Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmamız gerekiyor
Merhaba kaptanımız sahgull ve kaptan yardımcımız Sismaniye size yardımcı olacaktır.Onları etiketleyin takıma katılmak istediğinizi söyleyin.Ayrıca 2 haftalık deneme süresi var denemenin sonunda listeye alınıp 3.takımın bir üyesi olarak yarışıyorsunuz.ilk sayfaya gidip kuralları okuyup kabul etmeniz gerekiyor.Daha tecrübeli arkadaşlar size yazarlar birazdan.

Merhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmamız gerekiyor
Merhaba hoşgeldin canımm, daha önce herhangi bir takıma üye olmuş muydun?
Kısaca kendini tanıtırsan detaylarla ilgili kaptanımız sahgull ve kaptan yardımcımız Sismaniye bilgilendirirler..
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs

Bağırsak floran için günlük geçici çözümler değilde kalıcı çözümler üretmek lazım o da zaman alıyor. Prebiyotik, probiyotik olarak beslenmeyi dene canım ev yapımı fermente ürünler birde enterogermina tarzı olabilir.
Ben duphalac(her nekadr doğal deselerde) kullandım bekunis kullandım bir zaman sonra fayda etmemeye başladı. Ev yoğurdu uzun zamandır kullanıyorum faydasının olduğunu düşünüyorum. Çocukta küçük olunca biz dıardan almıyoruz mayalıyoruz sürekli

Benim yarından itibaren ev boyanacak 3 gün sürer diye düşünüyorum, ev temizliği de yapacağım 3 gün izin aldım işyerimden. beni izine mi ayırsanız ya da sesim çıktığı kadar aranızda kalabilirim.

Hanimlar kollarim cok fena durumda gluteni kestim a vitaminini de arttiracagim gunde 2 havuctan zarar gelir mi?
Allahtan yazin olmadi kollarim sivilce doldu resmen

Sevgili takım arkadaşlarım benim kuzucuklarım bana bugün sürpriz doğum günü partisi hazırlamışlar sınıfı balonlarla süslemişler falan.O kadar mutlu oldum ki pastadan bir dilim yedim(pastayı da kendileri yapmışlar)Akşam yemeği yemiyeceğim .İnşallah yarın sabaha kadar açlıktan bayılmam şu an bile çok aç hissediyorum

yemeseydin olmazdi zaten heveslenmisler. ama dedigin gibi aksam mutlaka dengele.
iyi yapmislar mi bari? kacinci sinif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…