- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Tebrik ederim tatlım maşallahKilom 92.5
93-92.5 =0.5
0.5/93×100=%0.57
Bende öyle dedim kuzucum çok şükür sağ Salim vardıkÜzülme vardır bir hayır ♥
Hoşgeldin tekrardan umarım dileğin gerçekleşir, yolumuz açık olsun..1. 64.9 - 55.5
2. 36- 155
3. Aslında verdim10 kilom kaldi
4. Hayır
5.Hayır
6. Hayır
7.evliyim 2 kız annesiyim. Sınıfın en fit annesi olayım diyorum:)
Eline emeğine sağlık tatlım***3.Takım 660.Etap ***
pisi pisi kopatim(60.6/60.5/0,1/%0.17)
hande_buse (63.5///)Sabit
Dildev(74.1/73.7/0.4/%0.54)
SekerMandalinasi(69.9/69.3/0.6/%0.86)
herderdedeva(70/69.2/0.8/%1.14)
Beyaz Leylak(69.5/68.4/1.1/%1.58)
Kiloverenbiri (93.6/92.8/0.8/%0.85)
3. Takım ortalaması: % 0.734
***3.Takım 660.Etap Free Liste***
furha63 (72.3/72.2/0.1/0.14) mezun uye geri dondu bt 3.1.20 bk 74.7 hk.62
ela_naz2019(93/92.5/0.5/%0.54)yeni uye bt 13.1.2020 bk 93.30 hk. 63
Ooo akşam menüne bayıldım çok lezzetli duruyor ama ben olsam sac kavurmada 1 kaşıkla duramazdımKızlar benim bugün tüm dengelerim şaştı, yolculuk transfer derken paketli gıda yemek durumunda kaldım bir de bu yüzden de biraz üzgünüm. Sağlık olsun artık napalım ❤
#660 Cuma Menü (07.02.2020)Sismaniye
Sabah (04:30)
Bir kase mercimek çorbası
Ara (12:30)
1 paket çubuk kraker
1 ayran
Öğle (15:00)
Nihayet bir yemek yerinde durduk, bir göz kıymalı yumurta
Akşam (19:30)
1 yk sac kavurma
2 ızgara mantar
1 yk piyaz
Salata
Su: 2 Litreden az da olabilir açıkçası çok su tüketmek istemedim, yolda ne olacağı belli değildi çünkü. Sporda yapamadımsahgull
guzel menun canim yine de cuma icin. gecmis olsun bakalim insallah tatilin bundan sonrasi keyifli gecer.Kızlar benim bugün tüm dengelerim şaştı, yolculuk transfer derken paketli gıda yemek durumunda kaldım bir de bu yüzden de biraz üzgünüm. Sağlık olsun artık napalım ❤
#660 Cuma Menü (07.02.2020)Sismaniye
Sabah (04:30)
Bir kase mercimek çorbası
Ara (12:30)
1 paket çubuk kraker
1 ayran
Öğle (15:00)
Nihayet bir yemek yerinde durduk, bir göz kıymalı yumurta
Akşam (19:30)
1 yk sac kavurma
2 ızgara mantar
1 yk piyaz
Salata
Su: 2 Litreden az da olabilir açıkçası çok su tüketmek istemedim, yolda ne olacağı belli değildi çünkü. Sporda yapamadımsahgull
yok canim zorunluluk yok. sozu senet sayiyoruz :))P Pisi pisi kopatım kilo bildirimi yaparken fotoğraf göndermek zorunlu mu çünkü ben hep sıkıntı çekiyorum bu konuda olmuyor bir türlü
Eski tartımda kendi görüntümde çıkıyordu insem rakam kayboluyordu o yüzden gönderemiyordum
Bunda ise annemin telefonundan çekip kendime WhatsApp tan gönderdim tartı resmini fakat dosya ekleyi tıkladığımda sadece kamera fotoğrafları çıkıyor
El hasılı kelam fotoğraf olmadan olur değilmi
Kendimi çok şiş hissettiğimden rahatsız oldum, regli de yakın onunla etkisi var. Yarın sabah Allah nasip ederse erkenden spora koşacağımOoo akşam menüne bayıldım çok lezzetli duruyor ama ben olsam sac kavurmada 1 kaşıkla duramazdım
Amiiiin tatlım inşallahguzel menun canim yine de cuma icin. gecmis olsun bakalim insallah tatilin bundan sonrasi keyifli gecer.
