3. Çocuk isteği perileri yokluyor arada.Delimiyim ben ya!

Erkek cocuk olsunda gör ebenin şeyini 1 senede 10 senelik yaslandim. Alt komsumun kizi var allahim bir nazli bir narin bizimki yakinda beni babasini hizaya sokup sira dayagina cekecek diye korkuyorum
hahaha:))) yaaa çokmu hareketli.
inanın benim ilk kızımın zorluğunu kimse yaşamak istemezdi.
Çok yıprandık eşimle.
Kız erkek belli olmuyor.
Ablamın oğlu yeğenim mesela bebekliginden beri sakin akıllı maşalalh şimdi 8 yaşında.
2 yaşında birde kızı var kök söktürüyor

Ben genellemiyorum işte o istisna piyangosu sana da vurabilir diye uyandırmaya çalıştım bu hulyadan :))

Sanırım erkek çocuk isteği agır basıyor.Kızım 3 senedir erkek kardeş diye mızıldıyor.Bende yeni yeni oluştu bu duygu.
Herşeyin hayırlısı bakalım:)
Hayırlısı. Ama sırf erkek olsun diye bu işe girişmeyin. Hayal kırıklığı olabilir. Çok kendinizi erkek diye hazırlarsanız olmazsa üzüntüsü de büyük olur.
Bu arada benim kızım da çin takvimine göre erkek ti

3. Erkek olmazsa 4. Çocuk perisi gelecek sanırım.

Hiç inanmıyorum çin takvimine o yüzden:)
2. Kızima hamile kalmadan bir hafta öncesinde rüyama girdi biliyormusunuz.
Perçemli düz saçlı 2-3 yaşlarında bir kız bana gülümsüyor giderek yanıma geliyordu.
Ve diyordum ki "aynı büyük kızima benziyor ama o değil"
1 hafta sonra hamile olduğumu ögrenince kızim geliyor yine dedim.
Ve şuan rüyamdaki kızla aynı tipte:)
öyle birşey görsem belki cesaret ederim yine

Bence yasiniz ilerlemeden yapin

Erkek cocuk olsunda gör ebenin şeyini 1 senede 10 senelik yaslandim. Alt komsumun kizi var allahim bir nazli bir narin bizimki yakinda beni babasini hizaya sokup sira dayagina cekecek diye korkuyorum
Bugün iki küçük parmağıyla sakince bana yaklaştı anne göz göz derken kirpiğimi tutup kopardı .. diyeceklerim bu kadar
Konu sahibi içinizde istek varsa yapın hayırlısı olsun sizin için

Benimde iki kizim var erkeği bulana kadar deneyecez

Bugün iki küçük parmağıyla sakince bana yaklaştı anne göz göz derken kirpiğimi tutup kopardı .. diyeceklerim bu kadar
Benimki de uyurken sessizce yatagima yanasti ve besiginin tülünün demiriyle kafama vurup sakince uyandirdi. Hayirli evlat iste birde gülüyor yüzüme bakip

Erkekde olabilir Yurt dışında yardımcı üreme teknikleriyle cinsiyet belirliyebilirsiniz durumunuz yerinde düşünebilirsiniz bu olası. Bende çocuk tedavisi görüyorum transferime iki hafta kaldı ya ikiz olursa diye korkuyorum çünkü doktor başarı şansı için iki tane transferde çok ısrarcı.Ben ise sıfır çoçukla iki çocuğu büyütemem korkusu ile tek transfer istedim. Bu maddi manevi yetebilme kişiden kişiye değişir tabi her çoçuk için bir yatılı bakıcı tutabilme şansım olsa bende birden fazla isterdim maalesef karı koca beyaz yakalı 60 bin tl gelirle Türkiye şartlarında anca bitane bakabilirim diyip kendimi teselli ediyorum. Hem sizin hem de evlatlarınızın gönlünüze göre bir yaşamınız olsun

Anaçlık seviyem: ayyy yerim ben onu annesinin kirpiğinide koparırmış

Anaçlık seviyem: ayyy yerim ben onu annesinin kirpiğinide koparırmış
Off bende aşırı anaç bir insanım yolda ki bitkiden yerdeki kirpiye kadar analık yapabilirim ama 2. İçin çok fazla korku ve endişem var bebek kokusunu da çok özledim aslında olsa şöyle ağlasa omzuma koyup pırtlatsam bebemi niye bu konuyu açtın sen yavv gidip ekonomiyi ve oğlumu büyütürken yaşadığım ruhsal sorunları düşüneyim

Kalabalık aile güzel oluyor.Bence erkek kız farketmez.Bir tane daha olsun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…