3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Yaa inşAllah bende veririm teşekkürler

merhaba bayanlar,4 yıl önce bu sitedeki kilo grupları sayesinde epeyce kilo vermiştim.sonrasında yaşanan stres ve sıkıntılar üstüne de 2. çocuk derken verdiğimin çok üstünde kilo aldım malesef.yaşım 32,boyum 1.65 ve kilom 90....15 gün önce annem mide ameliyatı oldu ve onu görmeye gittiğimde ne kadar çirkin olduğumu bi an önce toparlanmam gerektiğini anladım.yalnız bu defa pek fazla gücüm yok,bu yüzden desteğe ihtiyacım var,beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim çünkü motive olmadan bu kiloları veremeyecem

merhabalar ... daha onceki kilo verme hikayeleriniz nasildi ve tecrubelerinizden yaptiginiz hatalar yada dogrular ? paylasirmisin

canım öncelikle tebrik ederim seni... kilo almamak ayrı bir başarı bence.. tabiki yoluna bizimle devam edebilirsin.. hepimizin amacı aynı.. birbirimize motive ederiz. bu yol yalnız çekilmiyo

tabi destek oluruz tatlım yeterki sen kararlı ol.

Karatay diyetine başlamak istiyorum ama ekmeği ve tatlıya yok diyemiyom napcam kızlar ben yaaaaa
Canım sadece 1 hafta ekmeksiz ve tatlısız yaşayacağım diye kendini şartla ve 1 hafta yap. 1 haftanın sonunda istersen bırak başka bi beslenme şekline dön.sana garanti veriyorum karataya devam diyeceksin

burayı biraz düzene sokalım kızlar:
1. her akşam menü paylaşımı yapılacak...
2. her pazartesi tartılma günü olacak..

herkes bana şu şekilde aşağıdaki gibi kilo bildirimi vs yapabilir mi? çizelge yapıcam... her hafta çizelgeyi güncel şekle sokucam

RUMUZ:
İLK KİLO:
GÜNCEL KİLO:
BOY:
HEDEF KİLO:

ilkini ben paylaşayım hemen
RUMUZ: carpediem435
İLK KİLO: 89,9
GÜNCEL KİLO: 68,2
BOY: 1,65
HEDEF KİLO: 56

Bu arada ben midemde reflu Gastritis vs sikayetlerim oldugu icin dr um disetisyene yonlendirmisti , disetisyene gidiyordum Ama uygulamyordum bu tamamen kisiyle alakali ... Istemek , basaracagim demek .. Isvicredeyim size dr umun tavsiyelerjni seve seve Aktaririm

RUMUZ: mrym77
İLK KİLO: 79
GÜNCEL KİLO: 67
BOY: 1.63
HEDEF KİLO: 55

çok memnun oluruz canım.. hemen kaydediyorum seni

Rumuz: sibelcikkk
İlk kilo: 87
Güncel kilo:73
Boy :1.60
Hedef kilo:65

Cnm hedef kilom şimdilik 65.sonrasında 55 yada 60 olacak.tartı günlerini pazartesi yapmanın özel bi nedeni varmı cnm

Rumuz: sibelcikkk
İlk kilo: 87
Güncel kilo:73
Boy :1.60
Hedef kilo:65

Cnm hedef kilom şimdilik 65.sonrasında 55 yada 60 olacak.tartı günlerini pazartesi yapmanın özel bi nedeni varmı cnm

kaydettim canım tartı gününün ptesi olmasının bir nedeni yok aslında tatlım tam 1 hafta olsun salı yapalım isterseniz

Benimde zayıflamam lazım ama eşim akşam 9da geliyor, yemeği birlikte yiyelim diyor nasıl yapıcam bilmiyorum.. Ha bekarken de zayıftım ve kilo vermeyi hiç denemedim şimdi akşam saatine suç bulmayayım tabii . Ben nasıl bi yol izlemeliyimm..

ne desem bilemedim :) eşim çok geç geldiği zamanlarda ben beklemiyorum yiyorum.. 9 çok geç tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…