Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@660cumartesi Sismaniye

sabah 9.30
Bir yumurta
Lor peyniri
3 yk menemen
3 grissin
Maydanoz

Öğlen 12.30
Az ıspanak tırtıkladım

15.30
misafirliğe davetliydik
Küçük kase bezelye kavurması
Bir börek yağsız forınlanmıştı kuruydu bir tane küçük parça yedim
Baklava vardı yemedim ondan kendimi tuttum

Biraz önce az salata yedim kapattım tükkanı

spor Yarım saat egzersiz sadece

afiyet olsun

#660cumartesi Sismaniye
sabah elma sirkeli su içtim
kahvaltı(11.30)
2 yumurta+peynir+zeytin+1 tk bal
araöğün(15.30)
1 yk chia tohumu sütle şişirdim yarım muz 1 tk kakao ekledim
akşam(18.00)
1 porsiyon kuru fasulye+yoğurt
2 lt su
bacaklarım ağrıyordu bugün kol çalıştım

Selam kızlar #660gün den ilk eksiyi verin menü yazmıyayım yarın da yazmam pazartasi yazayım
15gün evde oturdjk 3günde tatilde yapılacakları yapıyoruz düz gezdik bugün kızların arkadaşları anaları derken yarın kv ziyareti zabahdan gitcez

Menüyü yazmıyorum az tadına baktıklarım var diyettekilerin aklına sokmayayım diye yazmayayım dedim
Of ablam geldi anamlara ama göremicem moralim bozhldu zaten akşam gitcektik çocuklar oynasın diys zabahdan gitcez kahvaltıyı orda etcez zalım herif

Selam kızlar misafirim vardı yemek mi yedim dayak mı yedim bilmiyorum. Misafir çocuğu benim kızdan da yaramaz ev talan oldu bulaşıklar mutfaktan taştı şu saatte oturdum ancak. Tam saatleri kestiremiyorum ama yazayım.
Sabah 10.00
Bir yumurta başka birşey yiyemeden ise giriştim.
Ogle
Yarım pide
Yarım kase puding
Akşam
İki kepçe mercimek çorbası
Salata
Su 2 lt yi bulur.
Spor yok ama akşama kadar oturmadim.

#660 cumartesi
Sabah 2 dilim ekmek peynir domates zeytin
Ara 1 sade kahve
Aksam 4 sarma ayran
Spor olarak.hayvanat bahçesini gezdik.parkta kizimin peşinden yürüdüm hic oturmadan aksam 6 oldu diyebilirim bugun kızımın günüydü havada guzel.olunca dışarda geçirdik. Etiketleyemedim pisi pisi mi.
sahgull

#660 cumartesi unutmusum

Günaydın kızlar. Ben ilaca rağmen düzelemedim. Dün akşam üstü ağrıdan ölüyorum sandım. Hastanede başka bir ilaç verdiler, onunla biraz ağrılarım geçti gibi. Yalnız ben 'başlarım diyetinden de, kilosundan da' modundayım. Muhtemelen yine 71 leri görürüm, cumaya yine pek hayrım olmayabilir size. Bir süre izne mi ayrılsam acaba kendimi toparlayana kadar? Ne dersiniz?

Merhabalar dün akşam yorucu bir yolculuktan sonra yuvama döndüm.Akşam menüyü yazamadım zaten yolculuk halinde yediklerime çok dikkat edemedim.Bugün de evle uğraştım sabahtan beri.Ama takım sessiz baya herkeste bir bıkkınlık var sanki yoksa bana mı öyle geliyor
#660 cumartesi menüm
Sabah 9:30
1 dilim ekmek
Menemen
2 ceviz
1 kk peynir
Öğlen 14:00
Simit Çay Peynir
(Arabada Mola vermiyelim dedik gözleme falan da vardı gözüme en az kalorili bu geldi )
Akşam 20:00
1kase mercimek çorbası
Izgara köfte 4 tane
Salata
Su 1 lt Spor yok
P Pisi pisi kopatım sahgull

Kabızlığın devam mı ediyor ağrıların neden ?geçmiş mesajları okuyamadım da

Bana sorarsan devam et ama kendimi düşünerek verdim bu cevabı çünkü ben tek başıma yeterli iradeyi ve disiplini gösteremiyorum .İzin yada ara versem mutlaka fazla fazla kilo alıp daha mutsuz dönüş yapıyorum.Ama sağlığım ve moralim kötü izne ayrılsam da irademi korur ipin ucunu kaçırmam diyosan ara verebilirsin.

Bu hafta ip atlamayı kafaya koydum video karşısında yapmak sıkıcı gelmeye başladı ara verince birde ip atlamayı deneyeyim olmadi.leg magic yaparim birde.
İp atlamak müthiş bişey ama benim çok cabuk çarpıntım oluyor

Tekrar merhaba kızlar ben günü kapatıyorum
#660 Pazar
Sabah 12:00
1 dilim ekmek
Küçük kase (2-3 çk kadar) lor peyniri
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
6 kaşık kıymalı bamya yemeği
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor yapınca etiketlerim.@sahgull P Pisi pisi kopatım
Sabahtan beri midem taş gibi yüzüm gözüm elim aysğım davul gibi şiş.Ödem atmak için tavsiyeniz var mı

Hayırlı akşamlar
#660pazar

Sabah 11.30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ejmek

Ara 14.30
Bir portakal
Yarım havuç

Akşam18.30
Hamsi, salata, 2 aya köftesi
Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…