Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

#659çarsamba menusu D Dildev
sabah:elma sirkeli su
kahvalti(12.30)
Yulaf lapasi(4 kucuk kayisi ile)+maden suyu
aksam(19.30)
1 kase tarhana corbasi+yogurtlu brokoli cok yemedim+kizarmis tavuk derilerini yemedim
2 lt su birazdan elma sirkeli su icerim
Spor hic yapasim yok ya ama yapmam lazim
Kuzucum elmalı sirkesini kaçta içiyorsun, kahvaltı ile arasında ne kadar var yani?
Bir de baktım geçte yazıyorsun sana göre gün erken kapanmış oluyor, şahane :KK200:
selam kizlar
menu yazan kaciyor
iki lafin belini kiralim yahu :KK19:
#659carsamba
ben de yazayim bari menumu
sabah
sutlu kahve 2 yumurtali dukan krebi salata
Eki Görüntüle 2582460

1 yesil elma
1 kase donmus bogurtlen

16.00
yarim dilim somon

18.00
3 parca tavuk gogus etinden
yarim sogan

cay

su 1.5 lt
spor henuz yok yapmaya calisirim :KK43:
Ay krepler çok güzel duruyor, ellerine sağlık afiyet olsun canum :KK200:
Selam kızlar yopundum gün içinde giremedim hszmedeydim deee
#659çarşamba menüsü

11.30
1haşlanmış yumurta
1kk kaşar
1kk peynir
6siyah seytin

14.00 2yudum orta kahve sormadan yaptılar 😠

15.30
1kase mercimek salatası

19.00
4kaşık bulgur pilavı cacık
1kepçe keşkek
Yarım şiş tavuk fırında(herüf ve çocuklar çok sevince bana düşmedi bulgura talim ettim )
Susuz bi gündü resmen gittiğim yerde hiç içmedim
Spor da yok ama yürüyerek gittim geldim
sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye
Afiyetler olsun canım, o iki yudumda içilen kahvedeki şeker kadı kızında da olur :KK70:
Dün mercimek bulgur ve keşkek karbon fazla olmuş, bugün biraz dikkat etmelisin malum yarın cuma :halay:
Güne iyi başlayıp kötü kapatıyorum ama en azından kontrolü bırakmıyorum gitfiğim kadonın kızı da diyette ama sözde börwkleri salataları hatta tüm tabağı 2kez yedi bide bi çay var ondan alcam ben diyo boğazı tutmıcak çay onu zayıflatcakmış ben alayım dwnwyeyim sen de al emzikliyiz biz yemessek olmaz diyo şaşkın
Zayıflama çayları hikaye, mamalar hikaye!
Bundan seneler öncesinde (19yaşlarımda) kilo vermek için maalesef ki başvurmuş ve metabolizmamı alt üst ettim.
Zayıflama hapı/çayı duyunca sinirlerim zıplıyor valla.
Giren enerji, çıkan enerjiden az olacak konunun bütün özeti bu aman diyeyim kızlar aman içmeyin :KK57:
İnanılmaz başım ağrıyo benimm kurtlu oğlanın peşinde kadının vitrini kırcak diye gezmekten bide amerikan mutfaktı bi ara bi kayboldu tencere tavaların başına geçmiş beni bu çocuk kesin zayıflatır
Bir an gözümde canlandı sahne ya :KK70:
Tombikimin oğlu sana sesleniyorum, koştur anneni çocuğum verilecek daha çok kilomuz var :KK70:
Hayırlı akşamlar

#659çarşamba

Sabah
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
2 yeşil zwytin
2 kaşık yogurt
1 havuç