yok canim zorunluluk yok. sozu senet sayiyoruz :))
gunaydin canim nasil geciyor tatilGünaydın kızllaaaar gününüz güzel geçsin ❤
Günaydın canımGünaydın kızllaaaar gününüz güzel geçsin ❤
Cok gecmis olsun ne kadar su ictin acaba?Herkese günaydınDün menüyü yazamadım karnımda ,beni yataktan çıkarmayan, sıcak su torbası ile arkadaşlığımı baya ilerleten bir ağrı vardı.Böbreğimde taş var ya onun ağrısıydı ya da enfeksiyon Ağrısı.Biraz iyiyim bugün ama dün hiç bişey yapasım yoktu.
#660 cuma
Sabah 12
2 yumurta ile omlet
Beyaz peynir
3 ceviz
Kahvaltılık sos 2 çk
1 TK bal kaymak
2.5 dilim ekmek
Ara :16 00
1 dilim kek
Akşam 19:30
Yeşil mercimek yemeği ve yoğurt salata
sahgull Sismaniye
gecmis olsun canim ben de ayni durumdayim sicaksu torbasi ve tuvalet arasindayim sabah 5ten beri sistit belasi benimkiHerkese günaydınDün menüyü yazamadım karnımda ,beni yataktan çıkarmayan, sıcak su torbası ile arkadaşlığımı baya ilerleten bir ağrı vardı.Böbreğimde taş var ya onun ağrısıydı ya da enfeksiyon Ağrısı.Biraz iyiyim bugün ama dün hiç bişey yapasım yoktu.
#660 cuma
Sabah 12
2 yumurta ile omlet
Beyaz peynir
3 ceviz
Kahvaltılık sos 2 çk
1 TK bal kaymak
2.5 dilim ekmek
Ara :16 00
1 dilim kek
Akşam 19:30
Yeşil mercimek yemeği ve yoğurt salata
sahgull Sismaniye
Yok ya çok karbon almadım hatta ben diyete uygun beslendiğimi düşünüyordumCok gecmis olsun ne kadar su ictin acaba?
Bol karbonhidrat almissin dun afiyet olsun
Sana da geçmiş olsun canım ben yıllardır idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum böbrek taşı da yeni eklendi ağrım olduğu günün ertesi günü bile yürürken acı çekiyorumgecmis olsun canim ben de ayni durumdayim sicaksu torbasi ve tuvalet arasindayim sabah 5ten beri sistit belasi benimki
dun kekini kaymagini yemissin artik kacamak olmasin. ben de bu hafta cok dikkat edip hatalarimi telafi edecegim
costuralim yuzdeyi
Sayilmaz miSana da geçmiş olsun canım ben yıllardır idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum böbrek taşı da yeni eklendi ağrım olduğu günün ertesi günü bile yürürken acı çekiyorum
Kek kaçamak sayılmazkaçamak hakkını pazar kahvaltısına saklanmıştım ben ama
Afiyet olsun aksam yemegi yemedin mi abla?Birde ne kadar su ictigini yazarsan cok iyi olurGünaydın kızlar hadi bakalım ilk kez menü paylaşıyorum
Sabah kahvaltıyı sağlam yapmaya çalışıyorum.
Peynirli omlet
İki kibrit kutusu kadar kaşarlı tulum
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
İkisi kızarmış 3 ince dilim buğday ekmeği
Bir de 200ml lik kupada çay(2 çay bardağı büyüklüğünde olduğundan 2 küp şeker attım)
Kahvaltıyı 9 gibi yaptığımdan saat 13 de galeta ve labne peynir yedim ara öğün.
Bir de bu sitede leslie diye bir şey duydum YouTube dan baktım iki gündür 15 dk lık olanı uyguluyorumsonra arttırır, 30-40 dk lıkları da uygularım..