Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar
#661 salı menüm
Sabah 12:00
Yulaf lapası (1 bardak süt+3 kaşık yulaf+1 kaşık keten tohumu+3 hurma+2 ceviz+tarçın+hindistan cevizi)
Akşam 19:00
1 tabak pırasa yemeği+4-5 kaşık yoğurt
2 litre su spor yok
1 tatlı kaşığı un helvası (gerçekten annem zorla soktu ağzıma yok şekerine bak kıvamı nasıl falan çok sevmem zaten sonuçta yaş pasta değil)
Kiloverenbiri

Bayiliyorum un helvasina ya
1 tk bir sey olmaz abla guzel bir menu olmus sonradan dusundum de abla cizelgeye gerek yok bu hafta son zaten sadece menulerimizi paylasalim afiyet olsun

Kızlar yorgunluktan aglayasim var oğlan diş çıkarıyor asla uyumuyor delurmeme çok az kaldı. Valla su an sinirden makarna yapıp yemiyorsam tek sebebi bu grup. Stresten deli gibi yiyesim var.
#661sali
Sabah
Bir buçuk yumurta
Bir zeytin
1kk peynir
Yarım armut
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Pancar salatası
Akşam 19.00
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli mantar sote
Su 2lt
20 dk horon ettim çocuk durmayinca.

#661 Salı Menü (11.02.2020) Kiloverenbiri

Sabah (06:00)

2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
1 kk peynir

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
6 çiğ badem
1 gün kurusu

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
Sebze haşlama
Yoğurt

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Akşam (19:00)
1 adet çipura
Bol salata

Su: 2,5 Litre
Spor: 3 dk ısınma, 45 saniye koşu 30 saniye yürüyüş 20 tur 2 dk soğuma
Sismaniye

Günaydın kızlar. Pazartesi 'Ankara soğukları beni yıldıramaz' diye yürüyüşe çıktığım günün gecesi hastalığa yakalandım önce dünün menüsünü paylaşayım,

#661 salı menüsü
Sabah (08.00)
1 simit
1 parça peynir
3-4 zeytin
Akşam (17.30)
200 gr kadar balık
1 kazan salata

3 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş (hastaneye gitmek için dolmuşa kadar yürümem gerekiyordu)
2 gündür boğaz ağrısı için ballı karabiberli süt içiyorum yatmadan. İlaç kullanmaya da başladım.. Gün içinde yediklerimi kısıtlayarak geçecek bu hafta. Çocuğuma bulaştırmadan geçip gitsin şu hastalık başka birşey istemiyorum. Zaten yeni atlattı kızım hastalığı, bir de ben bulaştırırsam çok üzülürüm.

Canim çok şükür ben çocuklara bulastirmadan atlattim ciğerlerime inen öksürük, tereyağı pekmez ve birde ıhlamur (balsiz) cok iyi geldii.. ciğerler düzeldi sonra kuru öksürük oldu onu da balin içine karabiber attim ve öksürük nobetim de o şekilde geçti.. dediğim şekilde bir dene istersen..

Ankara ayazında yürüyüş mü yürek mi yedin senGünaydın bu arada

Akşam kazan salatana bayıldımmmm
Ah canım yaa çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun bizimki de bir ay sonra diş çıkarır herhalde. Sizinki kaç aylık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…