Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Kızlar selamlar herkese. Burada bebeğin yukarı çıkmadığı arkadaşlar vardı şimdiye kadar bana böyle bir şey denmemişti ama bugün doktor bebek aşağıda duruyor ve başı da aşağı doğru dedi 😔 Ama öyle ciddili de söylemedi aklım karıştı. Ben de kötü bir şey mi dikkat edeceğim bir şey var mı geçen hafta kendimi çok yordum, falan dedim. O da yorma kendini dinlen rahim ağzı kapalı sancı hissediyor musun dedi, sadece belimin çok ağrıdığını söyledim o kadar. Hani ekstra şuna dikkat et buna dikkat et gibi bir şey demedi yüz ifadesi de gayet rahat normaldi. Sonra hatta espri falan yaptı. Rahim ağzının uzunluğuyla da ilgili bir şey söylemedi. Zaten bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum ya da göbek deliğine yakın. Daha yukarıda hissedebildiğim olmadı. Doktorun normal mi bu kadar rahat olması yoksa ben mi abarttım bilmiyorum 😕 Nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Çok çömeldim son zamanlarda misafirler geldi epey iş yaptım etkiledi mi acaba :(
Merhaba canım :)
Benim bebeğimde baş aşağı. Hatta baya bi süredir öyle. Bende hareketlerini hep aşağıda hissediyorum doktoruma sordum hiçbir sıkıntı olmaz korkma, her yer onun o istediği yerde olur dedi.
Hatta başka bir doktora daha gözükmüştüm o da aynısı dedi.
Yani endişelenecek bir şey yok bence :))

Merhaba canım :)
Benim bebeğimde baş aşağı. Hatta baya bi süredir öyle. Bende hareketlerini hep aşağıda hissediyorum doktoruma sordum hiçbir sıkıntı olmaz korkma, her yer onun o istediği yerde olur dedi.
Hatta başka bir doktora daha gözükmüştüm o da aynısı dedi.
Yani endişelenecek bir şey yok bence :))
Merhabalar ben de başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordum yazdığınız çok iyi oldu çok teşekkürler içimi rahatlattınız 😊😊

Kizlar bugün şifayı kapmisim boğazım fena agriyo dün beşik bakmaya çıkmıştık yağmura yakalandım ıslandım biraz arabada sıcaktı ama üşüdüm baya önerilerinizi alırım boğazımda yanma tahriş gibi bı his var ama size başka bişey sormaya geldim normalde çocuğun hareketlerini 2 saatte bir yada 1 saatte bir hissederim ama uyandığımdan beri çok fazla vuruyo 15 dk falan duruyo artık iç organlarım rahim ve kasıklarım ağrıdı çok güçlü ve farklı vuruyo hastayım diyemi acaba nedendir böyle bı anda hareketleri guclenebilirmi tecrübeli annelerim beni bı aydinlatin

Kizlar bugün şifayı kapmisim boğazım fena agriyo dün beşik bakmaya çıkmıştık yağmura yakalandım ıslandım biraz arabada sıcaktı ama üşüdüm baya önerilerinizi alırım boğazımda yanma tahriş gibi bı his var ama size başka bişey sormaya geldim normalde çocuğun hareketlerini 2 saatte bir yada 1 saatte bir hissederim ama uyandığımdan beri çok fazla vuruyo 15 dk falan duruyo artık iç organlarım rahim ve kasıklarım ağrıdı çok güçlü ve farklı vuruyo hastayım diyemi acaba nedendir böyle bı anda hareketleri guclenebilirmi tecrübeli annelerim beni bı aydinlatin
Benim uşağıma da arada adrenalin verilmiş gibi çıldırıyor bi şeyler oluyor. Demek istediğini çok iyi anlıyorum.

Dün akşam oturduğum yerde gerçekten beni kötü etti. Kızım diyor ki anne bi yerin mi ağrıyor. Yok dedim. Yüzünde bi rahatsızlık var diyor. Bebek vuruyor dedim. Canını mı acıyor dedi. 🙄Yok acıtma da değil de organlarım oynuyor, mesanem eziliyor. Hatta makata doğru bile bası yapıyor dedim. Uzanınca biraz rahatladım ama sen de yatarak dinlen.

