- 13 Şubat 2019
- 4.431
- 20.902
6.sınıf tabi bi ev hanımı gibi olmamış ama güzel sayılırdıyemeseydin olmazdi zaten heveslenmisler. ama dedigin gibi aksam mutlaka dengele.
iyi yapmislar mi bari? kacinci sinif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.sınıf tabi bi ev hanımı gibi olmamış ama güzel sayılırdıyemeseydin olmazdi zaten heveslenmisler. ama dedigin gibi aksam mutlaka dengele.
iyi yapmislar mi bari? kacinci sinif
Keseyi fazla bastirdim sanirim kollarimda kizarikliklar vardi zaten simdi sivilce boyutuna geldiler iki uc gune gecer diye umuyorumNeden sivilce oldu gayet güzel besleniyorsun
patates yoksa ye tabii yanina yogurt da iyi olurAkşama türlü var yiyeyim mi sence şu an çok aç hissediyorum Sismaniye
nemlendirici kullaniyo musun canim iyi gelebilir dermatolojik olanlariKeseyi fazla bastirdim sanirim kollarimda kizarikliklar vardi zaten simdi sivilce boyutuna geldiler iki uc gune gecer diye umuyorum
Evet nemlendirme cok onemliymis ben kullanmiyorum ama arastiriyorum suan tesekkur ederimnemlendirici kullaniyo musun canim iyi gelebilir dermatolojik olanlari
Maşallah sana kaçamağın yok .bugün bir arkadaş dedi ki aslında şu mideyi bir küçültsek belki nefsimizde körelir.en çok korktuğum bu zayıflayacağıma inanıyorum arada tökezlesemde azmettim bi kere ama ya sonrası asıl orası düşündürüyor beni midem küçülünce pis nefsinde azcık körelir mi#660sali Sismaniye
Hayirli aksamlar herkese dun yediklerimin aynisini yedim
kahvalti(09.00)
2 yumurta+2 tk lor
ara ogun(15.30)
1 tk bal 1 maden suyu
aksam(18.00)
1.5 porsiyon yesil mercimek yemegi
Carsamba persembe sebze agirlikli beslenmeyi dusunuyorum istedigim beslenme tarzi bu aslinda yasamak icin yemek yerine yemek yemek icin yasiyordum resmen degistirmeye calisiyorum kendimi
2 lt su
Sporu birazdan yapacagim
brokoliIyi akşamlar kızlar. Bugün yediklerimi paylaşayım
#660sali menüsü
Sabah (08.30)
1 kase kadar haşlanmış ve limonlu kereviz, karnabahar, brokoli karışımı
1 küçük light yoğurt (dolapta kalmış, bitsin diye yedim)
Öğlen (12.30)
Yarim kase çorba
100 gr kadar biftek
2 kaşık kadar patates püresi
3-4 yk haşlanmış brokoli (yemekhanede bunlar çıktı şansıma)
Akşam (18.00)
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2.5 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş sahgull Sismaniye
hosgeldin canim. 2 haftalik deneme suresi var. hergun menu yaziyoruz. cumalari kilomuzu sabah ac karna bildiriyoruz. deneme surecin basarili gecerse kilo bildirdigin 3. cuma sen de listeye girip takimlar arasi yarisa dahil oluyorsun.Adım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebekişleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.
Ne yapmak gerek?
canim sen tabak tabak yemeklerden nasil boyle guzel yemeye gectin resmen ibretlik :)Of kızlar ben dünkü menüm u pAylasmayi unuttum ya. Merak etmeyin yemedim pırasa yedim dün. Ekmek mekmek yemiyorum. Bugünü paylaşalım unutmadan.
#660 salı
Sabah 12.00
İki yumurta
1kk peynir
Üç zeytin
Yarım elma
Yarım havuç
Ara
Bir galeta
Bir avuç çerez
Akşam 18.00
Bir tabak etki bezelye
Bir kase yoğurt
Gece acikirsam tarcinli yoğurt yerim
Su 2lt olur
Spor su an yok yaparsam yazarim
Amin cnm hepimizi rabbim korusun beterindenGeçmiş olsun canım ya Allah beterinden saklasın..
Pek iş olmadığı için boş boş durdum öyle işten çıkınca zaman su gibi akıyorbana da zaman ucuyor.
