- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
Ha ha haaaawallahi kadın kalpten gidicek bide hamile benim yüzümden düşük yapmasa bariiiii
Wayyyyyy sennnn süpersinnnnn tatlmmmmm yaaaaaEki Görüntüle 1836719 Eki Görüntüle 1836721 Eki Görüntüle 1836722 kızlar ilk 90... diğer resimler 68... yorumları bekliyorum..
inşallah 56 kilo olduğum resimleri paylaşacağım günlerde gelecek
Wayyyyyy sennnn süpersinnnnn tatlmmmmm yaaaaa
Ayyy darısı başıma inşaallahçok teşekkür ederim tatlım. bitmedi daha devamı gelecek.. 12 kilo dahabide o zaman resim paylaşırım allahın izniyle
Ayyy darısı başıma inşaallah
Şuan ben böyleyim yaaaaaaİnşallah canım yeterki iste çok değil 3-3,5 ay önce ilk resimdeki gibi görünüyordum
Şuan ben böyleyim yaaaaaa
Cnm sporu kafan rahat ettiği bi zaman yap bence.akşam yemeği saatinde çok geç olmuş.erkene al[/QUOTEtamam abla cım çok teşekür ederim erkene alırım sizin gibi 18 alırım :)
ama bu durumun geçici... kilo vermek düşünüldüğü kadar zor bişe değil. tek gerekli olan İRADE... kilo verdikten sonra zor olan koruma aşaması aslında.. bi daha kilo almak istemiyorum
Gerçekten almayi isterdim çünkü çoğu kişi karatay ile zayifladigini gördüm ama kuveyt te yaşıyorum o yüzden netten bakmaya çalışıyorumtekrar teşekkürlerkaraty diyetinin en güzel yanı göbek ve kalça yağlarının daha çabuk tükenmesi... karatay kitabını okumanı tavsiye ederim. günde 2 öğün beslenmenin mantığını kavrıyorsun... diğer diyetisyenler neye dayanıp günde 6 -8 öğün yiyin diyolar anlayabilmiş değilim... tek işe yarar yanı sürekli bişeler yendiği için metabolizma hızı.. ama sürekli yemek yemek bizim için çok zararlı
Merhabalar ben 30 yaşındayım 20 yaşımdan itibaren hep kilo ile sorun yaşım ilerledikçe sahada kilo aldım evlendım daha çok aldım. Bu yaşıma kadar hiç elbise giyemedim topuklu giyemedim hep pantolon giydim. Kilom hep 90 larda seyretti boyum 1.74 birgün herzamn giydigim pantolonun içine giremedim alışverişe çıktık beden yok depresyona girdim mide küçültme amaliyatı için doktor doktor gezdik hem fiyat çok uçuk hemde çalışırken amaliyat olmam zor ama eşim sağ olsun kredi çekip amaliyatı yaptıracaktı. Ama gönlüm razı olmadı okadar parayı vermesine sonra Benefit sporsalonuna yazıldık beslenme şeklimizi değiştirdik 10 kg verdim sıkılaştım çok şükür çok mutluyum. Anladım ki spor yapmadan saglıklı beslenmeden zayıflanmıyorMerhaba bayanlar..
Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:)2 yaşında bir kızım var ..
kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)
artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim
spor spor sporMerhabalar ben 30 yaşındayım 20 yaşımdan itibaren hep kilo ile sorun yaşım ilerledikçe sahada kilo aldım evlendım daha çok aldım. Bu yaşıma kadar hiç elbise giyemedim topuklu giyemedim hep pantolon giydim. Kilom hep 90 larda seyretti boyum 1.74 birgün herzamn giydigim pantolonun içine giremedim alışverişe çıktık beden yok depresyona girdim mide küçültme amaliyatı için doktor doktor gezdik hem fiyat çok uçuk hemde çalışırken amaliyat olmam zor ama eşim sağ olsun kredi çekip amaliyatı yaptıracaktı. Ama gönlüm razı olmadı okadar parayı vermesine sonra Benefit sporsalonuna yazıldık beslenme şeklimizi değiştirdik 10 kg verdim sıkılaştım çok şükür çok mutluyum. Anladım ki spor yapmadan saglıklı beslenmeden zayıflanmıyor
Maşalalsh ya süper[/QUOTE]yse eslem, post: 46619527, member: 760689"]Wayyyyyy sennnn süpersinnnnn tatlmmmmm yaaaaa
Merhabalar ben 30 yaşındayım 20 yaşımdan itibaren hep kilo ile sorun yaşım ilerledikçe sahada kilo aldım evlendım daha çok aldım. Bu yaşıma kadar hiç elbise giyemedim topuklu giyemedim hep pantolon giydim. Kilom hep 90 larda seyretti boyum 1.74 birgün herzamn giydigim pantolonun içine giremedim alışverişe çıktık beden yok depresyona girdim mide küçültme amaliyatı için doktor doktor gezdik hem fiyat çok uçuk hemde çalışırken amaliyat olmam zor ama eşim sağ olsun kredi çekip amaliyatı yaptıracaktı. Ama gönlüm razı olmadı okadar parayı vermesine sonra Benefit sporsalonuna yazıldık beslenme şeklimizi değiştirdik 10 kg verdim sıkılaştım çok şükür çok mutluyum. Anladım ki spor yapmadan saglıklı beslenmeden zayıflanmıyor
bende 1.59 boyunda 76 kiloyum hedefim 65 olmak 10 kilo vermem lazım.bendeki sorun veriyorum ama tekrar dikkat etmediğim için alıyorum.yemeyi çok seviyorum
Maşalalsh ya süper