- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
dukan diyeti yapmistim daha once
sonradan daha serbest bi diyet cikarmis dukan. kitabini aldim yarin basliyorum
Canim ben izinliyim.diye hic bakmadım foruma daha dün aksam.bitti benim temizlik.bugun rölantide geçti . Leslie ye başladım bugun masallah devam ederim.insallah...
Benim kilom sabitt.. aslında o kadar da dikkat ediyorum ama niye böyle oluyor anlamadim...
Bu hafta tahin pekmez sadece bir kere yiycem yemin ettim bakalim farkedecek mi.. ayrica leslie yapicam ve 3.5 litre su içeceğim bakalim fark edecek mi
nasil olsa yedim batti balik yan gider diye yemeye devam etme sakin. cumaya var daha. proteine agirlik ver. yediginin yarisini yakmissindir temizlikte zaten.Canım ben dikkat edemedim boya ve temizlik süresince hatta son c.tesi günü byük vurgun yaptım 2 haftaya kadar telafi edip ya 63 ya da 62 lerle geri dönmek istiyorum ama sporla birlikte yapacağım. Dün başladım bugün devam edeceğim
Normal bir zaman dilimi değil tatilde olduğum için böyle oldu, bu sebeple de paylaşmak istemedim.Bence paylaşalım menüleri o cıs lari coslari yazdıkça insan daha çok dikkat eder.. Bir dahaki sefere yazmamak için yemez yada dikkat eder
okumaya basladim dun gece 1 2 hafta yapayim da haberdar ederim: ))Bizi de bilgilendirir misin ? Dukan ı bir ara yaptım ilk atak evresinde kabız oldum sonraki evreler güzeldi ama devam edemedim.
Bak boğayı da biliyorbunun kovasi bogasi yok. hepimiz yemeyi cok sevdigimiz icin buradayiz :)
kilo verdikten sonra da kontrollu yemek gerekecek yoksa aynen aliriz geri.
dengeyi artik yasam stili haline getirmemiz lazim.
o zaman da geliyor malesefBak boğayı da biliyormalum en pisboğaz ikisi var.Evet haklısın ama boğazımı tutarken diğer insanlardan daha çok zorluyorum bence kendimi .Ama şöyle 58 olup salına salına gezersem belki yemek aklıma gelmez
Bitmeyen diyet ile girdim sonra queen mom oldu hamile kaldim mayis gibi biraktim diyeti oyle hatirliyorum cnmcanim cok fazla nick degistirmissin
gulsahh54
adigepsase54
bitmeyendiyet
baska nickin oldu mu?
gulsahh54 olarak 2018 kasim 594. etapta kendi ayrildi diye not dusulmus. sonrasinda tekrar lisyeye girdin mi?
Aaa evet hatırladım seni hatta ben de bence nickini değiştirmelisin demiştim sen hatırladın mı benio zaman da geliyor malesef
benim eski nickim sismaniye. ben kendimden pis bogazini tanimadim
demek senin sayende degistirdim nickimi vay vay vayAaa evet hatırladım seni hatta ben de bence nickini değiştirmelisin demiştim sen hatırladın mı beni
bak mesaji da buldum hic aklimdan cikmadi bu mesaj :))Ümitsizliğe kapılmayın bir de size bir tavsiye verebilir miyim:) bir kitapta okumuştum Kelimeler canlıdır hayat sahibidir demiş eski âlimler yani kendimize yakıştırdığımız şeyler gerçekleşebilir hayatımıza yansıyabilir.Bence nickinizi şişmanlık ile ilgili değilde olmak istediğiniz durumla ilgili seçebilirsiniz Hepfitim gibi ya da zayıf kız vb.:)
nasil olsa yedim batti balik yan gider diye yemeye devam etme sakin. cumaya var daha. proteine agirlik ver. yediginin yarisini yakmissindir temizlikte zaten.