3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

canım aslında çocuk yok yalnızsın herşeyi o kadar rahat yapabilirsinki. bence bu imkanları değerlendirmelisin

abla hiç kaçamak yamadın demiştin yani hiç mi yamadın bir bardak kola vs yada bir lokma hiç mi olmadı

hiç olmadı canım.. şimdiye kadar yedinde ne oldu ağzında tadı mı kaldı diyerek durdurdum kendimi.. bide yedikten 3 dakika sonra ağzımda tadı kalmıyoki kocaman bi vicdan azabı kalıyo gerek yok bence... şimdilik istediğin kiloya gelene kadar kaçamak yapmamalısın tatlım.. emin ol zayıflamak ve herkes tarafından çok güzel şeyler duymak yetiyor

süpersin abla azmine hayran kaldım bize eski halinle yeni halini bir ara göster abla cım çok merak ettim ben çok azimli biriiyim aslında isteyince yaamayacağım şey yok bismillah dedim....her azartesi sonucu görücez bakalım

Canım benim eşinin takıntısı gerçekten ciddi boyutta.ama sen onu tamamen unut şimdilik.önce kendini düşün.kilo vererek eşinin gözüne hitap edeceksin belki ama en büyük kazanım senin olacak.karatayla devam etmeni tavsiye ederim.zaten mantığını anlamışsındır sanırım.araştırmışsın.şimdi pes etmeden uygulamaya bak. Olayı kafanda bitir.inan yapabileceğine pes etme.menü bildirimini düzenli olarak hergün yap burda.aklına takılan herşeyi çekinmeden sor. Hızlı kilo vermeyide hiç düşünme yavaş yavaş gitsin kilolar kalıcı olsun.elimden geldiğince yardımcı olurum eminim carpediem435 ablanda yardımcı olacaktır. Hepimizin motive olmaya ihtiyacı var.yanlız değilsin

çok teşekür ederim çok sağ olunn abla ikinizdende ALLAH RAZI OLSUN EVET ABLA EŞİM İN TAKINTI BOYUTUNDa mahlesef ...her gün men p aylaşmımı yaacağım umarım başaşıırım ve sizlerde istediğiniz kiloya ulaşırsınız verirsiniz ....ayrıca mesajınız çok yürekten olmuş gerçekten çok teşekür ederim abla

İnşallah canım senden çok daha iyi sonuçlar bekliyorum... Eşini tekrar kendine hayran bırak.. görsünler bakalım sen neymişsin.

Cnm ya gelip gelip bi daha bakıyorum resimlerine.çok yakın bi zamanda istediğin kiloya ineceğine eminim. Benim hiç eski resmim yok.kilolarım yüzünden hiç çekmezdim. Bugün çekip atayım kalsın bari. 60 65 olunca koyarım bende.

canım benimde yoktu. kendimi güzel hatta kadın olarak bile hissetmiyordum. kilo vermeye karar verdiğimde eşime çektirdim. iyiki çektirmişim şimdi işe yaradı. güzel olur tatlım çek koy bencede. inşallah hepimiz arzuladığımız kilolara gelicez.... sadece biraz sabır... ha gayret arkadaşım milleti güldürmeyelim halimize

Menüm
Sabah:11 de
2 yumurta terayağından
Biber domates salatalık
Fınfık bir çay bardapı
Peynir ve 15 zeytin

Akşam19.20 de yemek bitti çoo az geç kaldım
Bir tabak kuru fasulye yanına yeşil soğan
Su 1 lt içtim 2..ye tamanlanacak
Spor:1 saat eliptik
Spor ne zaman yapmalıyım sizce akşam ben akşam 9 ..10 da yapıyorum kaçamak yok 1 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…