Akşam
1 şiş adana
2 parca tavuk
Bir parca lavas
Salata ayran

Kayınvalidem de 3 çatal künefe

Tatil bitseydide rahat rahat diyetimi yapsaydin böyle olmuyor🙁
Canım sabah/akşam saatlerini de yazsan iyi olurdu, o son 3 çatal künefeyi yemeyecektin :63:
İyi geceler kizlar
Yarın iş başı şükür dinlenmek iyi geldi
Atlattım sayılır tamamen gecmesede
Yarın menulerimle aranizdayim tekrar biraz agirdan alicam malum hastalığım hemen diyete bağladı herif gözü üstümde elinde kivi peşimde geziyo , Dr kivi ye dedi😂
Oh ya hadi gelmiş geçmiş olsun, devir naz devri..
Herüfler kıymetimizi anlasınlar inşallah :dua:
sporumu yaptım çok iyi hissediyorum ya squatgirl'ün 15 dklık hiit videosunu yaptım fena terletti
Süpersin tatlımmm :KK36:
uff ben yapamadim spor canim hic istemiyor ya bu aralar :KK43:
Yaa ne oldu sana böyle canım sen hafta içi pek es geçmezdin sporuu :silah:
Motivasyonunu mu kaybettin noldu böyle
aslinda insan devamli yapinca aliskanlik oluyor. seviyorsun. ara verince kotuye gidiyor.
Kesinlikle öyle oluyor, ben gitmediğimde kendimi rahatsız hissediyorum :KK53:

#659 Çarşamba Menü (29.01.2020) D Dildev

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

Ara (09:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
1 İncir

Ara (10:00)
1 kupa yeşil çay

Öğle (12:15)
1/2 kase sebze çorbası
5 yk nohut
1 kase yoğurt

Ara (13:00)
Sade Türk kahvesi

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Akşam (18:30)
1 adet kuzu incik (Fırında pişirilmiş)
3 dal brokoli
1 yk pancar salatası

Sporu çok ağır yapmadım, kahve içmeye de dikkat ettim.
40 dk tempolu yürüyüş, 10 dk bisiklet ile günü kapattım.
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

#659 Çarşamba
Sabah 1/2 dilim ekmek, domates yeşillik peynir, 1 tam ceviz, 2 kuru kayısı
Ara :1 sade kahve
Öğle : 1 kse çorba, 3 yemek kaşığı erişte makarna, ıspanak yemeği toplasam 3 kaşık
Akşam 1 kase çorba , 1 kepçe bezelye yemeği, 3 dolma (küçüktü ama çok oldu )
ikindi ara öğünü yapamadım dün sabah işyerimde toplantıdaydım, öğleden sonrada il de toplantıdaydım su bile içemedim tuvalete çıkmamak için

Birde sabah regli ile uyandım sevinsem mi üzülsem mi bilmedim.

Sismaniye Sismaniye D Dildev sahgull sahgull

20 dk tempolu yürüdüm

#659 Çarşamba Menü (29.01.2020) D Dildev

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

Ara (09:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
1 İncir

Ara (10:00)
1 kupa yeşil çay

Öğle (12:15)
1/2 kase sebze çorbası
5 yk nohut
1 kase yoğurt

Ara (13:00)
Sade Türk kahvesi

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Akşam (18:30)
1 adet kuzu incik (Fırında pişirilmiş)
3 dal brokoli
1 yk pancar salatası

Sporu çok ağır yapmadım, kahve içmeye de dikkat ettim.
40 dk tempolu yürüyüş, 10 dk bisiklet ile günü kapattım.
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Afiyet olsun canım tatil öncesi harika gidiyorsun yarını senin için merak ediyorum.

Günü erken kapatmışsın tatlım gece acıkma olmadı mı?

Zıp zıp canım zıp zıp :spor::spor:
Afiyet olsun

Menüler çok bir şey yok neden korkuyorsun kiii

Sağolasın tatlım yazayım, şekersiz kullandığım için bir tanesini yazıp geri kalanını yazmıyordum.
Yazmaya çalışayım.

