- 13 Şubat 2019
- 4.431
- 20.902
Merhaba kaptanımızMerhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmamız gerekiyor
Tıpkısının aynısı demek isterdim ama daha epey bir yolum varProfilde ki foto size mi aıt
Merhaba hoşgeldin canımm, daha önce herhangi bir takıma üye olmuş muydun?Merhaba ben de katılmak istiyorum ne yapmamız gerekiyor
bana da zaman ucuyor.Ya bugün hiç mi geçmez arkadaşlar! Canım çok sıkıldı, takım çok sessiz napsııın bu herderdeva kendine deva olamadı bugün
Yok denemedim. Yeşil çay, kayısılı çaylar, gün kuruları, bir kaç gün düzenli karbonhidrat alımı ve en son ilaç denedim. Ama ilacı da devamlı kullanmak istemiyorum. Bıraktığım an yine aynı. Çok kafa da takmak istemiyorum, o da etkiliyor çünkü
Yaaa siz çok minnoşsunuz amahande_buse
Mesela ne gibi bir görev tekliflere açığım
Kuzucum yani çok tavsiye edilmez ama sinameki denedin mi?
Kal aramizda ablaBenim yarından itibaren ev boyanacak 3 gün sürer diye düşünüyorum, ev temizliği de yapacağım 3 gün izin aldım işyerimden.beni izine mi ayırsanız ya da sesim çıktığı kadar aranızda kalabilirim.
spor bakanimiz yok kendisi de bayagi bi sporcuSismaniye bu kızı burda tutmak için ne yapalım herderdedeva nın canı sıkılıyorsa listeyi paylaşsın mı
kiz ne izni oBenim yarından itibaren ev boyanacak 3 gün sürer diye düşünüyorum, ev temizliği de yapacağım 3 gün izin aldım işyerimden.beni izine mi ayırsanız ya da sesim çıktığı kadar aranızda kalabilirim.
Yeni mi başladınız Bnde profil görünce ne kadr sevindim dedim bizde yardımcı olursunuzTıpkısının aynısı demek isterdim ama daha epey bir yolum var
Neden sivilce oldu gayet güzel besleniyorsunHanimlar kollarim cok fena durumda gluteni kestim a vitaminini de arttiracagim gunde 2 havuctan zarar gelir mi?
Allahtan yazin olmadi kollarim sivilce doldu resmen
herkes kendine uygun olan diyeti yapiyor canimKızlar diyet listesi var mı yoksa kendimize gore mi ayarkıcaz
Herkes kendine göre seçtiği diyeti uyguluyor ama hergün menü paylaşıyoruzKızlar diyet listesi var mı yoksa kendimize gore mi ayarkıcaz
Niye sıkıldı ya aç interneti dizi izle ya da mis gibi bir uyku çekYa bugün hiç mi geçmez arkadaşlar! Canım çok sıkıldı, takım çok sessiz napsııın bu herderdeva kendine deva olamadı bugün
yemeseydin olmazdi zaten heveslenmisler. ama dedigin gibi aksam mutlaka dengele.Sevgili takım arkadaşlarım benim kuzucuklarım bana bugün sürpriz doğum günü partisi hazırlamışlar sınıfı balonlarla süslemişler falan.O kadar mutlu oldum ki pastadan bir dilim yedim(pastayı da kendileri yapmışlar)Akşam yemeği yemiyeceğim .İnşallah yarın sabaha kadar açlıktan bayılmam şu an bile çok aç hissediyorum