Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana sorarsan devam et ama kendimi düşünerek verdim bu cevabı çünkü ben tek başıma yeterli iradeyi ve disiplini gösteremiyorum .İzin yada ara versem mutlaka fazla fazla kilo alıp daha mutsuz dönüş yapıyorum.Ama sağlığım ve moralim kötü izne ayrılsam da irademi korur ipin ucunu kaçırmam diyosan ara verebilirsin.
Devam ediyor canım. 2-3 günlerden 5-6 günlere çıktı. Acile gidecek kadar kötü oldum. Ben devam ederim etmesine de, karbonhidrat yoksunluğuna bağladığım için kabızlığı, şu iki gündür sabah akşam karbonhidrat yiyorum. Sizi kötü etkilerim diye üzülüyorum

hanımlar neredesiniz iyisinizdir inşallah bugün diyet ve spor açısından kötü geçti hafta içi tam gaz devam etmeye çalışacağım
Sismaniye Sismaniye abla nasılsın??
banlandigim icin giremedim canim :)
anca acildi banim
biraz motivasyon kaybi biraz stres biraz da hastalik derken diyeti yedim bayagi
yarin kendime ceki duzen vermeye calisacagim.
mesajlar fazla birikmemis zaten yoklugumda :deli:
bakalim kim ne yemis :KK14:

#660 Pazar Menüsü (02.02.2020)

Sabah 11:00
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates biber

Akşam 18:00
1 dilim Dalyan köfte
Beyaz lahana salatası
1 yk bulgur pilavı

Akşam 20:30
1 ince dilim pasta

Kendime ödül verdim bunu hakkettim bence 😂
Anneannem 82 yaşına girdi, arada olur öyle ❤️
spora gitmedim bugün, su 2 litre

menüyü yazdım kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize ❤️
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Devam ediyor canım. 2-3 günlerden 5-6 günlere çıktı. Acile gidecek kadar kötü oldum. Ben devam ederim etmesine de, karbonhidrat yoksunluğuna bağladığım için kabızlığı, şu iki gündür sabah akşam karbonhidrat yiyorum. Sizi kötü etkilerim diye üzülüyorum
sen denge isini ogrenemedin. ya hep ya hic yapacagina gunde 1 2 dlm tb ekmegini eksik etmeseydin. meyveni kontrollu yeseydin bu kadar sorun yasamazdin ki. hem keto hem kalori kisitlamasiyla yedigin kus kadar besin bagirsaga mi gitsin vucutta mi kalsin karar veremedi :)
simdi sabah aksam karbonidrat yemen anlik cozum olur. istersen bir diyetisyen kontrolünde devam et. herseyden once saglik. o kabizlik belasini 2 gun cekemiyorum allah yasayanlara kolaylik versin :KK43:

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates biber

1 dilim Dalyan köfte
Beyaz lahana salatası
1 yk bulgur pilavı

1 ince dilim pasta

Anneannem 82 yaşına girdi, arada olur öyle ❤

menüyü yazdım kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize ❤
allah uzun omurler versin.
ah ne nene kaldi ne dede. insan hasret duyuyor. aileyi bi arada toplayan buyuklerimiz allah mekanlarini cennet etsin.

2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates biber

1 dilim Dalyan köfte
Beyaz lahana salatası
1 yk bulgur pilavı

1 ince dilim pasta

Anneannem 82 yaşına girdi, arada olur öyle ❤

menüyü yazdım kaçtım, Allah rahatlık versin hepinize ❤
Adonislim hepi börtteyy teyzeme ellerinden öperim:KK200:

Tekrar merhaba kızlar ben günü kapatıyorum
#660 Pazar
Sabah 12:00
1 dilim ekmek
Küçük kase (2-3 çk kadar) lor peyniri
Akşam 18:30
1 kase tarhana çorbası
6 kaşık kıymalı bamya yemeği
Su 2 litre olur yatana kadar
Spor yapınca etiketlerim.@sahgull P Pisi pisi kopatım
Sabahtan beri midem taş gibi yüzüm gözüm elim aysğım davul gibi şiş.Ödem atmak için tavsiyeniz var mı
may-da-nooooz
:KK70: maydanozu hic sevmem ama persembeleri saplarini bile emiyorum :KK53:

Selam kızlar evime döndüm yarın itibariyle özüme de dönücem
Eltimle güzel gezmeye çıktık fincan beğendik aldık şu bambu tabaklılardan hadi yanına bardak aldık nwyse 3lü günlük kullanmalık küçük çelik tencere beğendim aldık tabi benimkileri eşim ödedi ya neymiş 14 şubat hediyesiymiş bak bak çarşının ortasında furasım geldi

Bi yanım mıtlu bi yanım buruk
Ahhh aaahhh
Yarın okul var
Kızlar enerjilerini atıyo okulda iyi oluyo bana evde ikisinin didişmesinden usandım zaten

