- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Cıslı yememişsindir de belki biraz tuzu kaçırdın, o da olabilir.. Ayrıca regli döneminde +100 gram güzel bir rakam bozma moralini haftaya telafi edersin canımCıslı bişey yemedim bu hafta ama şişlik çok fazla ya
Kaptanımızı bilerek eklemedim, kim izin kim nedir bilmiyorum.eline saglik canim bir arada toplandigi cok iyi olmus
Şekillenmek için spor şart kuzucum aslında benimde tartıyla çok işim kalmadı, tek amacım sıkılaşmak
herderdedeva ve SekerMandalinasi Yarisa tutustular. Ben de hande_buse ye meydan okuyorum.
Kilolarimiz yakin. Var misin duelloya?
bence mutlaka doktora danisherderdedeva dan ses çıkmadı henüz bakma bende ortalık biraz hareketlesin diye istedim. Yoksa şu barsak problemimi çözmeden kilo veremeyeceğim belli
herderdedeva ve SekerMandalinasi Yarisa tutustular. Ben de hande_buse ye meydan okuyorum.
Kilolarimiz yakin. Var misin duelloya?
niye kac haftadir 300 500 veriyorum. Fena mi olur hirs yapip birer kilo verseksleepy angel
Ben senin hızına yetişemem canımYediklerime dikkate ettiğim kadar sporda yapsam süper olur.
ellerine sağlııık hadi durma kutla bu zafer senin***3.Takım 659.Etap ***
pisi pisi kopatim(60.9/60.6/0,3/%0.49)
hande_buse (64/63.5/0.5/%0.78)
Dildev(74.4/74.1/0.3/%0.40)
SekerMandalinasi(69.9///)Sabit
herderdedeva(70.5/70/0.5/%0.71)
Beyaz Leylak(69.9/69.5/-0.8/-%1.16)
Elfelf2702 (74///) 2. kez bildirimde bulunmadi. Diskalifiye edildi. Onay alindi.
Kiloverenbiri (94.9/93.6/1.3/%1.37)
3. Takım ortalaması: % 0.324
***3.Takım 659.Etap Free Liste***
furha63 (72.8/72.3/0.5/0.69) Kilosu sabit mezun uye geri dondu bt 3.1.20 bk 74.7 hk.62
ela_naz2019(92.1/93/-0.9/%-0.98)yeni uye bt 13.1.2020 bk 93.30 hk. 63
Ervanazlim (84.4/84.5/-0.1/-%0.12) 646.Etapta izne ayrilan uye geri dondu
Tombikkim(64.9/64.5/0.4/%0.62) 641.Etapta kendi istegiyle ayrildi
Kizlar kontrol eder misiniz paylasmadan once gecen hafta yanlis hesaplamisim?
Kız olur demedim mii? Dedim hedef koyalım dedim hattaaherderdedeva dan ses çıkmadı henüz bakma bende ortalık biraz hareketlesin diye istedim. Yoksa şu barsak problemimi çözmeden kilo veremeyeceğim belli
Bacım benim niye sarı kartım varEki Görüntüle 2583108
14 SUBAT HEDEFLERI 2 haftada vermeniz gereken kilolar hedefe son kolonunda yaziyor.
Simdiden yesil olanlari tebrik ederim.
niye kac haftadir 300 500 veriyorum. Fena mi olur hirs yapip birer kilo versek
sabitler 0. bolunurken onlar da dahil oluyor yani yuzde toplanip 8'e bolunuyor. sanirim sen elf i dahil etmedin bolerken ama malesef diskalifiye olsa da bizi etkiliyor listedeki tum uyeler.ellerine sağlııık hadi durma kutla bu zafer senin
Birşey dicem ortalama 0,324 neden ki 0,37 olmuyor mu?
Sabit olunca farklı bir durum mu oluyor tatlım
Kız olur demedim mii? Dedim hedef koyalım dedim hattaa
gecen ay hedefini tutturamadigin icinBacım benim niye sarı kartım var
Hmmm şimdi anladım durumu, ben hiç bakmazdım ortalamaya falan işte canım çok sıkılıyor iş yok boş duranı Allah sevmez derler ondan tablo yaptımsabitler 0. bolunurken onlar da dahil oluyor yani yuzde toplanip 8'e bolunuyor. sanirim sen elf i dahil etmedin bolerken ama malesef diskalifiye olsa da bizi etkiliyor listedeki tum uyeler.
gecen ay hedefini tutturamadigin icin
ondan sonraki haftalarda liste ici 1.ligin olmus muydu?
haftaya da birinci olursan silinir canim :) sen yeterki 1. olHmmm şimdi anladım durumu, ben hiç bakmazdım ortalamaya falan işte canım çok sıkılıyor iş yok boş duranı Allah sevmez derler ondan tablo yaptım
Bilmiyorum ama olmadı galiba birinciliğim
FakaaatSekerMandalinasi ni birincilikle geçemeyeceğim anlamına gelmiyor.. Bekle beni rakibeeem uça uça geliyooorum
Canım sebze yiyorum işte, salatam mutlaka oluyor. Bu hafta tam tahıllı ekmek de yedim. Hadi geçen hafta ketojenik besleniyorum, anlarım. Ama bu hafta ekmek de yedim, bulgur pilavı da yedim, beyaz undan lavaş bile yedim.bence mutlaka doktora danis
bol lifli besinler tuketiyor musun?
ben kabizlik pek nadir yasarim. 1 gun cikmasam fena oluyorum. bi an once duzelir insallahCanım sebze yiyorum işte, salatam mutlaka oluyor. Bu hafta tam tahıllı ekmek de yedim. Hadi geçen hafta ketojenik besleniyorum, anlarım. Ama bu hafta ekmek de yedim, bulgur pilavı da yedim, beyaz undan lavaş bile yedim.
Ya bizimde listede ismimiz yeşil yeşil yansın artık. Azıcık önden gidelim bizdeHmmm şimdi anladım durumu, ben hiç bakmazdım ortalamaya falan işte canım çok sıkılıyor iş yok boş duranı Allah sevmez derler ondan tablo yaptım
Bilmiyorum ama olmadı galiba birinciliğim
FakaaatSekerMandalinasi ni birincilikle geçemeyeceğim anlamına gelmiyor.. Bekle beni rakibeeem uça uça geliyooorum