- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla 2.5-3 lt su yeterli bobrekleri fazla yormayalim spor cok etki ediyor yap kesinlikle ben tahin pekmezin kahvaltida yenince kilo aldirdigini dusunmuyorum 1 kasiktan bir sey olmaz bence tok tutan bir yiyecek kilo almak icin kullananlar gece yatmadan once yiyor gun icinde yiyince tikiyor insani cunkuBenim kilom sabitt.. aslında o kadar da dikkat ediyorum ama niye böyle oluyor anlamadim...
Bu hafta tahin pekmez sadece bir kere yiycem yemin ettim bakalim farkedecek mi.. ayrica leslie yapicam ve 3.5 litre su içeceğim bakalim fark edecek mi
Canim ben yeni doğum yaptim 2 aylik bebeğim o yüzden bol su ile sütümü arttirmam lazim tahin pekmezi de süt için yiyorum ama şöylebir durum var yemeye baslayinca sadece 1 kaşıkla kalmiyorum maaalesef o yüzden bu hafta sadece bir kere khu da sütüm un çok azaldığını darkettigim zaman yiycemAbla 2.5-3 lt su yeterli bobrekleri fazla yormayalim spor cok etki ediyor yap kesinlikle ben tahin pekmezin kahvaltida yenince kilo aldirdigini dusunmuyorum 1 kasiktan bir sey olmaz bence tok tutan bir yiyecek kilo almak icin kullananlar gece yatmadan once yiyor gun icinde yiyince tikiyor insani cunku
Ben de cok seviyorum tahin pekmezi zor duruyorum fazla yememek icin bu hafta boyle dene o zaman abla insallah faydasini cokca gorursunCanim ben yeni doğum yaptim 2 aylik bebeğim o yüzden bol su ile sütümü arttirmam lazim tahin pekmezi de süt için yiyorum ama şöylebir durum var yemeye baslayinca sadece 1 kaşıkla kalmiyorum maaalesef o yüzden bu hafta sadece bir kere khu da sütüm un çok azaldığını darkettigim zaman yiycem
Abla yedik zaten yeterince bugune kadar bosver o bol kalorili sagliksiz besiniGünaydın kontrol tartım malesef +800 ama 3 gündür tuvalete gidemedim tabiki hafta sonu kaçamağının da etkisi büyük bakalım cumaya kadar neler yapacağım.
Az önce bir arkadaşın doğum gününü kutladık ennn sevdiğim çikolatalı pastanın yüzüne bakmadım .Burda dur leylak dedim kendime
Ben kova burcuyum yemek benim için büyük zevk diyet benim için eziyet gerçekten zorlanıyorum
Inşallah canim bakalimmBen de cok seviyorum tahin pekmezi zor duruyorum fazla yememek icin bu hafta boyle dene o zaman abla insallah faydasini cokca gorursun
bunun kovasi bogasi yok. hepimiz yemeyi cok sevdigimiz icin buradayiz :)Günaydın kontrol tartım malesef +800 ama 3 gündür tuvalete gidemedim tabiki hafta sonu kaçamağının da etkisi büyük bakalım cumaya kadar neler yapacağım.
Az önce bir arkadaşın doğum gününü kutladık ennn sevdiğim çikolatalı pastanın yüzüne bakmadım .Burda dur leylak dedim kendime
Ben kova burcuyum yemek benim için büyük zevk diyet benim için eziyet gerçekten zorlanıyorum
acele etme canim daha yeni dogum yaptin. sen boyle devam et az az ver alma yeter ki. bi kac ay sonra bebegin ek gidaya gecince daha saglam yaparsin diyetini.Çok istiyorum vermeyii bir an once vermeyi emzirmeseydim arada şok diyetler detokslarda ekletdim ama yok yspamam o yüzden bu sekilde vermek zorundayim.. saadece duzensiz uykudan korkuyorum o beni cok etkiliyor
Evet iste bu abla benim yerime de spor yap sabahtan beri kutuphanede oturuyorum belim agridi simdi bir leslie patlatsam bende ne guzel olurduHaydi kizlarr haydiiii bu hafta formdayiz şöylebiraz rayina oturtsak biraz eksi görsek zaten tekrar almaya kiyamiycagiz.. Ben artik kendimi tutamayacagimi bildiğim seyleri yemenek için yemin edicem.. ne pis nefis ya durdurdugum duruma bakk.. ayricaaa birazdan 2 mill leslie yapmayi planliyorumm
Ayy bende yapayim yapayim diyorum da tam açıyorum bebeğim (kızım) agliyor tam yapicam oğlum acikiyor şimdi de uykusu gelmiş insallah onu uyuttuktan sonra.. sen üniv mi okuyorsun ne dersi calisiyorsun.. benim de haftasonu sonavlarim var çok bakamadim..Evet iste bu abla benim yerime de spor yap sabahtan beri kutuphanede oturuyorum belim agridi simdi bir leslie patlatsam bende ne guzel olurdu
Almam inşallah ama şöyle her hafta 1 gitse hiç fena olmayacak hatta daha fazla..acele etme canim daha yeni dogum yaptin. sen boyle devam et az az ver alma yeter ki. bi kac ay sonra bebegin ek gidaya gecince daha saglam yaparsin diyetini.
Bence paylaşalım menüleri o cıs lari coslari yazdıkça insan daha çok dikkat eder.. Bir dahaki sefere yazmamak için yemez yada dikkat ederKızlar hepinize merhaba ben dünkü menümü paylaşmak istemiyorum, verin bana oradan bir eksi
Bu sene universite sinavina hazirlaniyorum abla mezun oldum liseden basladin mi spora?Ayy bende yapayim yapayim diyorum da tam açıyorum bebeğim (kızım) agliyor tam yapicam oğlum acikiyor şimdi de uykusu gelmiş insallah onu uyuttuktan sonra.. sen üniv mi okuyorsun ne dersi calisiyorsun.. benim de haftasonu sonavlarim var çok bakamadim..