kadar kilo nasıl gidecek.Eki Görüntüle 2590057
kizlar eger kabul eden bi kaptan cikarsa transfer olmak isteyenler hep ayni takima gidecek bu bilgiler isiginda kim transfer istiyor kim izin / mezuniyet / ayrilik istiyor yazar misiniz?
herderdedeva @Furha63 Beyaz leylak SekerMandalinasi Kiloverenbiri D Dildev Sismaniye hande_buse
listede olmayanlar istedikleri herhangi bir takima basvurabilir.
canim sen listede degilsin istedigin takima basvurabilirsin bizim takimi alacak takima da tabii :)Cnm transfer olurum ben. Eğer kapanırsa da diyet günlüklerine geçerim.
Gruplar da disiplin olduğu için daha düzenli kilo veriliyor. Bakalım hayırlısı olsun