Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sagol canim. bobrek agrisi cok daha kotu tabii. bol su ihmal etme aman.
menu icin de sabah kaymak aci sos 2.5 dlm ekmek yemissin
aksam yesil mercimek yemegi masum gibi gorunuyor ama o da bayagi kalorili bir yemek ve karbonidrat agirlikli miktar yazmadigin icin en az 1 tabak yedigini varsaydim. kek e de ince dilim dememissin. neli oldugu da yazmiyor :) hani diger ogunler cok hafif olsa dengeledin desek. varsayimlarim dogruysa bu dunku menu sana eksi getirmez hatta 100 gr artirir. ha cuma icin kotu de degil tabii.
evet bu hafta kilo verdin guzel. ama 2 hafta onceki kilona gore sanirim 200 300 gram verdin.
ne yiyecektin ki kahvaltida?
zaten saglam kahvalti kacamak sayilmaz abur cubur olmamasi gereken seyleri kacamak sayiyoruz. gozleme borek falan gibi planlar mi var yoksa oyleyse bu sefer o da seni 300 geri atar. haftanin kalanini onlari toparlamakla ugrasarak gecirirsin.

baslangic icin iyi canim. leslieye basladigin da cok iyi olmus. sporsuz kilo kaybiyla sporlu kilo kaybi cok farkli oluyor (kidemli sisman oldugumdan ikisini de tecrube ettim )

Yaaaa gerçekler ne kadar acııııı ay ne bileyim yerken çok diyet geldi herşey birden iştahım mı açıldı ne siz söyleyince bi kendime geldim

Yaaaa gerçekler ne kadar acııııı ay ne bileyim yerken çok diyet geldi herşey birden iştahım mı açıldı ne siz söyleyince bi kendime geldim
kalori sayma huyum oldugundan hersey rakam olarak geliyor gozume
dedigim gibi cuma icin iyi. pazar da abartmadan yiyebilirsin. ama o zaman pzt-persembe cok planli bi diyet yapman gerekiyor. yoksa gramciklar gidiyo malesef sadece.

Hadi hanımlar bu hafta birinci biz olalım bomba planlarım var bu hafta için bol bol lahana çorbası ve yeşillik göreceksiniz bende(protein oranına da dikkat edeceğim) bireyselde de birinci olsam ne güzel olurr
hadi bakalim. sana guveniyorum
ben de kendi kendimi yenecegim
bi de Lusi var belki onu da yenerim bu arada

Ben dunun zannetmistim Aksam #661cumartesi etiketiyle paylasirsan menu ve spor icin + - cizelgesi hazirliyor her hafta birimiz kolaylik olur
Tamam. Cumartesiyi anladım da 661 nedir anlamadım bir de her hafta biri + - çizelgesini nasıl hazırlıyor yani kendi kilo kaybını mı yazıyor kafamda deli sorular kuralları başta okumadığımdan oluyor bunlar

Her etap 1 hafta suruyor biz suan 661. Haftadayiz o yuzden
Menu guzelse + fazla kacamak yapildiysa - konuluyor spor da ayni sekilde en fazla - alan kisi o haftanin cizelgesini yapiyor baya sistemli bende 1 ay once basladim cok sasirmistim kurallari okuyunca daha bir suru sey var 1 aylik planlar yapiliyor eger hedefe ulasilmadiysa sari kart goruyorsunuz ilk sayfayi okumalisin bence abla

kacamaga eksi vermeyi biraktik ama sanirim ben bu menu takibi isini sonuna kadar devralip o eksi isine de devreye sokacagim. etap yazilmasina ragmen bazi arkadaslarin mesajlari aramada gelmedi. forumun arama algoritmasinda bi sorun var sanirim.

kacamaga eksi vermeyi biraktik ama sanirim ben bu menu takibi isini sonuna kadar devralip o eksi isine de devreye sokacagim. etap yazilmasina ragmen bazi arkadaslarin mesajlari aramada gelmedi. forumun arama algoritmasinda bi sorun var sanirim.
ufak kacamaklar icin degil de aksam vakti baklava yeniyorsa - yazilmali bence surdurulebilir diyet onemli ama seker ve turevleri bagimlilik yaratiyor yaptigimiz kacamaklar bile eskiye nazaran daha saglikli olmali
isin oldugu haftalar ben devralabilirim + - cizelgesini abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…