Ama şimdi sabah kalk hazırla yedir içir yolla derdi de zor gelmiyo değil
ayni durum canim
valla sabah kosusturmasindan cok yoruldum ama okul da bi nimet biz annelere :KK53:

sen denge isini ogrenemedin. ya hep ya hic yapacagina gunde 1 2 dlm tb ekmegini eksik etmeseydin. meyveni kontrollu yeseydin bu kadar sorun yasamazdin ki. hem keto hem kalori kisitlamasiyla yedigin kus kadar besin bagirsaga mi gitsin vucutta mi kalsin karar veremedi :)
simdi sabah aksam karbonidrat yemen anlik cozum olur. istersen bir diyetisyen kontrolünde devam et. herseyden once saglik. o kabizlik belasini 2 gun cekemiyorum allah yasayanlara kolaylik versin :KK43:
Kızman bile ne tatlı kız senin :KK45: denge işini öğrenemedim çünkü dengede tutmak için vermek istediğim bir 10 küsür kilo daha var. En büyük hatam şu, proteini seviyorum ve tok tutuyor diye genelde protein ağırlıklı beslenmeler yaptım. Ama benim vücut da denge yokki. Şu Hashimito yüzünden glutensiz beslenmem lazım aslında. E o zaman sınırlı karbonhidrat, sıfır bakliyat.. Zaten çok alternatifim olmayacak. Gitmiyorum, kalmaya karar verdim. Ama deneysel diyetler yapacağım 3 günlük, 5 günlük. 60 kiloya düştüğümde de gerekirse diyetisyen destekli sürdürülebilir bir yaşam formuna geçeceğim. :KK53:

Şu 2 gün için beni affedin, sağlık işin içine girince herşey yalan oluyor. Kontrol tartım 71.8. Bu haftanın deneyseli 5 gün diyeti :KK53: deneyelim görelim bakalım.

Günaydın kızlaar hepimize hayırlı ve güzel bir hafta olsun inşallaah :KK200:
Kontrol tartısına çıkmadım sabah sabah alel acele evden çıktım, yarına bildiririm. Kendimi inanılmaz şiş hissediyorum regliye daha 1 hafta var ondan olacağını sanmam bakalım.. Akşama gelsin maydanoz suyu sapı :halay:

allah uzun omurler versin.
ah ne nene kaldi ne dede. insan hasret duyuyor. aileyi bi arada toplayan buyuklerimiz allah mekanlarini cennet etsin.
Amin canım amin :dua:
Geçen yıl dedemi kaybettik 85 yaşında, bir büyük anneannem kaldı başımızda..
Allah kalanlara sıhhat versin, gidenlerinde mekanlarını cennet eylesin. :dua:

Adonislim hepi börtteyy teyzeme ellerinden öperim:KK200:
Adonisssli kurban olsun sana kııızz, teşekkür ederiiz tatlışıım :KK200:
kizlar yarindan itibaren spor puanlamaya da baslayacagim.
cok fena saldim ben spor isini. belki motivasyon olur hepimize.
Bence de tatlım geç bile kaldın yahu
Bi yanım mıtlu bi yanım buruk
Ahhh aaahhh
Yarın okul var
Kızlar enerjilerini atıyo okulda iyi oluyo bana evde ikisinin didişmesinden usandım zaten

Ama şimdi sabah kalk hazırla yedir içir yolla derdi de zor gelmiyo değil
Günaydın canım, şimdi bi kalkıp yedirip içirip göndereceksin sonra saatlerce kafanı dinleyeceksin. Öyle düşün yani ilk hafta senin içinde zor olur sonra zaten mecbur alışacan naapacann, Allah yardımcınız olsun annişler :KK200:

Bana 3 günlük bir şok diyet tavsiyesi verecek olan var mı?
Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim :spor:

Ben yarından itibaren bir diyet yapayım diyorum, malum tatile gideceğiz öncesinde 1-3 kilo arasından versem iyi olur diye düşünüyorum. Tatilde çok salmadan özgürce yemek yemek istiyorum, yanıma spor ayakkabılarımı muhakkak alacağım ki kardiyo ile dengeleyeyim :spor:
Var var :KK53: bütün haftasonu bunu araştırdım ben

Yarım kabak,
1 salatalık,
200 ml kadar ayran,
2 kaşık kadar yulaf (kepeği, ezmesi, artık neyi temin edebiliyorsan),
nane, pul biber baharat.
Bunları küçük küçük blender dan geçir.
Sabah yumurtalı peynirli güzel kahvaltını yap, öğlen ve akşam yemeğini hazırladın çorbadan ye.
Soğuk olduğu için ve bozulacak bir durum olmadığı için bizim gibi çalışanlar için ideal.
Ara öğünlerde de bir kaç ceviz yada biraz badem şeklinde yapabilirsin.
3 günde 3 kilo diyor diyetisyen. Bence 3 olmaz ama 2 kg garanti verirsin. Bende deneyeceğim haftaya :KK45: bi sen dene bakalım işe yarayacak mı :KK53:

X