Gercekten yapabilirsen iyi olur. tabii egitimini de aksatmasin :)ufak kacamaklar icin degil de aksam vakti baklava yeniyorsa - yazilmali bence surdurulebilir diyet onemli ama seker ve turevleri bagimlilik yaratiyor yaptigimiz kacamaklar bile eskiye nazaran daha saglikli olmali
isin oldugu haftalar ben devralabilirim + - cizelgesini abla
Emeğine sağlık abla pzt salı spor yaptım ben hafta içi sabah ve öğlen kütüphanede oluyorum spora akşam vaktim oluyorEki Görüntüle 2586954
@herderdedeva @Furha63Beyaz leylak SekerMandalinasi Kiloverenbiri D Dildev Sismaniye hande_buse @ela_naz2019
Menu paylasim listesi kirmizi bildirilmeyen menuler. Sari ise sporsuz olanlar.
bildirilmeyen menu -1 puan bildirilen menu ve spor +1 er puan
Simdi hep beraber karar verelimmm. 6 puandan az alanlara ne yapmali
bu hafta ben yapayım o zaman hafta sonu çalışmıyorum hafta içi sadece hem buralarda aktif olayım bu haftayı çok güzel geçirmek istiyorumGercekten yapabilirsen iyi olur. tabii egitimini de aksatmasin :)
ben de nasilsa kendim cizelgeyi yapicam diye boslamisim menuleriBaskasi yaparsa daha dikkat ederim zamanli paylasmaya.
7 puanla yırttım çok şükürEki Görüntüle 2586954
@herderdedeva @Furha63Beyaz leylak SekerMandalinasi Kiloverenbiri D Dildev Sismaniye hande_buse @ela_naz2019
emin olamadim sonradan yazmadigin icin canim:) o zaman 8 puanEmeğine sağlık abla pzt salı spor yaptım ben hafta içi sabah ve öğlen kütüphanede oluyorum spora akşam vaktim oluyor
1 yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmek mi? biraz daha ayrıntılı yazsan abla su ve sporu da yazıyoruz menülerdeIyi aksamlar hanimlar
Sabah peynir yumurta çay ekmek
Akşam yarim durum adana yedim
Ablacim evet bugün bir taziye işi vardı su yoktu. Sporda yok sayılır.1 yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmek mi? biraz daha ayrıntılı yazsan abla su ve sporu da yazıyoruz menülerde
menü olarak güzel afiyet olsunAblacim evet bugün bir taziye işi vardı su yoktu. Sporda yok sayılır.
5 dlm.ekmek cok fazlaMenüleri parça parça yazmaktaysa toplu yazayım dedim
Şimdi Cumartesi yani bugün
Sabah
Sabah kahvaltıyı sağlam yapmaya çalışıyorum.
Peynirli omlet
İki kibrit kutusu kadar kaşarlı tulum
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
İkisi kızarmış 3 ince dilim buğday ekmeği
Bir de 200ml lik kupada çay(2 çay bardağı büyüklüğünde olduğundan 2 küp şeker attım)
Kahvaltıyı 9 gibi yaptım
Kahvaltı sonrası 15 dk leslie
Ara öğün
galeta ve labne peynir ve 1 adet muz
Öğlen
80 gr lık ton balığı ve bir ince dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Yumurtalı fasülye kavurması (1 tabak)
1 kase arpa şehriye çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeğini 5 de yedim ve artık hiç bir şey yemiyorum kapanış
Bir de unutmadan 2 lt su
kisir borek corek miktarlari yazmadigina gore demek ki bayagi fazla.Merhaba kızlar. Bugün biraz serbest bıraktım kendimi, ama yarın yine diyet moduna gireceğim. Yoksa bütün Haftaiçim, haftasonunda yediğim hurmaların tırmalaması ile geçiyor.
#661 cumartesi menüsü
Sabah (09.30)
Bir kaç kaşık Menemen
Az peynir
3-4 zeytin
Bir kaç dilim hindi füme
3-4 kare helva
3 hurma
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen (12.30)
Annemle çok uzun zamandır hasret kaldığımız çay keyfi yaptık,
İçinde kurabiye, kısır, börek, çörek var. Yedim yani Allah var.
Akşam (19.00)
1 kase cacık
8 tane kadar içi bulgur ile yapılmış sarma
1 kase çorba yedim.
Toplam 1,5 lt susahgull Sismaniye
Midem çöplük gibi, zerre kadar mutlu değilim şu an. Sabah olsada midem boşalsa, guruldasa diye sabırsızlanıyorum. Iyi oldu bana, oh olsun. Spor, çocukla hoplayıp zıplamaktan başka birşey yok maalesef
Emzirdiğim için ve henüz 6 ay olmadığı için çok sıkı diyet yapmıyorum.. Dilimler çok ince şu hazır dilimli satılanlardan.5 dlm.ekmek cok fazla
ama diyete baslamadan once 1 ekmegi kendi bitirenlerdensen simdilik idare eder. zamanla zaten azaltirsin.
afiyet olsun erken kapatmissin.
Sismaniye bu hafta izinli olan kimler abla?
Amanın vurun beni kesin beni raziyim bu hafta diyeti bozmasam da çok kopuktum buradan.Eki Görüntüle 2586954
afiyet olsun ablaSelam kızlar
#661 cumartesiKiloverenbiri
kahvalti 11.00
dort kaşık kavurmalı yumurta
ara
iki küçük muz
bir avuç leblebi
aksam 19.30
kagitta pişmiş hamsi
salata