- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
sağ ol abla öyle yaarım teşekür ederim bu arada eşim retorantta çalışıyor o yüzden e
vde yemiyor çünkü geç geliyor ben ben 1 yılıdr çok kilo aldım 70 in üstüne hiç çıkmazdım aslında
abla hiç kaçamak yamadın demiştin yani hiç mi yamadın bir bardak kola vs yada bir lokma hiç mi olmadı
Canım benim eşinin takıntısı gerçekten ciddi boyutta.ama sen onu tamamen unut şimdilik.önce kendini düşün.kilo vererek eşinin gözüne hitap edeceksin belki ama en büyük kazanım senin olacak.karatayla devam etmeni tavsiye ederim.zaten mantığını anlamışsındır sanırım.araştırmışsın.şimdi pes etmeden uygulamaya bak. Olayı kafanda bitir.inan yapabileceğine pes etme.menü bildirimini düzenli olarak hergün yap burda.aklına takılan herşeyi çekinmeden sor. Hızlı kilo vermeyide hiç düşünme yavaş yavaş gitsin kilolar kalıcı olsun.elimden geldiğince yardımcı olurum eminimartık bu ezik psikolojiisnden kurtulmak istiyorum aslında kiloma göre az duruyorum ilerde foto da yükleyeceğim profildeki foto da 78 kiloydum .... şu an hem kpss ye hazırlanıyorum hemde kpss kadar kilo verme sürecine başladım ....ve ben karatay diyeti yapıcam daha doğrusu başladım ...meyve falan da tüket micem 2 öğün e düşürücem günde 1 saat eliptik ile çalışacağım ve ip atlayacağım en az 2.5 lt su karatay diyetine harfiyen uymaya çalışıyorum tereyağ ve zeytinyağından başkka yağ asla kullanmıyorum ...kendi yoğurdumu yapıyorum yani yaptım başaramadı m bu hafta yine sütçüden süt alıcam ve yumurta çiftlik yumurtası buldum ...onun haricinde ibrahim saraçoğlunun kürüne başladım yağ yakan kürü sizden ricam lütfen beni sıkı takibe alın bu desteği sağlarsınız sizler için yürekten dua edeceğim namazdan sonra ...ayrıca 7..8 ay sonra bebek düşünüyorum bir taşla iki kuş misali olur benm için karatayı çok mantıklı buluyorum kitabınıda aldım okudum hamile olmak nasip olursa devam edeceğim eşim bradd pit değil aslında oda kilolu boyu178 kilosu 94 kendi kilosunuda çok üzülüyor yani mahlesef kilo dan aşırı nefret ediyor ...kilolu insanları hep eleştiriyor ...sadece eşim için değil kendim için deçok zayıflamak istiyorum ...sizin de önerileriniz olursa çok sevinnirim dikkat ettğiniz noktalar vs ...çok uuzn yazdım kusura bakmayın sabah sabah moralim bozuktu içimi dökeyim dedim :)
Herzamanki gibi süpersinnkızlar bende kilomu bildireyim..
geçen hafta: 69.3
bu hafta: 68.2
toplam -1.1 kilo
8 şubat 2016 dan beri toplam: -21,7 :)
hedef: 56
süpersin abla azmine hayran kaldım bize eski halinle yeni halini bir ara göster abla cım çok merak ettim ben çok azimli biriiyim aslında isteyince yaamayacağım şey yok bismillah dedim....her azartesi sonucu görücez bakalım
Kızlarr ben en son cuma günü tartılmıştım.o yüzden iki günde kilo kaybım yok.sabitim
Gerçekten şok ya.diyecek bişey bulamıyorum.harikasın süpersin arkadaşım :))Eki Görüntüle 1836719 Eki Görüntüle 1836721 Eki Görüntüle 1836722 kızlar ilk 90... diğer resimler 68... yorumları bekliyorum..
inşallah 56 kilo olduğum resimleri paylaşacağım günlerde gelecek
Gerçekten şok ya.diyecek bişey bulamıyorum.harikasın süpersin arkadaşım :))
yiyeceklerin puanlarını paylaşabilirmisin. ve kaç puan almamız gerekiyor gnde.
Cnm ya gelip gelip bi daha bakıyorum resimlerine.çok yakın bi zamanda istediğin kiloya ineceğine eminim. Benim hiç eski resmim yok.kilolarım yüzünden hiç çekmezdim. Bugün çekip atayım kalsın bari. 60 65 olunca koyarım bende.Eki Görüntüle 1836719 Eki Görüntüle 1836721 Eki Görüntüle 1836722 kızlar ilk 90... diğer resimler 68... yorumları bekliyorum..
inşallah 56 kilo olduğum resimleri paylaşacağım günlerde gelecek
Cnm ya gelip gelip bi daha bakıyorum resimlerine.çok yakın bi zamanda istediğin kiloya ineceğine eminim. Benim hiç eski resmim yok.kilolarım yüzünden hiç çekmezdim. Bugün çekip atayım kalsın bari. 60 65 olunca koyarım bende.