- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
afiyet olsun çiğköfte ile ekmek iyi gidiyor mu hiç denemedimHayırlı akşamlar
#660ctesi
Sabah 11.30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
Dereotu
2 dilim ekmek
Akşam bir tabak çig köfte 18.00
Ayran
1 dilim ekmek
Saat 20 21 arası bir avuç çerez yerim
Çay
afiyet olsun@660cumartesiSismaniye
sabah 9.30
Bir yumurta
Lor peyniri
3 yk menemen
3 grissin
Maydanoz
Öğlen 12.30
Az ıspanak tırtıkladım
15.30
misafirliğe davetliydik
Küçük kase bezelye kavurması
Bir börek yağsız forınlanmıştı kuruydu bir tane küçük parça yedim
Baklava vardı yemedim ondan kendimi tuttum
Biraz önce az salata yedim kapattım tükkanı
spor Yarım saat egzersiz sadece
afiyet olsun çiğköfte ile ekmek iyi gidiyor mu hiç denemedim
#660 cumartesi unutmusumSelam kızlar misafirim vardı yemek mi yedim dayak mı yedim bilmiyorum. Misafir çocuğu benim kızdan da yaramaz ev talan oldu bulaşıklar mutfaktan taştı şu saatte oturdum ancak. Tam saatleri kestiremiyorum ama yazayım.
Sabah 10.00
Bir yumurta başka birşey yiyemeden ise giriştim.
Ogle
Yarım pide
Yarım kase puding
Akşam
İki kepçe mercimek çorbası
Salata
Su 2 lt yi bulur.
Spor yok ama akşama kadar oturmadim.
Kabızlığın devam mı ediyor ağrıların neden ?geçmiş mesajları okuyamadım daGünaydın kızlar. Ben ilaca rağmen düzelemedim. Dün akşam üstü ağrıdan ölüyorum sandım. Hastanede başka bir ilaç verdiler, onunla biraz ağrılarım geçti gibi. Yalnız ben 'başlarım diyetinden de, kilosundan da' modundayım. Muhtemelen yine 71 leri görürüm, cumaya yine pek hayrım olmayabilir size. Bir süre izne mi ayrılsam acaba kendimi toparlayana kadar? Ne dersiniz?
Bana sorarsan devam et ama kendimi düşünerek verdim bu cevabı çünkü ben tek başıma yeterli iradeyi ve disiplini gösteremiyorum .İzin yada ara versem mutlaka fazla fazla kilo alıp daha mutsuz dönüş yapıyorum.Ama sağlığım ve moralim kötü izne ayrılsam da irademi korur ipin ucunu kaçırmam diyosan ara verebilirsin.Günaydın kızlar. Ben ilaca rağmen düzelemedim. Dün akşam üstü ağrıdan ölüyorum sandım. Hastanede başka bir ilaç verdiler, onunla biraz ağrılarım geçti gibi. Yalnız ben 'başlarım diyetinden de, kilosundan da' modundayım. Muhtemelen yine 71 leri görürüm, cumaya yine pek hayrım olmayabilir size. Bir süre izne mi ayrılsam acaba kendimi toparlayana kadar? Ne dersiniz?
İp atlamak müthiş bişey ama benim çok cabuk çarpıntım oluyorBu hafta ip atlamayı kafaya koydum video karşısında yapmak sıkıcı gelmeye başladı ara verince birde ip atlamayı deneyeyim olmadi.leg magic yaparim birde.