Evet ama sporla ilgili olduğunu düşünmüyorum, çok yormayacağım kendimi.
Bugünde hafif hafif yapacağım
Canım hep böyle kapatıyorum spora gittiğim için acıkma olmuyor artık çok iyi oluyor

Kuzucum elmalı sirkesini kaçta içiyorsun, kahvaltı ile arasında ne kadar var yani?
Bir de baktım geçte yazıyorsun sana göre gün erken kapanmış oluyor, şahane :KK200:

Afiyetler olsun canım, o iki yudumda içilen kahvedeki şeker kadı kızında da olur :KK70:
Dün mercimek bulgur ve keşkek karbon fazla olmuş, bugün biraz dikkat etmelisin malum yarın cuma :halay:

Bundan seneler öncesinde (19yaşlarımda) kilo vermek için maalesef ki başvurmuş ve metabolizmamı alt üst ettim.
Giren enerji, çıkan enerjiden az olacak konunun bütün özeti bu aman diyeyim kızlar aman içmeyin :KK57:

Tombikimin oğlu sana sesleniyorum, koştur anneni çocuğum verilecek daha çok kilomuz var :KK70:

Canım sabah/akşam saatlerini de yazsan iyi olurdu, o son 3 çatal künefeyi yemeyecektin :63:

bi kere ara verdim mi hamlik basliyor sonra da spor yapasim gelmiyor. ama baslayacagim. pek yakinda. :KK53:

#659çarşamba menü D Dildev Sismaniye Sismaniye

sabah 9.00
Lorlu omlet bir yumurtadan
2 grissin

13.00
kuru sebze yoğurtlaması 6 yk

17.00
kuru sebze
Yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmeğe maydanoz soğan 🙈 çorbayla yemeyi çok özlemişim

1 saat spor step minderDe çalışma

Aynen canım bugün çok dikkat etmem lazım inşallah haftayı ziyan etmem kurtarırım
4 sene önce falan bende bi hap kullanmıştım her tehlikeyi göze alıp ben yicem o zayıflatvçcak sanıyodum ama nerdeee eksilen benim para oldu

Elma sirkeli suyu kahvaltidan 1-2 saat once iciyorum ama aksamlari icmek daha faydali gibi geldi bana icince acikmiyorum birde sporu bu aralar aksam yaptigim icin yemek yiyip yazik etmiyim diyorum spor her derde deva vallaha 😁😁😁

#659 Çarşamba
Sabah 1/2 dilim ekmek, domates yeşillik peynir, 1 tam ceviz, 2 kuru kayısı
Ara :1 sade kahve
Öğle : 1 kse çorba, 3 yemek kaşığı erişte makarna, ıspanak yemeği toplasam 3 kaşık
Akşam 1 kase çorba , 1 kepçe bezelye yemeği, 3 dolma (küçüktü ama çok oldu )
ikindi ara öğünü yapamadım dün sabah işyerimde toplantıdaydım, öğleden sonrada il de toplantıdaydım su bile içemedim tuvalete çıkmamak için

Birde sabah regli ile uyandım sevinsem mi üzülsem mi bilmedim.

Sismaniye Sismaniye D Dildev sahgull sahgull

20 dk tempolu yürüdüm
Afiyet olsun tatlım akşamki dolmalar, yarına tırmalamaz inşallah.
MuhSGK mı ildeki toplantı? İzdihamdı resmen :skandal:
Afiyet olsun canım tatil öncesi harika gidiyorsun yarını senin için merak ediyorum.
Ben bugün baktım açıkçası moralim bozuldu, bakalım yarın ola hayrola diyelim.
Akşamı erkenden ve hafif geçireceğim gelsin artık altmışlar :dua:
Canım hep böyle kapatıyorum spora gittiğim için acıkma olmuyor artık çok iyi oluyor
Ooo süper o zaman tatlım :KK200:
Zaten bir süreden sonra insan alışıyor düzene maşallah :nazar:
Valla ben senden çok ümitliyim yarın yine şahane bir tabloyla göreceğiz seni :dua:
bi kere ara verdim mi hamlik basliyor sonra da spor yapasim gelmiyor. ama baslayacagim. pek yakinda. :KK53:
Amaan bugün de olmasın dün olmamıştı diye diye öyleece gidiyor canım haklısıın..
Hadi ama silkeleeen artık zopala bize dee :KK70:
Aynen canım bugün çok dikkat etmem lazım inşallah haftayı ziyan etmem kurtarırım
4 sene önce falan bende bi hap kullanmıştım her tehlikeyi göze alıp ben yicem o zayıflatvçcak sanıyodum ama nerdeee eksilen benim para oldu
Giden para olsun canım, sağlığımıza birşey olmasın :dua:
Hemen dünkü menüm u yazayım
Sabah 12.0p
İki yumurta
1kk peynir
1zeytin
Çeyrek portakal
Ara
Bir avuç badem kuru üzüm karışımı
Akşam 19.30
Yoğurtlu karnabahar
Üç kaşık makarna
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım yarına seni çok merak ediyorum bakalım neler olmuuş :KK49:
Elma sirkeli suyu kahvaltidan 1-2 saat once iciyorum ama aksamlari icmek daha faydali gibi geldi bana icince acikmiyorum birde sporu bu aralar aksam yaptigim icin yemek yiyip yazik etmiyim diyorum spor her derde deva vallaha 😁😁😁
Spor yapınca insan yiyemiyor demi ya? Ben ayy yazık bundan yemeyeyim başka zaman yerim diyorum :KK76:
Benim bir arkadaşım vardı beraber spora yazıldık bundan 3-4 yıl önce, spor çıkışında ay ben çok acıktım deyip beni yemek yemeye sürükledi. İnadım inat kesinlikle yemeyeceğim, döndü arkadaşıma dedim ki "Ya kızım şimdi hayvan gibi tepindik, terledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" Dönüp ne dese beğenirsiniz "Ben bunları yiyebilmek için spor yapıyorum" :KK70:

