Teşekkürler tatlım bir de şu sporu yoluna koyabilseydim.afiyet olsun abla
canim sen asiri cig kofte tuketiyorsun :) malum yag karbonidrat ne ararsan var onda.Hayırlı geceler
#661 ctesi.Kiloverenbiri
Sabah 12.00 gibi
1 az kaşarlı yumurta
3 ince dilim peynir
Yarım simit
1 tatlı k. Tahin pekmez
Ara sütlü kahve
Akşam
5 sıkım çig köfte
Marul turp, yesiilik
4 dilim pancar
Çay
Spor yok
2 lt su bugun az içtim misafirlikteydim
Şanlıurfa cnm. Bizim burda çiğ köfte herhafta yapılır illakicanim sen asiri cig kofte tuketiyorsun :) malum yag karbonidrat ne ararsan var onda.
memleket nere
Hava kapalı ama akalımherderdedeva Erzurum çarşı pazaaarr aman leylim ammman aman leylim aman aman naböralla adonisine çift yumurta kırdığım
Gayet güzel menün.. dikkat et hastalanma sıkı giyin.. kayak çok eğlenceli demiiKızlar hepinize selam
#661 Cumartesi Menü (08.02.2020)Sismaniye
Sabah (08:30)
Bol yeşillik limonla beraber
Mantarlı kaşarlı omlet
2 kk peynir
Öğle (13:00)
Karışık salata
Izgara tavuk
1/2 kase ayranaşı çorbası
Ara (15:30)
2 yudum sahlep (Çok şekerli geldi ama çok üşümüştüm)
Akşam (19:00)
5 adet ciğer
1 yk hünkar beğendi
1/2 adet zeytinyağlı enginar
Spor: 3 saat kayak
Su: 2.5 litre
sahgull
cok iyi gecirmissin :) 3 saat kayakKızlar hepinize selam
#661 Cumartesi Menü (08.02.2020)Sismaniye
Sabah (08:30)
Bol yeşillik limonla beraber
Mantarlı kaşarlı omlet
2 kk peynir
Öğle (13:00)
Karışık salata
Izgara tavuk
1/2 kase ayranaşı çorbası
Ara (15:30)
2 yudum sahlep (Çok şekerli geldi ama çok üşümüştüm)
Akşam (19:00)
5 adet ciğer
1 yk hünkar beğendi
1/2 adet zeytinyağlı enginar
Spor: 3 saat kayak
Su: 2.5 litre
sahgull
hergun yeni bisey ogreniyorum su yarisma sayesindeMerhaba hanımlar
Ben bugün çeyrek gözleme ve 1 dilim gülüt yedim.
Henüz tam.diyete giremedim. Hedefim 15 saat ac kalmak günde. Bu şekilde 20 kilo verdim. Ve 2 seneye yakın geçti çok az aldim. Midemi kuculttugune çok inanıyorum
Keyifli ama ben daha başlangıcımGayet güzel menün.. dikkat et hastalanma sıkı giyin.. kayak çok eğlenceli demii
Kız dur kalk dur kalk, dedim ki bizimkilere video çekmek yasak, parçalarım sizicok iyi gecirmissin :) 3 saat kayakaman yorgunluktan olmussundur
20 kilo vermen cok guzel ablacim ama saglikli beslenmeye odaklansan cok iyi olurMerhaba hanımlar
Ben bugün çeyrek gözleme ve 1 dilim gülüt yedim.
Henüz tam.diyete giremedim. Hedefim 15 saat ac kalmak günde. Bu şekilde 20 kilo verdim. Ve 2 seneye yakın geçti çok az aldim. Midemi kuculttugune çok inanıyorum
Hahhh haaa bende görünce hemen baktim lezzetiymiş baya ama denemiycemhergun yeni bisey ogreniyorum su yarisma sayesinde
gulut neymis diye baktim da misir unut kekiymis galibahem.gozleme hem olmamis zamanla oturtursun insallah
Yeni olman çevrendekileriçin ekstra eglencedirKeyifli ama ben daha başlangıcım
Kız dur kalk dur kalk, dedim ki bizimkilere video çekmek yasak, parçalarım sizi
Evet olması:) işte ben uzun süre açlık işini böyle oturtmaya çalışıyorum şimdilik.hergun yeni bisey ogreniyorum su yarisma sayesinde
gulut neymis diye baktim da misir unut kekiymis galibahem.gozleme hem olmamis zamanla oturtursun insallah
Canım kesinlikle haklisin..Bu bir iki günlük yaptığım birşey. Yoksa protein sebze yogurt ve 1 2 dilim ekmeğe döneceğim ınsallah20 kilo vermen cok guzel ablacim ama saglikli beslenmeye odaklansan cok iyi olur
2 ye kadar uyudun mu yoksa#661pazar
İyi aksamlar herkese
kahvalti(14.00)
bol yesillikli lor peynirli omlet(2 yumurtadan)
Salatalik
1 tk bal
ara ogun
yesil elma
aksam(19.30)
tavuklu kereviz salatasi(dun kucuk bir kaba koymustum)
3 kofte
1 bardak ayran
2 lt su 150 ip atlama