evde pineklerken yine cocuklari alma saati geldi
Diyorsuuuun sanki altta daha iyi bir teklif var sankiSismaniye bu kızı burda tutmak için ne yapalım herderdedeva nın canı sıkılıyorsa listeyi paylaşsın mı
Spor bakanıııı sevdim bu işi ama önümüzdeki cuma başlayayım, sonrasında zopalarım hepinizispor bakanimiz yok kendisi de bayagi bi sporcu yapar mi ki
Merhaba canım Sağlıklı beslenme şartıyla istediğin diyeti yapabilirsinKızlar diyet listesi var mı yoksa kendimize gore mi ayarkıcaz
Sürpriz yapılmış o kadar yenir ince bir dilim afiyet olsun, akşamdan kesersin dengeyi sağlarsınSevgili takım arkadaşlarım benim kuzucuklarım bana bugün sürpriz doğum günü partisi hazırlamışlar sınıfı balonlarla süslemişler falan.O kadar mutlu oldum ki pastadan bir dilim yedim(pastayı da kendileri yapmışlar)Akşam yemeği yemiyeceğim .İnşallah yarın sabaha kadar açlıktan bayılmam şu an bile çok aç hissediyorum
Ofiste websense var, maalesef dizi youtube izleyemiyoruz. Allahtan KK açık oluyor da zaman geçiyorNiye sıkıldı ya aç interneti dizi izle ya da mis gibi bir uyku çek
Ah yavrum ya hızını alamadın mıKeseyi fazla bastirdim sanirim kollarimda kizarikliklar vardi zaten simdi sivilce boyutuna geldiler iki uc gune gecer diye umuyorum
Afiyet olsun canım yufka ekmek olmasaymışta olurmuşHayırlı akşamlar hanımlar
#660salı
Sabah 11.30
1 kayısı
1 ev yapımı poğaça
2 dilim peynir
Yarım yumurta
1 kase yoğurt
Ara 14.30
1 muz
Akşam 17.20
3 tane pazı sarma (bitsin diye yedim, çocuklar yemedi. Yemek yapmadım sırf yesinlrr diye ama gidip ton balığı açtılar)
2 çatal dolusu ton balığı
5 dilim pancar kökü limonlu
Bir parça yufka ekmek
Spor 40 dk yürüyüş ara ara tempolu ve koşmalı
Afiyet olsun minnoşum Maşallahın var#660sali Sismaniye
Hayirli aksamlar herkese dun yediklerimin aynisini yedim
kahvalti(09.00)
2 yumurta+2 tk lor
ara ogun(15.30)
1 tk bal 1 maden suyu
aksam(18.00)
1.5 porsiyon yesil mercimek yemegi
Carsamba persembe sebze agirlikli beslenmeyi dusunuyorum istedigim beslenme tarzi bu aslinda yasamak icin yemek yerine yemek yemek icin yasiyordum resmen degistirmeye calisiyorum kendimi
2 lt su
Sporu birazdan yapacagim
Rakibem afiyet olsun, öğle patates püresini yemeseydin keşke zaten bağırsağın kötü, inşallah daha da tutmaz seni nişasta.Iyi akşamlar kızlar. Bugün yediklerimi paylaşayım
#660sali menüsü
Sabah (08.30)
1 kase kadar haşlanmış ve limonlu kereviz, karnabahar, brokoli karışımı
1 küçük light yoğurt (dolapta kalmış, bitsin diye yedim)
Öğlen (12.30)
Yarim kase çorba
100 gr kadar biftek
2 kaşık kadar patates püresi
3-4 yk haşlanmış brokoli (yemekhanede bunlar çıktı şansıma)
Akşam (18.00)
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2.5 lt su, 30 dk tempolu yürüyüş sahgull Sismaniye
Test edildi, onaylandı. Bende aşırı yeme bozukluğu vardı ve gözüm açtı. Toku tokuna yemek çok yediğim oldu, sonra nefsimi terbiye ettim ve midem küçüldü. Hayattaki mottom “Yiyeceksem kaliteli birşey yiyeyim.”Maşallah sana kaçamağın yok .bugün bir arkadaş dedi ki aslında şu mideyi bir küçültsek belki nefsimizde körelir.en çok korktuğum bu zayıflayacağıma inanıyorum arada tökezlesemde azmettim bi kere ama ya sonrası asıl orası düşündürüyor beni midem küçülünce pis nefsinde azcık körelir mi
Selam çilem hoşgeldin kaptan yardımcımız açıklamasını yapmış, deneme süresinde başarılar diliyorum. İnşallah menü ve sporlarınla istikrarla beraber yürürüzAdım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebekişleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.
Ne yapmak gerek?
Afiyet olsun canım inşallah spor yapmaya da fırsatın olur.Of kızlar ben dünkü menüm u pAylasmayi unuttum ya. Merak etmeyin yemedim pırasa yedim dün. Ekmek mekmek yemiyorum. Bugünü paylaşalım unutmadan.
#660 salı
Sabah 12.00
İki yumurta
1kk peynir
Üç zeytin
Yarım elma
Yarım havuç
Ara
Bir galeta
Bir avuç çerez
Akşam 18.00
Bir tabak etki bezelye
Bir kase yoğurt
Gece acikirsam tarcinli yoğurt yerim
Su 2lt olur
Spor su an yok yaparsam yazarim
O son dilim ekmeği yemeseydin çok iyi olurdu tatlım afiyet olsun
Ooy kıyamam kuzuna ya Kahvaltı yaptım derken neler yedin canımIyi akşamlar kızımın 2.ay aşılarını yaptirdik ateşlendi maaalesef ilaç verdim mecburen hiç vermek istemiyordum aslında titreyince korktum.. şu an göğsümde uyurken bende menümü paylaşayım..
Çok duzensiz yediğim için yazamıyorum aslında insallah bundan sonra daha dikkatli olacağım.
#660 Salı
Sabah 9.30
2 h.yumurta
Peynir
1t.k bal
1 dilim ekmek
Ara
Kahve bir avuç içi çiğ kuruyemiş
Öğle 2.00
Y ogurt elma yulaf ezmesi karışımı
Ara kahve
Akşam 7.00