- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
istersen bildirebilirsin tabloda yok cumaCuma günü menü bildiriyor muyuz cuma ile ilgili bir istisna durum vardı sporla ilgili miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istersen bildirebilirsin tabloda yok cumaCuma günü menü bildiriyor muyuz cuma ile ilgili bir istisna durum vardı sporla ilgili miydi
emeğine sağlık abla teşekkürler
Ay hadi inşallah canım bu hafta bakalım neler olacakhaftaya da birinci olursan silinir canim :) sen yeterki 1. ol
Yaaa yapalım haydiii hedef 68.4 koydum Az mi oldu nr oldu ne dersin?Ya bizimde listede ismimiz yeşil yeşil yansın artık. Azıcık önden gidelim bizde
Aaaayyy süper olur benceevet ya bu hafta coşturalım listeyi ne güzel olur
Afiyet olsun tatlımIyi aksamlar kizlar #659 cuma.menum
Sabah 1 dilim.ekmek domates peynir
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase tarhana çorbası ve et döner 1 bardak ayran ekmeksiz pilâvsiz doner
Ara 1 dilim.salcali ekmek dayanamadım.meyvede koymamışım çantama
Aksam 2 tane dolma
Sismaniye
Oooo hey maşallah tebrik ediyorum seni tatlımKızlar 1 ayda göğüs kalça göbek 5 er cm İnceldim midenin oradan da 3 cm inceldim
Yoktur anam eline emeğine sağlık
Günaydın canım. Ben sana 69 olsun mu demiştim ama kaçırdın galiba o mesajı. 68.4 fazla iddialı değil mi kardeşYaaa yapalım haydiii hedef 68.4 koydum Az mi oldu nr oldu ne dersin?
Ellerine sağlık.cnm
Muhteşem cnmKızlar 1 ayda göğüs kalça göbek 5 er cm İnceldim midenin oradan da 3 cm inceldim
Tabiki cnmCuma günü menü bildiriyor muyuz cuma ile ilgili bir istisna durum vardı sporla ilgili miydi
Ekmekler.cok fazla hele aksam hiç olmasa daha iyiMenümü de yazayim. Fırsat buldukça yemek yiyorum o yüzden saatler biraz ters.
Sabah 7 :00
3 kaşık tahin pekmez
Öğle 12:00
Menemen
Peynir 2 dilim ekmek
Ara 16:00
Çok acıktım yogurt yulaf muz 1 tatlı kaşığı bal
Karıştırıp yedim.
Akşam 19:00
Et sote salata 2 dilim ekmek
Su 2 litre
Canım ellerine sağlık. Ben 28 inde 3 km yürüyüş ve 45 dk squat yaptığımı yazmışım ama kardeşim geldiği için menüm ziyan olmuş, yazmamışım bile
Tünaydın canım Galiba çok olmuş ya çıldırmışım hafta 1.6 biraz şov tabi tamamdır hedefimiz 69 olsunGünaydın canım. Ben sana 69 olsun mu demiştim ama kaçırdın galiba o mesajı. 68.4 fazla iddialı değil mi kardeş
Kıııız ne yediin bakeeemgunaydin kizlar.
dun felaket yemisim midem hala yaniyor
tb makarna adana kebap sicak cikilataTünaydın canım Galiba çok olmuş ya çıldırmışım hafta 1.6 biraz şov tabi tamamdır hedefimiz 69 olsun ❤
Kıııız ne yediin bakeeem
Olmiycak inşallah..Ekmekler.cok fazla hele aksam hiç olmasa daha iyi