Geçmiş olsun ins hastalığın ilerlemez 🤲🏼

Hediye değil de böyle bebişe kıyafet alırken kızıma da alacağım zaten telefondan hep bakarken böyle kıyafetleri incelerken oda görüyor bana da alın bende istiyorum gibi söylüyor sana da alacağım kızım diye söylüyorum hem üzülmesin hemde kısknçlık olmasın diye alışveriş yaptığım zaman alacağım sevinsin yavrum 🥰
Benim kızımda öyle seviniyor kardeşine bişeyler alınca ama kendi de istiyor minnoş

Benim uşağıma da arada adrenalin verilmiş gibi çıldırıyor bi şeyler oluyor. Demek istediğini çok iyi anlıyorum.

Dün akşam oturduğum yerde gerçekten beni kötü etti. Kızım diyor ki anne bi yerin mi ağrıyor. Yok dedim. Yüzünde bi rahatsızlık var diyor. Bebek vuruyor dedim. Canını mı acıyor dedi. 🙄Yok acıtma da değil de organlarım oynuyor, mesanem eziliyor. Hatta makata doğru bile bası yapıyor dedim. Uzanınca biraz rahatladım ama sen de yatarak dinlen.

Geçmiş olsun ins hastalığın ilerlemez 🤲🏼
Çok teşekkür ederim lady soğan sarımsak ne bulduysam yedim sabahtan bu yana hiç oturmadim hep yattım yemekler dışında desem yeridir aynen makatta hatta vajinada bile ağrı hissediyorum uzanıyorum diye sıkıştırdım mi acaba dedim ama sağ yada sola yattım hep oturduğunda da vurmaya devam edince dedim oğlum az dursan anan da dinlense 😂 bu aylarda bu kadar güçlü vuruyosa son aylarda napacaguk acaba 8.9. ayı düşünemiyorum bile

İkinci yada üçüncü çocuğu olacak anneler ilk çocuklarınız için hediye hazırlayacak mısınız?
Benim kız yaşça büyük sizinkilerden sanıyorum, ergenus. Yine de dikkatini dağıtmak için bi şeyler alayım diye düşündüm. Saç düzleştirici alıcam. :KK8:

Küçük abilere ablalara yeni doğan bebek kardesi hediye getirsin bence :KK39:

Çok teşekkür ederim lady soğan sarımsak ne bulduysam yedim sabahtan bu yana hiç oturmadim hep yattım yemekler dışında desem yeridir aynen makatta hatta vajinada bile ağrı hissediyorum uzanıyorum diye sıkıştırdım mi acaba dedim ama sağ yada sola yattım hep oturduğunda da vurmaya devam edince dedim oğlum az dursan anan da dinlense 😂 bu aylarda bu kadar güçlü vuruyosa son aylarda napacaguk acaba 8.9. ayı düşünemiyorum bile
Son aylarda ayak izleri el izleri gayet net seçilirdi oğlumun, bayılırdım durterdim o da vururdu pıtı pıtı 🥰

Ay Allahım ben nasıl kurtulucam bu tatlıdan bakın ben sigarayı bıraktım 10 yıldır içiyordum bebeği öğrendim 2 hafta yarım içtim sonra bitirdim iradeli biriydim ne oldu bana ya 😁
Sen ben misin acaba 😁 15 yıl içtim 1paket, öğrenince anında bıraktım. Tatlı yerken başka tatlıları hayal ediyorum 🙋🏻‍♀️

Ay Allahım ben nasıl kurtulucam bu tatlıdan bakın ben sigarayı bıraktım 10 yıldır içiyordum bebeği öğrendim 2 hafta yarım içtim sonra bitirdim iradeli biriydim ne oldu bana ya 😁

Sen ben misin acaba 😁 15 yıl içtim 1paket, öğrenince anında bıraktım. Tatlı yerken başka tatlıları hayal ediyorum 🙋🏻‍♀️
Konusu açılmışken 1 tane sigara için kurşun atar kurşun yerim şuan 🥲🥲🥲🤣🤣🤣

Konusu açılmışken 1 tane sigara için kurşun atar kurşun yerim şuan 🥲🥲🥲🤣🤣🤣
Off al bendende o kadar bı an evvel emzirme zamanı da gelip geçse diye hayal kuruyorum 😂 28 yaşındayım bari bu kadar icmemisken 2. Yi de yapayım diyorum bide sonra aralıksız devam 😂

Back
X