- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
Türk kahvesi candır nescafe bizim neyimize 125 kaloriyle neler yapılırAslında 13 Aydan beri nescafeyi ilk kez içiyorum belki daha fazla olmuştur içmeyeli ama tekrarı olmayacak. Şu hazır soğuk nescafeden içtim şekeri içinde 125 kalori.
ben de kahvalti hastasiydim ama bi hafta fln yapinca artik kahvaltiyi erken yapasim gelmemeye basladiAralikli oruç varmış onu uygulayan oldu.mu bizim içimizde kizlar.. is yerimden arkadaş yapacak? Bana uymaz ama sabah kahvaltısız uyanamıyorum ben.
Sucuk kaçamak mı protein ya o yüzden yedim ama aç kalktım çok yemedim yani tabi hsklısın bugünü batırmayaydım iyiydi keşke olmasaydı ama bir ay önceden organize edilen bir kahvaltı planı vardı bi kaç aile mekan da güzeldi böyle zamanlarda ben tutmuyorum kendimi güzel anıları diyet psikolojisi ile bozmak istemiyorumdün ne güzel geçmiş bugün yazık etmişsin ah be ablaa sucuk kaçamağı neyine yetmediben de brokoli salatasını denemeyi düşünüyordum vazgeçtim afiyet olsun
ablacım ben sucuğun kaçamak olduğunu düşünüyorum biz kendimiz yapmıyoruz evde var o da hazır işlenmiş et sonuçta yememeye gayret ediyorum benSucuk kaçamak mı protein ya o yüzden yedim ama aç kalktım çok yemedim yani tabi hsklısın bugünü batırmayaydım iyiydi keşke olmasaydı ama bir ay önceden organize edilen bir kahvaltı planı vardı bi kaç aile mekan da güzeldi böyle zamanlarda ben tutmuyorum kendimi güzel anıları diyet psikolojisi ile bozmak istemiyorumhafta içi yine askeri disiplinle devam
cuma gunu canim :)Sismaniye abla bu ayın analiz sonuçları ne zaman çıkacak?
haftasonlari az az ben de tuketiyorumSucuk kaçamak mı protein ya o yüzden yedim ama aç kalktım çok yemedim yani tabi hsklısın bugünü batırmayaydım iyiydi keşke olmasaydı ama bir ay önceden organize edilen bir kahvaltı planı vardı bi kaç aile mekan da güzeldi böyle zamanlarda ben tutmuyorum kendimi güzel anıları diyet psikolojisi ile bozmak istemiyorumhafta içi yine askeri disiplinle devam
Ablacim ne guzel sporunu yapmissin nedeeen bol karbonhidratli beslendinHayırlı geceler hanımlar
Bugünü yazmıyım hiç baya karışık yedim bol karbonhidratlı eksiyi verKiloverenbiri cnm.
Spor olarak da 5 set bacak egzersizi yapabildim
Su 2 lt
İnşallah cnm.Ablacim ne guzel sporunu yapmissin nedeeen bol karbonhidratli beslendinhafta ici telafi edecegiz insallah
gercekten menulerin pek diyet menusu degil listeye de alamadim guvenip. bu sekilde devam edersen cuma gunu aylik %2 yi de tutturamaz sari kart alirsin canimİnşallah cnm.
Yav bi türlü tam anlamıyla başlayamıyorum. Sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi geliyor bi bıkkınlık var üzerimde. Şu hamilelikte de kilo almasam ne olurdu yani. Ayy depresyona girdim
Bakalım cnm bende zaten etkilememek için listeye girmek istemedim.gercekten menulerin pek diyet menusu degil listeye de alamadim guvenip. bu sekilde devam edersen cuma gunu aylik %2 yi de tutturamaz sari kart alirsin canim
ama yine de sonucta az eksi yerine artiya da gidebilirdin. tamamen uzaklasma sakin.
Bu bikkinlik bende de vardi abla surekli diyete baslayip 2 gun sonra birakiyordum 100 kilo olunca ne kadar sacmaladigimi farkettim sen suan 70 kilosun 10-15 fazlaligin var duzgun saglikli bir diyet yaptiginda gayette kilo verebiliyorsun biraz hirslansan yaza kadar mezun oldugunu gorecegizİnşallah cnm.
Yav bi türlü tam anlamıyla başlayamıyorum. Sanki hiç kilo veremeyeceğim gibi geliyor bi bıkkınlık var üzerimde. Şu hamilelikte de kilo almasam ne olurdu yani. Ayy depresyona girdim
Ayy sagol cnm ya inşallah.Bu bikkinlik bende de vardi abla surekli diyete baslayip 2 gun sonra birakiyordum 100 kilo olunca ne kadar sacmaladigimi farkettim sen suan 70 kilosun 10-15 fazlaligin var duzgun saglikli bir diyet yaptiginda gayette kilo verebiliyorsun biraz hirslansan yaza kadar mezun oldugunu gorecegiz
Ben işi çözdüm. Haftanın 1-2 günü fazla yediğinde, geri kalan günler kahvaltı saatini ileri atıp akşam da et ve salata yiyince toparlıyorum. Ama şöyle bir sorun oluyor, vermek istediğim 9 kilo daha olunca ve sürekli kaçamak kapatmaya çalışınca akıntıya karşı kürek çekiyorum. Haftasonlarının böyle geçmesinin nedeni de belli bir beslenme şeklim olmamasından. Ketojenik diyet yaparken ketozise bir kaç gün içinde anca girdiğim, çok hesaplama yaptığım ve bozarım diye korktuğum için haftasonu fire vermiyorum. Barsak problemleri nedeniyle kendimi fazla saldım. Bu cuma itibariyle yeniden (sindirim için gerektiğinde ilaç kullanarak) ketojenik diyete geçeceğim sanırım. 2-3 ay düzenli yapsam bu kiloyu veririm eminim.kisir borek corek miktarlari yazmadigina gore demek ki bayagi fazla.
umarim toparlamakta zorlanmazsin