Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

işte bu tebrik ederim afiyet olsun

afiyet olsun güzel bir menü
geçmiş olsun abla daha iyisindir inşallah? Afiyet olsun

40 dklık videonun 15 dksını yaptım kotu oldum yaparken bıraktım bende

acele etme canim daha yeni dogum yaptin. sen boyle devam et az az ver alma yeter ki. bi kac ay sonra bebegin ek gidaya gecince daha saglam yaparsin diyetini.
sabirsizlikla bekliyorum.
Bu sene universite sinavina hazirlaniyorum abla mezun oldum liseden basladin mi spora?
kolay gelsin Allah yardimcin olsun.. Daha yeni yapabildim baktim olmuyor kucağımda 5 kg agirlikla ( kizim ) yaptim
leslie bebegimle yaptim uyusun diye ama yok uyumadı.. suyu baya arttirdim bakalım..
Normal bir zaman dilimi değil tatilde olduğum için böyle oldu, bu sebeple de paylaşmak istemedim.
Biliyorum canim iyi tatiller..

#661 p.tesi
Sabah 8.35
1 h.yumurta ve
Menemen

Arada 2 kupa sütlü kahve
Öğlen yemeği ni saat 5 te yiyebildim 1 kase ispanak çorbası oglum için yapmistim fazla kalmıştı
Akşam 19.00
3 kürdan kebabı
2 kaşık bulgur pilavi
Su 3.5 litre
Spor yarim saat leslie 5 kilogramlik tatlis bir ağırlıkla Kiloverenbiri

Cumartesi
Az bir yumurta 2 dilim peynir 1 bardak çay 2 dilim ekmek mıhlama ile yedim. Öğlen yarım ekmek arası döner dışarıda günüm geçti. Akşam çok ufak bi parça börek 2 küçük çay. Biraz rejim gitti.
Pazar
1 sucuklu yumurta 1 küçük çay 1 dilim ekmek 2 dilim peynir. Öğlen bir ince uzun tost ekmeğinde kaşarlı tost 1 küçük çay akşam zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği 3 yemek kaşığı bulgur pilavı.
Bugün
Yarım kase tarhana çorbası. Yarım kase sütlü kfkex öğlem 1 kase kara mercimek yemeği 2 kaşık şakşuka akşam bağlama kefal balığı

böyle devam abla bayılıyor çocuklar spora afiyet olsun güzel bir menü olmuş
Hafta sonu çoğumuzun kaçamaklı geçmiş moral bozmak yok ablacım bugün menün güzel olmuş
spor ve su miktarını da yazmamız gerekiyor + - çizelgesi için

Herkese günaaydııın geri döndüm bacitrellalar

#660 Pazartesi 10.02.2020 Kiloverenbiri

Sabah (08:30)

2 yumurtadan mantarlı omlet
Bol yeşillik
2 kk peynir
Domates salatalık

Öğle (13:30)
1 parça biftek
1 adet köfte
Salata
Soda

Akşam (19:30)
6 yk barbunya
2 yk pilav
1 kase yoğurt

Su: 2 Litre
Spor: 1 saat kayak

sahgull Sismaniye

Günaydın canım hoşgeldin ne güzel eğlendin geldin enerjin buraya geliyor taa

Hosgeldin ablacim bu hafta daha aktif olalim takim ilk uce girsin afiyet olsun guzel bir menu olmus

Günaydın canım hoşgeldin ne güzel eğlendin geldin enerjin buraya geliyor taa
Hoşbulduuum, gezdim tozdum oh ne iyi oldu
Hosgeldin ablacim bu hafta daha aktif olalim takim ilk uce girsin afiyet olsun guzel bir menu olmus
Hoşbuldum tatlım aktif olurum Allah'ın izniyle bugün standart sporlarıma da başlıyorum, cumaya güzel bir eksiyle gelme sözü veremiyorum. Regli şişliği var üzerimde, ha oldum ha olacağım patlamaya hazır bomba gibiyim

Sismaniye canım benim kitap ne durumda internetten araştırmaya başladım detaylı bakmadım henüz ama günceli bulamadım , Aydınlanmaya ihtiyacım var

gunaydin kizlar.

ben gecen haftadan beri dusunuyorum. takimin kapanmasini istemedigim icin sorumluluk aldim yardimci oldum ama bana gore degilmis. kendi kilomun stresi yeterken bir de takim ortalamasini falan dusunmek beni bunaltti. uzun sure diyetin de etkisi cok. bu hafta izin alip cikacagim. tarti degil mezurayla yoluma devam etmeyi dusunuyorum sporla falan.
muhtemelen takim kapanacaktir. sahgull bundan sonrasi konusunda bizi bilgilendirir. sayet kapanirsa listede olanlar cuma gunu istedikleri baska takima transfer olabiliyorlar.
sizinle beraber olmak cok guzeldi.
insallah hepiniz hedeflerinize olabilecek en kisa zamanda ulasirsiniz.

herderdedeva @Furha63 Beyaz leylak SekerMandalinasi Kiloverenbiri D Dildev Sismaniye hande_buse

Sismaniye canım benim kitap ne durumda internetten araştırmaya başladım detaylı bakmadım henüz ama günceli bulamadım , Aydınlanmaya ihtiyacım var
kitabi okumayi bitirmedim henuz. pazartesi baslayacagim diyete.
diyet merdiven seklinde her hafta bastan basliyorsun.

pazartesi saf protein sinirsiz
sali saf protein + izinli sebzeler sinirsiz
carsamba saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve
persembe saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve + izinli ekmek
cuma saf protein sinirsiz + izinli sebzeler sinirsiz + 1 izinli meyve + izinli ekmek + izinli peynir
cumartesi saf protein sinirsiz+ izinli sebzeler sinirsiz +1 izinli meyve + izinli ekmek + izinli peynir + sinirli nisastali gida
pazar izinli gidalardan odul gunu

yani ustun koru bu sekilde haftalik 500-800 gr arasi kayip hedef. rahat bir diyet ben kisitli olsun da cenem dursun diye yapmak istiyorum.

Yaa çok üzüldüm şu anda, yoruluyorsundur tahmin edebiliyorum. Ne kadar basitmiş gibi gözükse de öyle değil yardımcı olmak.. Bu süreçte kendi adıma bana vermiş olduğun destek ve motivasyonun için, bana olan güvenin için çook teşekkür ederim. Şayet takım kapanacak ise ben mezuniyetimi isterim bir yerlerde kendime günlük açıp oradan yoluma devam ederim.

Yaaa ama nereyeee gidiyorsunuzzz ben daha yeni motive olmuştum belki kapanmaz birilerini devrederler buraya senin uzerinden de yük kalkmış olur olmaz mi öyle.. Ben de tam 2 mil leslie yapmanin sevinciyle gelmiştim kii ne göreyim hevesim kirildi

yani fiziksel bi yorgunluk olmasa da psikolojik bi yorgunluk veriyor sorumluluk duygusu :) her zaman takipte olurum seni :) kimbilir ben de acarim bi gunluk
tatlim sakin kaybetme motivasyonunu daha bi cok takim var onlara da bakabilirsin. bilmiyorum dedigin gibi yeni bi kaptan da atanabilir. bakalim ne olacak. leslie icin ayrica tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…