3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Merhaba bayanlar..

Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:) :halay:2 yaşında bir kızım var:emir_bebek:..

kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)

artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.

Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)

Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim :KK200:
bennnnnnnnnnnnnn
evlendiğimde 82 kiloydum şimdi oldum 100 bebeğim olmuyor hep yapıp yapıp bozuyorum rejimi şimdi yeni bir eve taşınıyoruz yürüyüş parkı var orada yürüyüş yapmayı düşünüyorum benim de eşim zayıflamamı çok istiyor tabii ben de üniversitede ne kadar kendime bakardım ben de şimdi aynı sizin ilk zamanlardaki gibiyim hele kıyafet sorunu tam bir fiyasko

Menüm
Sabah:11 de
2 yumurta terayağından
Biber domates salatalık
Fınfık bir çay bardapı
Peynir ve 15 zeytin

Akşam19.20 de yemek bitti çoo az geç kaldım
Bir tabak kuru fasulye yanına yeşil soğan
Su 1 lt içtim 2..ye tamanlanacak
Spor:1 saat eliptik
Spor ne zaman yapmalıyım sizce akşam ben akşam 9 ..10 da yapıyorum kaçamak yok 1 gün

afiyet olsun canım çok güzel menü. farkı çok değil 1 hafta sonra göreceksin.

bennnnnnnnnnnnnn
evlendiğimde 82 kiloydum şimdi oldum 100 bebeğim olmuyor hep yapıp yapıp bozuyorum rejimi şimdi yeni bir eve taşınıyoruz yürüyüş parkı var orada yürüyüş yapmayı düşünüyorum benim de eşim zayıflamamı çok istiyor tabii ben de üniversitede ne kadar kendime bakardım ben de şimdi aynı sizin ilk zamanlardaki gibiyim hele kıyafet sorunu tam bir fiyasko

ah canım bizim kendimize yaptığımız kötülüğü 1 köy toplansa yapamaz. hep öyle istediklerimiz olunca salıveriyoz kendimizi. ama artık öyle bişe yok. dikkat ediyoruz sağlığımıza fiziğimize en önemlisi psikolojimize :KK66:

hemen paylaşıyorum günlük menümü şekerlerim...

SABAH:
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
avuç içi kadar beyaz peynir
5 zeytin

AKŞAM:
4 kaşık mantarlı tavuk sote
4 kaşık yoğurtlu semizotu

SPOR: 1 saat pilates :)

ah canım bizim kendimize yaptığımız kötülüğü 1 köy toplansa yapamaz. hep öyle istediklerimiz olunca salıveriyoz kendimizi. ama artık öyle bişe yok. dikkat ediyoruz sağlığımıza fiziğimize en önemlisi psikolojimize :KK66:
ah o psikolojim evlendiğimden beri yerlerde dünyanın en çirkini yaptılar eşimin ailesi kilolarımdan dolayı beni halbuki çirkin de değilim yani...
hele atanamayıp işim gücüm olmayınca daha da kırıcı oldular

Menüm
Sabah:11 de
2 yumurta terayağından
Biber domates salatalık
Fınfık bir çay bardapı
Peynir ve 15 zeytin

Akşam19.20 de yemek bitti çoo az geç kaldım
Bir tabak kuru fasulye yanına yeşil soğan
Su 1 lt içtim 2..ye tamanlanacak
Spor:1 saat eliptik
Spor ne zaman yapmalıyım sizce akşam ben akşam 9 ..10 da yapıyorum kaçamak yok 1 gün
Cnm sporu kafan rahat ettiği bi zaman yap bence.akşam yemeği saatinde çok geç olmuş.erkene al

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir.
3 zeytin.yarım domates.2 ceviz

Akşam 18
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt.salata

150 ip.2 litre su.yatana kadar 2.5 olur

Süpersiniz valla en çok kalça yanlara gitmiş o dikkatimi çekti çünkü ben de armut tipi biriyim

tekrar teşekkürler :KK66: karaty diyetinin en güzel yanı göbek ve kalça yağlarının daha çabuk tükenmesi... karatay kitabını okumanı tavsiye ederim. günde 2 öğün beslenmenin mantığını kavrıyorsun... diğer diyetisyenler neye dayanıp günde 6 -8 öğün yiyin diyolar anlayabilmiş değilim... tek işe yarar yanı sürekli bişeler yendiği için metabolizma hızı.. ama sürekli yemek yemek bizim için çok zararlı

kesinlikle şok olacaklar... beni en çok motive edende bu eşimin akrabaları görmediler beni daha 90 kiloluk halimi biliyolar. bayrama kadarda baya veririz kızlar 1,5 ay var :) tam gaz devam herkes şok olsun çeneleri kapansın... bakalım biz bu haldeyken neler diyecekler:KK70: bayramdan sonra tepkileri bildirelim :KK70:
Haydi bakalım 46 bedenden 38 lere tam gaz dewam kızlar ......

X