Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben doktora danıştım bu arada. Protein alımına sınır getirmemi, sebze ağırlıklı bir beslenme planı üstüne durmamı söyledi. Bu konuda beni beni diyetisyene yönlendirdi. Bana da bitki içerikli bir hap önerdi. Umarım işe yarar akşam Akdeniz diyetini araştıracağım

sebze diyette kral zaten
kalorisi az lifi bol

Beyaz leylak Sukur Notadan kil payi kurtulduk. Dilimden kurtuldun ancak haftaya listeyi costuracagim sozunu unutmadim. 1 kg ve uzeri bekliyorum
Sözüm söz aç gezeceğim yeri gelirse ama bu kadar artı çıkacak kadar da yememiştim anlamadım ben deNota nedir bu arada

Sözüm söz aç gezeceğim yeri gelirse ama bu kadar artı çıkacak kadar da yememiştim anlamadım ben deNota nedir bu arada
Yüzde 0.300un altinda ortalamasi olan takımlar nota alıyor. Iki nota bir sarı kart ediyor. Sarı kart alan takımlar bir süre performans listelerini hazırlıyor sanırım.
Senin kilonun çoğunun ödem Olduğunu düşünüyorum. O yüzden. Inanıyorum. Ki 1 kiloyu rahat vereceksin.

evet sen haric herkesin yuzdesi düşük. sen de yeni basladigin icin haftaya da yuksek getirecegine inaniyorum.
hadi hep beraber alalim su 1.ligi de basimiz goge ersin
liseye geçtiğimden beri 80'li kiloları göremedim aslında tartı pek önemli değil ama 2 hafta içerisinde 3.6 kilo da gitse çok güzel olur

Iyi akşamlar kızlar. Tlf num bozulduğu için giremedim 1 hafta geçmişe de bakamadim. Umarım hepiniz iyisiniz dir. 2 çocuklu hayat çokzor gerçekten hiç bir şey e yetişemiyorumm çok hastayim ama dinlenemiyorum. Allahim yardim etsin inşallah..

Menümü de yazayim. Fırsat buldukça yemek yiyorum o yüzden saatler biraz ters.

Sabah 7 :00
3 kaşık tahin pekmez

Öğle 12:00
Menemen
Peynir 2 dilim ekmek

Ara 16:00
Çok acıktım yogurt yulaf muz 1 tatlı kaşığı bal
Karıştırıp yedim.

Akşam 19:00
Et sote salata 2 dilim ekmek
Su 2 litre

Cuma günü menü bildiriyor muyuz cuma ile ilgili bir istisna durum vardı sporla ilgili miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…