- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Otellerde genellikle fiks kuralım yarım kepçe çorba artık ne çorbası varsa, sonra gidip koca bir tabak salata yapıyorum.Senin şoklara ihtiyacın yok canım maşallah güzel ilerliyorsun tatilde de abartacağını sanmıyorum. Kendinden emin, kararlı olarak ilerliyorsun. Tatilde eğlen keyfine bak
Ben bakayım arada görürsem kapıvereyimmmkizlar su yarismaya katilmak isteyenler bolumunde guzel kilo vermek isteyen gozunuze gelirse davet ediverin. cok hizli kapiyorlar yeni uyeleri yetisemiyorum
eneeee 1,2 miii? Nasıl yaaaben bu hafta sonu öyle azittim ki. diyeti de takimi da bırakmayı dusundum.
1.2 kg artiyim
sabahtan beri kecilerim tepemde.
bu hafta cuma ya takimi yakarim ya da kendimi
Birşey soracağım ben kep atamıyor muyum?Beni de yi
Yakma kimseyi bacım pro neyim yap gider artın arada artçılar gelir uzun süredir diyettesin kep atmadan sapıtma gurbanın olam
Uzak diyarlara gidiyorum yavru kuşumNe tatili minnoşum nereye gidiyorsun ?
Uçuyün mü anam ne yöne uçuyün leylekler bile sıcak memleketlere göçeli çok oldu dondurur bu havalar seni gitmee iki gözümün çiçeee bu tatiller zalım tatiller adonislerine zeval verirlerUzak diyarlara gidiyorum yavru kuşum
Mezun olunca atabülünOtellerde genellikle fiks kuralım yarım kepçe çorba artık ne çorbası varsa, sonra gidip koca bir tabak salata yapıyorum.
Şişiyorum zaten inşallah rotamı şaşmam tatlım
Ben bakayım arada görürsem kapıvereyimmm
eneeee 1,2 miii? Nasıl yaaa
Birşey soracağım ben kep atamıyor muyum?
Hamileydim cnm ondan bırakmıştımselam canim hosgeldin sahgull girince o da yazar. sen izne mi cikmistin?
odem odemOtellerde genellikle fiks kuralım yarım kepçe çorba artık ne çorbası varsa, sonra gidip koca bir tabak salata yapıyorum.
Şişiyorum zaten inşallah rotamı şaşmam tatlım
Ben bakayım arada görürsem kapıvereyimmm
eneeee 1,2 miii? Nasıl yaaa
Birşey soracağım ben kep atamıyor muyum?
he en kotu zabit olurum insallah arti gelmemÖdemli yarışçı sevmeyik bu hafta bişiler yap cumaya gitsin ödemin anca öyle yarışabülürük
Kep atak da kurtulak yav
Aman ha sakın sakın bir yerlere gideyim deme .Ben çeşitli aralıklarla 3 farklı diyetisyene gittim.Hepsi aynı şeyi söylediler . Sürekli kısıtlanma duygusu yoksunluk psikolojisine sebep veriyor.Vücut kıtlık algısında kilo vermeyi kesiyor hatta depoluyor.Uzun süreli diyetlerde kilo alınır verilir ödem olur .Arada kaçamak ta lazım bence.Sen böyle deyince benim de moralim bozuluyor.Benim de kontrol tartım +500gr geldi .Ne yapayım elimden geleni yapıyorum.Her zaman güneş doğacak değil ya arada bulutlu da olur havaben bu hafta sonu öyle azittim ki. diyeti de takimi da bırakmayı dusundum.
1.2 kg artiyim
sabahtan beri kecilerim tepemde.
bu hafta cuma ya takimi yakarim ya da kendimi
canim cok fazla nick degistirmissinHamileydim cnm ondan bırakmıştım
uzun suredir yapıyorum kacamak da yapiyorum haftasonu 1 gun. ama bu cuma cumartesi pazar hepsi kotuydu.Aman ha sakın sakın bir yerlere gideyim deme .Ben çeşitli aralıklarla 3 farklı diyetisyene gittim.Hepsi aynı şeyi söylediler . Sürekli kısıtlanma duygusu yoksunluk psikolojisine sebep veriyor.Vücut kıtlık algısında kilo vermeyi kesiyor hatta depoluyor.Uzun süreli diyetlerde kilo alınır verilir ödem olur .Arada kaçamak ta lazım bence.Sen böyle deyince benim de moralim bozuluyor.Benim de kontrol tartım +500gr geldi .Ne yapayım elimden geleni yapıyorum.Her zaman güneş doğacak değil ya arada bulutlu da olur hava
Hele bi git durmadan rahatsız ederim özelden gel gel diye
Şu 2 gün için beni affedin, sağlık işin içine girince herşey yalan oluyor. Kontrol tartım 71.8. Bu haftanın deneyseli 5 gün diyetideneyelim görelim bakalım.
odem odem
bi tarafimi yirtmam lazim tabii o odemi(!) atmak icin..
cok fena motivasyon eksikligi yasiyorum. beni ayaga kaldirin
Çok tatlısınSağlığın herşeyden önemli canım
Ne kadar az yiyorsun açlık krizleri vurmuyor mu#660pazartesiSismaniye
iyi akşamlar herkese
kahvaltı(09.00)
2 yumurta+2 tk lor
ara öğün(14.00)
1 sb kefir+1 tk pekmez
akşam(18.00)
yeşil mercimek yemeği+yoğurt
2.5 lt yaparım geceye kadar suyu
sporu da birazdan yapacağım
bugün pek yemek düşünecek halde değildim meşgul olunca aklıma gelmiyorNe kadar az yiyorsun açlık krizleri vurmuyor mu