- 24 Aralık 2024
- 333
- 395
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Kızlar annemde erkek sevdası bitmiyor. Ben memurum o kadar ona yardımcı oldum maddi anlamda. Ayrıca o kadar da sıkışık olduğum dönemler oldu evlendikten sonra da. Neyse anneme kalsa 1 çocuğum var evimin borcu var hala aylık para atayım ha at diyemiyor artık ama atsam da teşekkür bile etmez. Geçenlerde konu açıldı erkek kardeşime diyor sana işyeri açalım babandan payını alacam bilmem kaç milyon. Ben şoke. O kadar paraları var mı babam verir mi o ayrı konu. Ama ona öyle diyip bana 3 ün 1i.Şimdi ben çok söylenince de yalandan kıza 1 erkeğe 2 her şeyi dine göre yaşıyorlar gibi. O zaman onların benim düğünümü yapması lazımdı ama yapan olmadı. Ben kız olduğum için payım yok. O erkek olduğu için iş yeri açacak payı var. Bir de çalışıyorum çocuğum var. Kimseye güvenip yapmadım kendim bakıyorum çok şükür. Ama kimsem yok burda kayın ailesi ile de görüşmüyorum bildiği halde umrunda değil. Ben niye senin çocuğuna bakayım diyor. Ama işi düşünce de damadım gelir bizi götürür vs. Bir de o gün diyor komşunun çocuğu yok. Ben de 2 kızı yok muydu dedim. Oğlu yok ya ondan dedim diyor. Bir de bilmem kimin 2 oğlu varmış ondan hep nazar değiyormuş. Bir tanesinin 2 oğlu varmış inşallah 3.de erkek olsun istemiş. Aa neden kız olur inşallah dediğimde kendi çekti ya kızı çeksin istemiyor diyor. Sürekli bunları duyunca aşırı değersizlik hissi oluştu. Açıkçası yaptığım çoğu yardım için pişmanım. Annem normalde merhametli ve anlayışlı biri. Ama bu yaşa gelene dek bu kadarını tahmin etmiyordum. Bir de kız kardeşime diyor işe başlayınca boşver çeyizi bir süre evlilikte gözün mü var ne gerek var niye sana mı versin diyince evet versin ne olmuş diyor.