- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.835
- 123
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Çin takvimine göre hesaplayın bir erkek çocuk istiyorsanız. Bir sürü takvim var böyle.Hayır branşçıyım.Ama sınıf ögretmeni olsamda aynı sınıf istemezdim.
AhhhKızım 6 yaşında ister istemez olacak
Çin takvimi iki kızimida erkek gösterdi:))Çin takvimine göre hesaplayın bir erkek çocuk istiyorsanız. Bir sürü takvim var böyle.
Aynı okulda olmanız çok avantaj. Maddi durumunuzdw iyiymiş. Kızlarınızında karakteri, huyu böyle iyiys, kardeşlik bağları varsa üçünci neden olmasın. Olursa inşallah sağlıklı,ömrü güzel olsun.
YAaaaMaddi manevi yetebileceğinizi düşünüyorsanız , eşiniz de istiyorsa neden olmasın ?
Yalnız erkek olsun diye yapmayın.
Arkadaşımın da iki kızı var üçüncüye hamile , erkek olmasını istiyorlardı , gelen de kız :)
Çin takvimi iki kızimida erkek gösterdi:))
ya kış anlamayın her iki kizimdada kız olsun istedim önce sağlıklı olma şartıyla.
Erkek çocuk merakım hiç yoktu son zamanlarda çıktı
Yaa çok tatlısınız sağolun kızım hiç kardeş istemiyor biliyor musunuzAhhhOda minik tatlı abla olur,anaç bir yapısı varsa tabiki kardeşini oyalarda sahiplenir ilerdede çok güzel arkadaş olurlar.İkna edebildim mi:)
Aaa çok ilginçHadi yabu çin takvimi genelde tutuyor. Benim teyzemler hep bu çin takvimine göre yaptılar bebeklerini hiç yanlışlık olmadı. Hatta teyzem en büyük oğlu 19 yaşındayken yürek yemiş gibi bir cesaretle 3.yü bu takvime göre yaptı kızı olsun diye çok şükür kızı oldu.
Benim kızımda istemiyordu.Yaa çok tatlısınız sağolun kızım hiç kardeş istemiyor biliyor musunuzhiç anaç gibi durmuyor bir görseniz değişir mi dersiniz kardeşi olunca arkadaşlarının kardeşi oldu istemiyorum deyip duruyor teyzemin olacak ya işte kardeş yeter diyor
Ne güzel yazmışsınız sağolun mutluluğunuz daim olsun inşallahBenim kızımda istemiyordu.
O kadar hazırlamamama rağmen doğumdan bir hafta sonra bunu doktoruna geri veriiiin diye sızlanmalarıda başladı.Vurmalar kabullenmemeler falan.
Ama şuan benden bile koruyor.Kardesime bunu deme falan gibiBaşta zor oluyor ama sonrası iyi.
Hakkınızda hayırlısı olsun,ama içinizde ikinci kez anne olma duygusu varsa yaşayın.En fazla ne olabilir.
Ben iki çocuğu gurbette çalışarak büyüttüm.
demek güzellikleri ağır basiyorki 3.cüyü düşünür oldum
o kadar haklısın ki.Ben anaç bir insan olarak doğurun derim. Ne güzel 2 kızınız varmış, olursa erkek olur olmazsa 3 kız kardeş ne güzell büyürler . Benim 2 abim var bu yüzden kalabalık kız kardeşlere çok imreniyorum. Allah banada 2 kız 1 erkekten sonra sürpriz bir erkek nasip etti, şimdi 7 yaşında, nasıl büyüdü farkında değiliz. Tecrübeli ebeveyn olmanın faydaları sanırım. Şimdi her bebek sevdiğimde diyorum iyiki olmuş yoksa içimde kalırdı arzusu. Eğer gerçekten istiyorsanız çocukların yaş arası çok olmadan yapın, sizin için zor ama ilerisi için daha güzel olur, hem oyun arkadaşı olurlar.
