3. Çocuk isteği perileri yokluyor arada.Delimiyim ben ya!

6 senedir her iki aileden de 1000 km uzaktayim bende.Aile desteksiz büyütmek nedir bilirim.Eşim şehir dışına gidiyor ara ara iş gereği sizin durumunuzuda anlıyorum.Tayin dönemlerinde 5-6 ay kadar ayrida kalmıştık üstelik 2.cocugum yeni doğmuştu.Allah yardım ediyor yoksa içimizdeki güçmü çıkıyor bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama 2 çocuk iyidir siz düşünün yinede

Benimki bu seneye kadar 7 8 bazen 9 ay olmuyordu daha yeni bu sene en uzun iznini yapiyo bilmiyorum bazen bende sizin gibi dusunuyorum ama sadece dusunmede kaliyo oglumu buyuturkenki zorlugum goz onune gelince korkuyorum sanki rahatada alistim gibi hakkimizda hayirlisi olsun insallah allah evlatlarimizi iyi insanlarla karsilastirsin

Farkli cinsiyet istemek gayet normal...herkes olmayanı ister sonuçta.
Benim ilk bebegim.dogum sonrasi vefat etti erkek bebekti.
2.bebegim de erkek.
3.yü cok uzun aradan sonra (13 yil) 37 yaşımda doğurdum ve o da erkek.yani kaybettiğimle beraber 3 erkek bebek olmuş oldu.Ben 3.de kız olur artık heralde modundaydim
eşim çok kız bebek istemişti ben de oyle 1 tane oglum oldugu icin kız bebek istedim ama kısmet bu işler hayırlısını istemek lazim.bir de benim gözlemim erkek bebek isteyen sırf bu yüzden bebek yapanların yine kız oluyor.yani çok istiyorsanız yapın gitsin ama yine kız olursa dördüncüyü yapacak mısınız bunu da düşünün

Aynisini bende dedim arkadasa farkli cinsiyet istemesi normal ama 3.eekek olacaginin garantisi yok fazlada zorlamamak lazim Allah var olanlara saglik sihat versin

Konu sahibine tepki verenleri gercekten anlamıyorum gayet doğal belki erkek olur diye istemeniz bakabilecekte durumunuz varmış yapın gitsin he kız olursa ztn evlat evlattır sağlıklı olsun yeter ki hem 3 kız layığınce büyüten cennetlik derler nasip der gecersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…