3. Çocuk isteği perileri yokluyor arada.Delimiyim ben ya!

Bence hiç erkek çocuğunuz olmadığı için hala çocuk isteyebiliyosunuz
öyle deme yaa, bende 2 tane var , çok farklılar birbirlerinden. Büyüğüm tek erkek olsaydı haklısın derdim, şimdi küçüğümle sarmaş dolaşız. Bana kırpikleriyle kelebek öpücüğü yapıyor, beni sevmek için ettiği iltifatlar kalbimi yerinden koparacak gibi. ( büyük oğlum 2,5 yaşına kadar gece gündüz bağıra çağıra ağladı , kolikti şimdi hatırladım )

Ben “soyum kuruyacak” olayı için geldim espiri yapmış evet ama böyle düşünen varsa diye yazıyorum. Kız ve erkek evlatlar aynı oranda anne babalarının genlerini taşırlar. Benim soyumu kızım da oğlum da aynen taşır

Eskiden kadınların sadece tarla olduğu ve asıl tohumu verenin erkek olduğu düşünülürmüş. Çocuklar kadının soyuyla alakasız, babaya ait görülürmüş. Ama bilim bunu yanlışladı. Ben kız çocuk olarak babamın da annemin de ailesini genlerini erkek kardeşimle aynı oranda taşıyorum. Yani eşinizin soyu kurumamış 2 kızı varmış. Uzun mutlu ömürleri olsun :)

Velev ki bilim bunu yanlışlamadı, soyu sadece erkek çocuk devam ettiriyor ve adamın soyu kurudu. Eee, ne var bunda? Senin soyunun dünyaya, insanlığa ne gibi bir katkısı var, kurursa kurusun ne kaybımız olabilir sjsjsjs. Kainatta bizler aslında birer hiçiz, kendilerini bu kadar önemli sanmaları bana komik geliyor.

Çin takvimiyle erkekten gelen kromozomun alakası??

Hah :) Bunları aynen eşim de söylüyor.

ay ya sizi çok iyi anlıyorum Allah gönlünüze göre versin

Yaaaa çok güldüm bu yoruma Alalh iyiliğinizi versinsabah ikiside uyanıp aynı anda ağladı,birini okula hazırlama telaşı,birini emzir bakıcıya bırak telaşi,kendimi okula yetiştirme çabasından sonra vazgeçer gibi oldum zaten

İki tane kızım var benim de büyük kızım 10 diğer 6 yaşında benim de anaç duygu bastırıyor bitane daha bebiş istiyoruz bizde ama geçen aylardan bı düşük yaşadım çok zor bir süreç te tekrar kendimi ruhen ve bedenen toplayınca istiyorum tekrar yazın inşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını kolayını nasip etsin inşallah

İnsan olmayanı istiyor yalan yok. Bnmde 2 oğlum var arada bu periler beni de yokluyor. Bir kızım olmasını çok isterdim bazen kendimi kız çocuk annesi olarak hayal ediyorum kızım büyüdüğünde yapacağımız paylaşımları falan düşünüyorum… ama sonra 2 çocukla yaşadığım zorlukları düşünüp soğuyorum bu fikirden. Çevremdekilere göre bende sizin gibiyim asla benden 3. bebeği beklemezler ama içimde bi ukte olarak kaldı.
Bir fikir akla düşünce mayalanıp büyürmüş belli olmaz anlık bi gazla harekete geçebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Enerjiniz vaktiniz isteğiniz durumunuz varken eşiniz de istiyorsa isteklerinize kulak verebilirsiniz bence

AminnSizinde hakkınızda hayırlısi olsun

Sizin 2. Kolay büyüdüğü için istiyorsunuz. Valla çok zor bide huysuz aksi olursa. Benimkiler kolik ti , sonrasida uyku sevmeyen bebekler olarak büyüyorlar. 3. Nasıl olur dayanacak gücünüz var mı?

Çok geçmiş olsunAllahım gönlünüze göre versin

Sizin 2. Kolay büyüdüğü için istiyorsunuz. Valla çok zor bide huysuz aksi olursa. Benimkiler kolik ti , sonrasida uyku sevmeyen bebekler olarak büyüyorlar. 3. Nasıl olur dayanacak gücünüz var mı?
İşte ilk çocukta çok zorlandım,kolik bebekti sonrasindada huysuz inatçı oldu zamanla toparladı.
dediğiniz gibi 2. Daha rahat büyüdü.
Dediğiniz gibi huysuz kolik olma olasılığı da var.Ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin

Tlc de Bi program izliyordum kadin hamile 2 Oglu var. anam Bi heyecanli Bi mutlu neyse yattı doktor süpriz Bi oglan daha
Kadin kocasina döndü Bi bagirdi senin suçun cinsiyet babadan geliyor diye
Adam da boynunu büktü

Amin ,korkulu rüya gibi geliyor bana simdi bebek düşüncesi. Çünkü 4. Çocuğum 2 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…