bak hala deneysel diyor yaKızman bile ne tatlı kız senindenge işini öğrenemedim çünkü dengede tutmak için vermek istediğim bir 10 küsür kilo daha var. En büyük hatam şu, proteini seviyorum ve tok tutuyor diye genelde protein ağırlıklı beslenmeler yaptım. Ama benim vücut da denge yokki. Şu Hashimito yüzünden glutensiz beslenmem lazım aslında. E o zaman sınırlı karbonhidrat, sıfır bakliyat.. Zaten çok alternatifim olmayacak. Gitmiyorum, kalmaya karar verdim. Ama deneysel diyetler yapacağım 3 günlük, 5 günlük. 60 kiloya düştüğümde de gerekirse diyetisyen destekli sürdürülebilir bir yaşam formuna geçeceğim.
Bunu öğlen ve akşam yemeği olarak mı yiyoruzYarım kabak,
1 salatalık,
200 ml kadar ayran,
2 kaşık kadar yulaf (kepeği, ezmesi, artık neyi temin edebiliyorsan),
nane, pul biber baharat.
Bunları küçük küçük blender dan geçir.
Sabah yumurtalı peynirli güzel kahvaltını yap, öğlen ve akşam yemeğini hazırladın çorbadan ye.
Soğuk olduğu için ve bozulacak bir durum olmadığı için bizim gibi çalışanlar için ideal.
Ara öğünlerde de bir kaç ceviz yada biraz badem şeklinde yapabilirsin.
3 günde 3 kilo diyor diyetisyen. Bence 3 olmaz ama 2 kg garanti verirsin. Bende deneyeceğim haftayabi sen dene bakalım işe yarayacak mı
listedesin tatilde cok ozgurce yemek istiyorsan bu cuma izne ayiralim canimBana 3 günlük bir şok diyet tavsiyesi verecek olan var mı?
Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim
Çorbayı nasıl yapıyoruz acaba?Yarım kabak,
1 salatalık,
200 ml kadar ayran,
2 kaşık kadar yulaf (kepeği, ezmesi, artık neyi temin edebiliyorsan),
nane, pul biber baharat.
Bunları küçük küçük blender dan geçir.
Sabah yumurtalı peynirli güzel kahvaltını yap, öğlen ve akşam yemeğini hazırladın çorbadan ye.
Soğuk olduğu için ve bozulacak bir durum olmadığı için bizim gibi çalışanlar için ideal.
Ara öğünlerde de bir kaç ceviz yada biraz badem şeklinde yapabilirsin.
3 günde 3 kilo diyor diyetisyen. Bence 3 olmaz ama 2 kg garanti verirsin. Bende deneyeceğim haftayabi sen dene bakalım işe yarayacak mı
İzne nasıl ayrılıyoruz, nasıl geri dönüyoruz?listedesin tatilde cok ozgurce yemek istiyorsan bu cuma izne ayiralim canim
cuma gunu kilo bildirirken izne ayrilmak istiyorum diyorsun.Çorbayı nasıl yapıyoruz acaba?
Yapılabilir gibi duruyor bende biraz artıştırayım bakayım
İzne nasıl ayrılıyoruz, nasıl geri dönüyoruz?
Diyorum ya spor yapacağım orada da allah nasip edersecuma gunu kilo bildirirken izne ayrilmak istiyorum diyorsun.
yaziyoruz listeye. sonraki 3. cuma eger kilo almamissan listeye geri girebiliyorsun.
tabii benim gibi izinde kilo alip 3. cuma asla cikis kilosunda olamayangillerdensen izin tavsiye etmem. yoksa geri donmek aylari buluyor.
tatilde dikkat ederim arti gelmem diyorsan cikma izne.
Ama nasıl bir istikrar.. Hala ayda 1 kg veriyorumbak hala deneysel diyor ya
glutensiz bi dünya karbonidrat var. sen hasimoto oldugun halde bir de glutene mi abandin simdi
dogru duzgun beslen 10 kilo nedir?
acele yok. aha ben de 11 kiloyu gram gram verdim 6 ayda.
sen yarismaya 9 kasimda 75 kilo olarak girmissin. 21 ayda 21 kilo verdigini soylemissin.
ve cuma 71 olmaktan bahsediyorsun. 3 ayda 4 kilo vermek sence basarili mi?
lutfen duzgun beslen. sok diyetlerden ya da kisitlamali diyetlerden falan vazgec.
hizli kilo vermeye calismak diyet icin yapabilecegin en kotu sey.
