Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canim sen hedefi kayit olurken 75 demissin sonra bir daha guncellemediysen zaten ulasmissin hedefe :)
Mezun olduktan sonra ne zaman dönebiliyoruz? Ben yarın PC de biraz bakayım, teşekkür ederim bilgilendirme için tatlım
Bir sure glutensiz beslenmeyi deneyecegim kollarimda kucuk sivilceler var(keratosis pilaris)bu aralar iyice artti
Ah yaa kıyamam geçmiş olsun canım

Mezun olduktan sonra ne zaman dönebiliyoruz? Ben yarın PC de biraz bakayım, teşekkür ederim bilgilendirme için tatlım

Ah yaa kıyamam geçmiş olsun canım
mezuniyet kilosunun altindaysan istedigin zaman
mezuniyet kilosunun ustundeysen 6 ay sonra donebiliyorsun.
ama bence senin hedefi dusurmen daha iyi soyle bi 65 en azindan

Günaydın kızlar annem kışın ortasında evini boya badana yaptırıyor. Kızı sabah okula bırakmak bana düşüyor 2 gündr alel acele çıkıyrum evden ona rağmen geç kalıyorum ilk gün otobüs minibüs saatleri 2. gün sırf minibüsün dur kalk yapmasından.
#660 Pazartesi
Sabah 1 yumurta, domates biber peynir
Ara 1 sade kahve 2 kuru kayısı
Öğle :1 kase çorba, 3 kaşık bulgur pilavı 4 küçük top sulu köfte
Ara yarım elma 1 avuç içi kadar kuruyemiş
Akşam 1 tabak taze börülce yemeği, 3 kaşık erişte
3 litre su

Sismaniye sahgull

sahgull kaptanım nasıl oldun ?

Afiyet olsun canım antep peyniri nasıl birşey ?
Pazı sarmaya bayılırım , annemin karslı komşusu kaymaklı taze lorlu sarıyor uffff

Afiyet olsun tatlım süper Sen mezun olmaya, Sismaniye ile siz mezun olmayın teşvik ediyorsunuz ikinizde.

Afiyet olsun dengeli beslenmişsin canım. 4 kaşık nohut nedir ki canım.

Afiyet olsun canm.

Afiyet olsun canım , yoğurdunu mayalayabiliyor musun ?
Ben uzun yılar wc sorunu yaşadım halen yaşarım, bana şalgam çok iyi geliyor özellikle et /balık yerken acılı şalgam tüketiyorum .

arkadaslar ben kadinlar klubune yeni uyeyim tam olarakta nasil kullanilir hic bi fikrim yok bu gruba alindiysam msj falan geldiginde bildirim almak isterim boyle bi imkan varmi varsa nasil oldugunu anlatirmisiniz
Merhabalar hoşgeldinizz
Takıma katılmak için öncelikle sizi tanımamız lazım, sonrasında kaptanımız sahgull yardımcısı Sismaniye yardımcı olacaktır..
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…