Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ihlamur içiyorum canım. Bal ve karabiberi sütle içiyorum ben, sütsüz de deneyim. Bende şimdilik öksürük yok, ama boğazım inanılmaz şiş ve burnum beynime kadar tıkalı

Kizlar merhaba
Beni gruptan atmayın sakın.
Sarı kart gösterin ama kırmızı göstermeyin lütfen.
Bu hafta alışma haftam olsun

Önceki msjları okumadım neden kapanıyor grup? İlk kez bir zayıflama yarışmasına katıldım o da kapanıyor mu
bir suredir kaptan ilgilenemiyordu ben idare etmeye calisiyordum ama sorumluluk almak beni strese soktugundan devam edemeyecegim. yetkililer ya yeni kaptan bulur ya da takim kapanir.
baska takimlar acik tekrar katilmak isteyenlere mesaj yazarsan mutlaka cevap gelecektir.

Ne zaman belli olacak acaba

Hayirdir tatlim ne oldu

oyle belirgin bi sebebi yok canim. motivasyonumuz dustu ben de kendimde kaldiracak guc gormuyorum. stres oluyorum ne kendime yararim oluyor ne baskasina
Aslinda son zamanlarda takim iyi gidiyordu.
Sende cok guzel idare ediyordun

Ama stres yaptigi konusunda haklisin
Bende o sebebten biraktim

Ya kızlar ben kendi derdime düştüm uykusuzluk yorgunluk derken yine de bırakıyorum diyeti ama grubumuz mu kapanıyormus ben bunu ancak mi idrak ettim. Motivasyonum düşerse mutfağı talan ederim bak şimdi

Ya kızlar ben kendi derdime düştüm uykusuzluk yorgunluk derken yine de bırakıyorum diyeti ama grubumuz mu kapanıyormus ben bunu ancak mi idrak ettim. Motivasyonum düşerse mutfağı talan ederim bak şimdi
evet canim kararinizi vermeniz gerekiyor. kapanma ihtimali var bu cuma.
motivasyonunu kaybetme vermek zor ama almak cok kolay.

evet canim kararinizi vermeniz gerekiyor. kapanma ihtimali var bu cuma.
motivasyonunu kaybetme vermek zor ama almak cok kolay.
Nasıl bir karar canım başka grupta yarışmaya devam etmek mi yoksa diyet günlüğü mü? Hayırlısı hepimiz için inşallah yine beraber olup kilo verebileceğimiz bir ortamimiz olur. Sen hedefine ulaştın sayılır ama bizim yolumuz uzun.

baska grupta devam etmek istiyorsan son ana birakma canim bu cuma bildirimde yeni grupta olman gerekiyor cunku.
dedigin gibi benim 1 2 kilom kaldi ben gunlukle korumayla sporla falan devam edecegim.

İyi akşamlar kızlar babannem vefat etti memlekete geldik bir kaç gün giremeyebilirim
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun babaanneciğinin
Daha kesin değil ama kapanması gündemde tatlım.. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…