3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
Maydanoz.domates.3 zeytin

Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata

3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak

kızlar günlük listem
SABAH: saat 9:00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
8 zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir

AKŞAM: saat 17:00
kıymalı mantar
közlenmiş patlıcan
közlenmiş biber

SPOR: 1 saat pilates
Şekerim ben sana yoru
kızlar günlük listem
SABAH: saat 9:00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
8 zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir

AKŞAM: saat 17:00
kıymalı mantar
közlenmiş patlıcan
közlenmiş biber

SPOR: 1 saat pilates
Afiyet olsun şekerimm.sana yakışan bi menü.herzamanki gibi

Ben çok sevdim bu sistemi beeenn inaniyoruuuummmm hepimiz incecik olacağızzzzz gitsin tombiş kadınlar gelsiiiiinnnn çıtırrrrr kızlaaaaaarrrrr Benim hedefim doğum kilolarimdan kurtulmak..... Bebisim büyüdüğü zaman şişko bi annesi olmasın ......ablası sansınlar beni.... Pes etmek yok yola dewam

Menüm sabah 10.30 da

2 yumurta
Domates salata biber 2 tane
Bir çay bardapı fındık
Zeytin 14 adet
Peynir

Akşam 16.30
Bir tabak dünden kalan kıru fasulye ve yanına bir kase yopurt

Su:2 ye tamamlanacak
Spor :1 saat eliptik yapılacak

bnim bugun istedigim giibi bi gun olmadi malum muayyen gunu olunca
kahvalti saat 9 : 2 haslanmis yumurta 1 dilim esmer ekmek bir dilim peynir
oglen 14:00 mozerallali yesil salata (sossuz)..
aksam 19:00 iki dilim pizza ve malesef 2 lokum 1 avuc jelibon
yarin hicbisey yemiyyycemm

Afiyet olsun.kız bu kezde çok erken yemişsin.bi tuttutamadınn hee.acıkmayacakmısın:))

Cnm bu hafta dikkat et.en güzel kilo regl haftası gidiyo.kaçırma fırsatı.moral olur

ciddimisin hic bilmiyordum --- tamam o zaman dikkat edeyim bu hafta 66 yi gorecekmiyim acep... sagolasinn :)
İnş görürsün cnm.şu an kaç kilosun.uzun zaman diyet yapınca malum kilo verme yavaşlıyo.2 hafta oynama olmuyo benim kilomda artık ama regl haftası toptan gidiyo.o yüzden bende çok dikkat ederim o haftaya

İnş görürsün cnm.şu an kaç kilosun.uzun zaman diyet yapınca malum kilo verme yavaşlıyo.2 hafta oynama olmuyo benim kilomda artık ama regl haftası toptan gidiyo.o yüzden bende çok dikkat ederim o haftaya

uzun zamandir (yani son 2 ay gibi) 68.9-68.2 arasinda gittim geldim pazartesi sabah 67.5 oldum aksam 6 dan sonra yemiyerek ama bugun bozdum ... anladimki aksam yemezsem veriyorum cunku beslenmemin cogu aksam malesf kilo vermesi benim gibi duran varmi yaa canim cok sikildi bu mevzudan ilk aylar gayet guzel olunca bu durmanin sebebini anlamadim o yuzden kacamaklarim artti... kendimi toparlayip hedefe kitlenmeliyimmm
regl doneminde simdiye kadar aman aman kilo verdigim olmadi umarim dedigin gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…