- Konu Sahibi ManzaramDeniz
7ve 3 yaşında iki kızım var. Herkes bitane daha yap erkek olsun dedi o diyenlerin hepsi ile sert dilim yuzunden bozustuk. Erkek bebek için cocukmu yapılır dedim. Üçüncü çocuk ASLA düşünmüyorum diye. Keyfime düşkün biriyim çevremde falanda öyle ikiden fazla çocuğu olan ne akrabam var ne arkadaşım falan. Geçen yıl korunurken hamile kaldım. Dogurana kadar ağladım eşimle kavga ettim nasıl bakicaz diye. Şimdi 10 aylık oldu bile üç çocuk anasiyim resmen. Eşim yardım etmese halim ne olur bilmiyorum. Çok zor. Eşim işten gelince ilgileniyor öyle dinleniyorum. Ayrıca kız evlat erkek evlat hiç bir farkı yok. Yanlış anlamayın beni ama erkek olsun diye çocuk yapan kişilerin genelde tersi oluyor Rabbimden hayırlısını isteyin. Bakabilecekseniz göze alıyorsanız yapın. Ben olsam bile bile yapmazdimThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
Off zorluklar unutuluyor güzellikleri kalıyor işte.
2 tane 5 ve 3 yaş olmak üzere kızlarım var.
ilk kızım çok zor büyüdü.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Aman Allah'ım böyle çocuk büyütmeye ne varmış dedim (masalalh diyelim lütfen)
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Henüz tam rahatlamış sayılmayız.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Ama tabi cinsiyetin önemi yok.
Kızda olabilir bunu bilemeyiz.
ilerde pişman olur muyum?
eşim 40 ben 35 yaşındayım.
Maddi sorunumuz yok.
Birde erkek bebek isteme sebeplerinden biride eşim tek erkek
Sülale de tek erkek çocuk.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Şu konuyu açtığımı görse hayrete düşer
Ögretmenim bu arada.
3.çocuk olursa ilk 2 sene ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum.
kızlarımı bu anlamda büyütürken çok zorlandım.
Ama şuan bu imkanimiz var çok şükür.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Çok zorlansam da hayatımdan şikayetçi olmadım hiç.
Çocuk büyütmeyi ciddi anlamda seviyorum zorlukları olsada.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?