Öyle diyor tarifi veren diyetisyenBunu öğlen ve akşam yemeği olarak mı yiyoruz
Isıtılan birşey değil canım. Hepsini robottan geçir, bitti gitti.Çorbayı nasıl yapıyoruz acaba?
Yapılabilir gibi duruyor bende biraz artıştırayım bakayım
İzne nasıl ayrılıyoruz, nasıl geri dönüyoruz?
tamam hadi bakalim bekliyorumDiyorum ya spor yapacağım orada da allah nasip ederse
yani grubun faydasi olmamis hic sanaAma nasıl bir istikrar.. Hala ayda 1 kg veriyorum
Aslında bence birkaç konuda yanlış düşünüyorsun. Kendi adıma konuşursam, taa gençliğimden bu yana gece yemek gibi mikrop bir alışkanlığım vardı, ben bu grupla bu hastalığı yendim. Sorumluluk duygusu oluyor beraber olunca, akşamları çocuktan fırsat bulamıyorum diye bana kalan tek zaman olan öğle aralarını yürüyüş yaparak geçiriyorum. Haftanın büyük çoğunluğunu gayet düzenli yiyerek, takip ederek, hatta çok uzun zaman gram gram hesaplayarak geçiriyorum. Ama en başarılı geçirdiğim haftalarda bile metabolizma hızı, sağlığı yerinde olan bir insan kadar ilerleyemiyorum. Ben cumaya kadar yine 70 olurum. Hiçbir problem yaşamadan aynı tempoda devam etsem dahii bir sonraki hafta en fazla 69.5 olurum, bu da benim hatam değiltamam hadi bakalim bekliyorum
yani grubun faydasi olmamis hic sana
----
kizlar valla birbirimizin motivasyonunu etkiliyoruz burda.
inanin nasil olsa biri arti getirecek ortalamayi dusurecek sevksizligiyle kasmiyorum yuksek yuzde getirmeye. cunku 300 300 bunalmadan veriyim diyorum. guzel yuzdeyle geldigimizde birinin artisi derece yapmamizi engellediginde hepimizin motivasyonu dusuyor.
lutfen herkes bir takimda oldugumuzu. yaristigimizi ve birbirimizi etkiledigimizi unutmasin.
bireysel takilamayiz burada.
yarismak gibi bir amaci olmayan buyursun free de takilsin.
bu mesajim herhangi bir sahsa yonelik degil. takimdaki herkese. kendim de dahil.
Enee e kolaya benziyor yapılışı da yapımı nasıldır bilemiyorumIsıtılan birşey değil canım. Hepsini robottan geçir, bitti gitti.
tamam hadi bakalim bekliyorum
yani grubun faydasi olmamis hic sana
----
kizlar valla birbirimizin motivasyonunu etkiliyoruz burda.
inanin nasil olsa biri arti getirecek ortalamayi dusurecek sevksizligiyle kasmiyorum yuksek yuzde getirmeye. cunku 300 300 bunalmadan veriyim diyorum. guzel yuzdeyle geldigimizde birinin artisi derece yapmamizi engellediginde hepimizin motivasyonu dusuyor.
lutfen herkes bir takimda oldugumuzu. yaristigimizi ve birbirimizi etkiledigimizi unutmasin.
bireysel takilamayiz burada.
yarismak gibi bir amaci olmayan buyursun free de takilsin.
bu mesajim herhangi bir sahsa yonelik degil. takimdaki herkese. kendim de dahil.
Bana 3 günlük bir şok diyet tavsiyesi verecek olan var mı?
Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim
Ne tatili minnoşum nereye gidiyorsun ?Enee e kolaya benziyor yapılışı da yapımı nasıldır bilemiyorum
Doğru söylüyorsun canım kimsenin hakkını girmemek lazım
ben bu hafta sonu öyle azittim ki. diyeti de takimi da bırakmayı dusundum.
1.2 kg artiyim
sabahtan beri kecilerim tepemde.
bu hafta cuma ya takimi yakarim ya da kendimi
beni sen paklarsin haftaya yarisalim gulusumBeni de yi
Yakma kimseyi bacım pro neyim yap gider artın arada artçılar gelir uzun süredir diyettesin kep atmadan sapıtma gurbanın olam
Ödemli yarışçı sevmeyik bu hafta bişiler yap cumaya gitsin ödemin anca öyle yarışabülürükbeni sen paklarsin haftaya yarisalim gulusum