Merhabalar kızlar şu an alışverişteyim benim için eziyete dönüştü neyi beğensem üstü olsa altı olmuyor göbeğim basenlerim görüntüyü katlediyor yeter ya gitsin artık bu pis kilolar:KK11:
aynen oyle sen fazla alisveris yapma ya da dar al ki aldiklarina gir
ben yazin 1 beden kucuk aldim. simdi onlar da bol geliyor. keske 2 beden kucuk alaymisim :deli:

Valla ben senden çok ümitliyim yarın yine şahane bir tabloyla göreceğiz seni :dua:

Amaan bugün de olmasın dün olmamıştı diye diye öyleece gidiyor canım haklısıın..

Spor yapınca insan yiyemiyor demi ya? Ben ayy yazık bundan yemeyeyim başka zaman yerim diyorum :KK76:
Benim bir arkadaşım vardı beraber spora yazıldık bundan 3-4 yıl önce, spor çıkışında ay ben çok acıktım deyip beni yemek yemeye sürükledi. İnadım inat kesinlikle yemeyeceğim, döndü arkadaşıma dedim ki "Ya kızım şimdi hayvan gibi tepindik, terledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" Dönüp ne dese beğenirsiniz "Ben bunları yiyebilmek için spor yapıyorum" :KK70:

Benim girdiğim toplantı farklı canım ama yetkisiz girdiğim toplantıdan da ek iş yükü alarak çıktım:halay:Yok böyle bir mal diyorum kendime:KK51:

Selam kızlar. Şu 2 gün protein yiyeceğim diye niyetlenmiştim ama beceremedim bu kez. Haftasonu kardeşimi göndereyim diyetim düzene girecek hemen :KK53: bu arada sağlıksız beslenmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece belli bir diyeti takip edemiyorum. Birde, bu hafta karbonhidrat da almama rağmen 4 gündür yine tuvalet problemi yaşıyorum. Kronikleşti mi acaba diye düşünür oldum ve bu durum beni çok korkutuyor. Tartıya da çok etki ediyor meret. Yarın sabah tartılır tartılmaz 5-10 kuru kayısı yiyeceğim işe yaraması ümidiyle :KK14:

Ben yediklerimi eritmek icin yapiyorum abla 60-70 olunca yiyebilmek icin yaparim 😁

Bugünü iyi atlattım
#659perşembe menüsü
11.30
1yumurta
1kaşık lor

14.00
10fındık 5 badem az 10leblebi

16.00
Yarım muz yarım kivi 1dişim elma

17.30
3kaşkk tavjk ciğer
1kase dorak (kapya biber soğan domatss nane )
Roka
sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye
Suyu ve sporu da yazsan cok iyi olur abla menu guzel bence 💕

X