- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Devam ediyor canım. 2-3 günlerden 5-6 günlere çıktı. Acile gidecek kadar kötü oldum. Ben devam ederim etmesine de, karbonhidrat yoksunluğuna bağladığım için kabızlığı, şu iki gündür sabah akşam karbonhidrat yiyorum. Sizi kötü etkilerim diye üzülüyorumBana sorarsan devam et ama kendimi düşünerek verdim bu cevabı çünkü ben tek başıma yeterli iradeyi ve disiplini gösteremiyorum .İzin yada ara versem mutlaka fazla fazla kilo alıp daha mutsuz dönüş yapıyorum.Ama sağlığım ve moralim kötü izne ayrılsam da irademi korur ipin ucunu kaçırmam diyosan ara verebilirsin.
banlandigim icin giremedim canim :)hanımlar neredesiniz iyisinizdir inşallah bugün diyet ve spor açısından kötü geçti hafta içi tam gaz devam etmeye çalışacağım
Sismaniye abla nasılsın??
sen denge isini ogrenemedin. ya hep ya hic yapacagina gunde 1 2 dlm tb ekmegini eksik etmeseydin. meyveni kontrollu yeseydin bu kadar sorun yasamazdin ki. hem keto hem kalori kisitlamasiyla yedigin kus kadar besin bagirsaga mi gitsin vucutta mi kalsin karar veremedi :)Devam ediyor canım. 2-3 günlerden 5-6 günlere çıktı. Acile gidecek kadar kötü oldum. Ben devam ederim etmesine de, karbonhidrat yoksunluğuna bağladığım için kabızlığı, şu iki gündür sabah akşam karbonhidrat yiyorum. Sizi kötü etkilerim diye üzülüyorum
allah uzun omurler versin.#660 Pazar Menüsü (02.02.2020)
Sabah 11:00
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Akşam 18:00
1 dilim Dalyan köfte
Beyaz lahana salatası
1 yk bulgur pilavı
Akşam 20:30
1 ince dilim pasta
Kendime ödül verdim bunu hakkettim bence
Anneannem 82 yaşına girdi, arada olur öyle ❤
spora gitmedim bugün, su 2 litre
menüyü yazdım kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize ❤
sahgull Sismaniye
Adonislim hepi börtteyy teyzeme ellerinden öperim#660 Pazar Menüsü (02.02.2020)
Sabah 11:00
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates biber
Akşam 18:00
1 dilim Dalyan köfte
Beyaz lahana salatası
1 yk bulgur pilavı
Akşam 20:30
1 ince dilim pasta
Kendime ödül verdim bunu hakkettim bence
Anneannem 82 yaşına girdi, arada olur öyle ❤
spora gitmedim bugün, su 2 litre
menüyü yazdım kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize ❤
sahgull Sismaniye
may-da-noooozTekrar merhaba kızlar ben günü kapatıyorum
#660 Pazar
Sabah 12:00
1 dilim ekmek
Küçük kase (2-3 çk kadar) lor peyniri
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
6 kaşık kıymalı bamya yemeği
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor yapınca etiketlerim.@sahgull P Pisi pisi kopatım
Sabahtan beri midem taş gibi yüzüm gözüm elim aysğım davul gibi şiş.Ödem atmak için tavsiyeniz var mı
selam canim hosgeldin sahgull girince o da yazar. sen izne mi cikmistin?sahgull cnm bende geri gelmek istiyorum yarin itibari ile dogum kilolari gitsin artık nasıl bor yol izliyim simdi
ayni durum canimBi yanım mıtlu bi yanım buruk
Ahhh aaahhh
Yarın okul var
Kızlar enerjilerini atıyo okulda iyi oluyo bana evde ikisinin didişmesinden usandım zaten
Ama şimdi sabah kalk hazırla yedir içir yolla derdi de zor gelmiyo değil
Kızman bile ne tatlı kız seninsen denge isini ogrenemedin. ya hep ya hic yapacagina gunde 1 2 dlm tb ekmegini eksik etmeseydin. meyveni kontrollu yeseydin bu kadar sorun yasamazdin ki. hem keto hem kalori kisitlamasiyla yedigin kus kadar besin bagirsaga mi gitsin vucutta mi kalsin karar veremedi :)
simdi sabah aksam karbonidrat yemen anlik cozum olur. istersen bir diyetisyen kontrolünde devam et. herseyden once saglik. o kabizlik belasini 2 gun cekemiyorum allah yasayanlara kolaylik versin
Amin canım aminallah uzun omurler versin.
ah ne nene kaldi ne dede. insan hasret duyuyor. aileyi bi arada toplayan buyuklerimiz allah mekanlarini cennet etsin.
Adonisssli kurban olsun sana kııızz, teşekkür ederiiz tatlışıımAdonislim hepi börtteyy teyzeme ellerinden öperim
Bence de tatlım geç bile kaldın yahukizlar yarindan itibaren spor puanlamaya da baslayacagim.
cok fena saldim ben spor isini. belki motivasyon olur hepimize.
Günaydın canım, şimdi bi kalkıp yedirip içirip göndereceksin sonra saatlerce kafanı dinleyeceksin. Öyle düşün yani ilk hafta senin içinde zor olur sonra zaten mecbur alışacan naapacann, Allah yardımcınız olsun annişlerBi yanım mıtlu bi yanım buruk
Ahhh aaahhh
Yarın okul var
Kızlar enerjilerini atıyo okulda iyi oluyo bana evde ikisinin didişmesinden usandım zaten
Ama şimdi sabah kalk hazırla yedir içir yolla derdi de zor gelmiyo değil
Var varBana 3 günlük bir şok diyet tavsiyesi verecek olan var mı?
Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim
Yarım kabak,Bana 3 günlük bir şok diyet tavsiyesi verecek olan var mı?
Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim