3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

bennnnnnnnnnnnnn
evlendiğimde 82 kiloydum şimdi oldum 100 bebeğim olmuyor hep yapıp yapıp bozuyorum rejimi şimdi yeni bir eve taşınıyoruz yürüyüş parkı var orada yürüyüş yapmayı düşünüyorum benim de eşim zayıflamamı çok istiyor tabii ben de üniversitede ne kadar kendime bakardım ben de şimdi aynı sizin ilk zamanlardaki gibiyim hele kıyafet sorunu tam bir fiyasko

afiyet olsun canım çok güzel menü. farkı çok değil 1 hafta sonra göreceksin.

ah canım bizim kendimize yaptığımız kötülüğü 1 köy toplansa yapamaz. hep öyle istediklerimiz olunca salıveriyoz kendimizi. ama artık öyle bişe yok. dikkat ediyoruz sağlığımıza fiziğimize en önemlisi psikolojimize

hemen paylaşıyorum günlük menümü şekerlerim...

SABAH:
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
avuç içi kadar beyaz peynir
5 zeytin

AKŞAM:
4 kaşık mantarlı tavuk sote
4 kaşık yoğurtlu semizotu

SPOR: 1 saat pilates :)

ah o psikolojim evlendiğimden beri yerlerde dünyanın en çirkini yaptılar eşimin ailesi kilolarımdan dolayı beni halbuki çirkin de değilim yani...
hele atanamayıp işim gücüm olmayınca daha da kırıcı oldular

Cnm sporu kafan rahat ettiği bi zaman yap bence.akşam yemeği saatinde çok geç olmuş.erkene al

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir.
3 zeytin.yarım domates.2 ceviz

Akşam 18
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt.salata

150 ip.2 litre su.yatana kadar 2.5 olur

Süpersiniz valla en çok kalça yanlara gitmiş o dikkatimi çekti çünkü ben de armut tipi biriyim

tekrar teşekkürler karaty diyetinin en güzel yanı göbek ve kalça yağlarının daha çabuk tükenmesi... karatay kitabını okumanı tavsiye ederim. günde 2 öğün beslenmenin mantığını kavrıyorsun... diğer diyetisyenler neye dayanıp günde 6 -8 öğün yiyin diyolar anlayabilmiş değilim... tek işe yarar yanı sürekli bişeler yendiği için metabolizma hızı.. ama sürekli yemek yemek bizim için çok zararlı

Haydi bakalım 46 bedenden 38 lere tam gaz dewam kızlar ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…