3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Gerçekten almayi isterdim çünkü çoğu kişi karatay ile zayifladigini gördüm ama kuveyt te yaşıyorum o yüzden netten bakmaya çalışıyorum

Merhabalar ben 30 yaşındayım 20 yaşımdan itibaren hep kilo ile sorun yaşım ilerledikçe sahada kilo aldım evlendım daha çok aldım. Bu yaşıma kadar hiç elbise giyemedim topuklu giyemedim hep pantolon giydim. Kilom hep 90 larda seyretti boyum 1.74 birgün herzamn giydigim pantolonun içine giremedim alışverişe çıktık beden yok depresyona girdim mide küçültme amaliyatı için doktor doktor gezdik hem fiyat çok uçuk hemde çalışırken amaliyat olmam zor ama eşim sağ olsun kredi çekip amaliyatı yaptıracaktı. Ama gönlüm razı olmadı okadar parayı vermesine sonra Benefit sporsalonuna yazıldık beslenme şeklimizi değiştirdik 10 kg verdim sıkılaştım çok şükür çok mutluyum. Anladım ki spor yapmadan saglıklı beslenmeden zayıflanmıyor

spor spor spor

tebrik ederim cnm seni. kesinlikle katılıyorum. hem mide ameliyatı olunca diyet ve spordan kurtulamıyosun. o yüzden çok fazla bi sağlık sorunun yoksa mide küçültme ameliyatları çok mantıksız

bende 1.59 boyunda 76 kiloyum hedefim 65 olmak 10 kilo vermem lazım.bendeki sorun veriyorum ama tekrar dikkat etmediğim için alıyorum.yemeyi çok seviyorum

yemek yemeyi kim sevmez... ama bazen bişeylere sahip olabilmek sevdiğimiz şeylerden vazgeçmek gerekir.. şahsen zayıflayarak daha güzel görünmek koca bir pastadan daha tatlıymış..

carpediem435 oncelikle tebrik etmek istiyorum seni 3 ay gibi kisa bir zamanda cok guzel kilo vermissin umarim kalici olur hepimiizin verdigi kilolar ve bu sekilde beslenme aliskanligimizi yasam tarzina donusturebiliriz ...
bende sizler gibi (yasadigim olumsuzluklarin hediyesi) aldigim kilolari vermeye calisan biriyim ha birde hamileliginde etkisi oldu tabi kalan kilolarimda ..
ocak 11 de diyete basladim kk da arastirdigim lahana diyetini uyguladim 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda yediklerime dikkat ederek (kalori sayimi ve ekmeksiz yasam) 7-8 kilo daha verdim 79 kilodan 68 e dustum 3 ayda ve neredeyse 2 aydir 68 deydim ve dusundum neden takildim diye lahana corbasi yaptim tekrar ama icemedim kapuska olarak yedim .. ama olmadi herhangi bir degisiklik bende acaba acaba derken aksam 5 ten sonra yemek yemeden zayiflayanlari arastirdim ..benim icin cok zor cunku n buyuk zevki gece atistirmalari olan ben nasil yaparim derken ilk olarak 6 dan sonra yememeye basladim ve 3. gunumun sabahi 67 oldum :)
bu arada birkac gundur
carpediem435 sizin buradaki paylasimlarinizi okuyorum bana ayrica bir motivasyon oldunuz ... musadnle sizlerle yoluma devam etmek istiyorum birbirimiz destek oluruz..hedefim 50 li kilolar hersey kabulum :) 55 olsa guzel olur tabi.. gununuz guzel gecsin
s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…