Birde şu var, yaşlarda çok fark olunca çocuklarla aktivite yaparken zorlanıyoruz . Büyüklerin gittiği yere küçükler gidemiyor, küçüklerin istediğini haklı olarak büyükler istemiyor.
Sanırım erkek çocuk isteği agır basıyor.Kızım 3 senedir erkek kardeş diye mızıldıyor.Bende yeni yeni oluştu bu duygu.Ben 1 çocuğu zor büyüttüm. Belki çok anaç biri değilim bilemiyorum. Ama 2. Çocuk hiç ama hiç düşünmedim. Size gelirsek çok anaç yapılı olmadığımdan sizin çocuk isteğinize pek empati yapamadım. Kendinize güveniyorsanız maddi, manevi düşünün diyeceğim de erkek bebek isteği için düşünüyprsanız sırf vazgeçin. Bunun garantisi yok
Üçüncü yada dördüncü çocuğu çok çok aşırı farklı cinsiyet isteyen bir çok kişinin başının büyük dertlere girdiğini gördüm.
Bu sebepten isterken güzel istemek lazım.
Onun dışında bende isterdim hatta konu bile açmıştım ama şartlarımdan dolayı burdaki herkes boşver dedi. Bende vazgeçtim. Koruyu ailelik için başvurdum eşim bı ara olumlu baktı şimdi sessizliğini koruyor. Onda bile destek olmayı çok görüyor. Bebekleri de ne çok severim oysa. Neyse hakkımı helal etmiyorum zaten.
Sizde konu cinsiyet temelli değilse düşünün. Ben mesela birçok kız kardeşi olan biriyim. Ailemin her bebek doğumu hayal kırıklığı olmuştur. Üstelik kızlarını evlendirirken bozuk para gibi harcadılar.
Yani kiz bebek olursa ve ailedeki en başta "erkek kardeş"?! İsteyen ablanın yüzü dusecekse hiç girmeyin o işlere derim.
Koruyu ailelik için başvurdum eşim bı ara olumlu baktı şimdi sessizliğini koruyor. Onda bile destek olmayı çok görüyor. Bebekleri de ne çok severim oysa. Neyse hakkımı helal etmiyorum zaten.
Siz çalışıyormusuniz.Çocuklarınız kaç yaşında? Hep böyle kalmayacaklar ama.Az büyüdüklerinde biraz rahatlarsınız umarımBen de var 3 çocuk. İlk ikisi isteyerek üçüncü sarhoşluk bebeği oldu. Çok güzel çok keyifli ama çok yorucu. En büyük çocuğuma zaman ayıramıyorum yeteri kadar çünkü üçüncü küçük. Aylık gider çok fazla. Şimdiki aklım olsa ikide kalırdım.
Yok öyle aman aman illa olsun demedim hiç eşim cinsiyetin lafıni bile etmez.Önceligimiz hayırlı evlat tabi.Üçüncü yada dördüncü çocuğu çok çok aşırı farklı cinsiyet isteyen bir çok kişinin başının büyük dertlere girdiğini gördüm.
Bu sebepten isterken güzel istemek lazım.
Onun dışında bende isterdim hatta konu bile açmıştım ama şartlarımdan dolayı burdaki herkes boşver dedi. Bende vazgeçtim. Koruyu ailelik için başvurdum eşim bı ara olumlu baktı şimdi sessizliğini koruyor. Onda bile destek olmayı çok görüyor. Bebekleri de ne çok severim oysa. Neyse hakkımı helal etmiyorum zaten.
Sizde konu cinsiyet temelli değilse düşünün. Ben mesela birçok kız kardeşi olan biriyim. Ailemin her bebek doğumu hayal kırıklığı olmuştur. Üstelik kızlarını evlendirirken bozuk para gibi harcadılar.
Yani kiz bebek olursa ve ailedeki en başta "erkek kardeş"?! İsteyen ablanın yüzü dusecekse hiç girmeyin o işlere derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?