Canım bende mide yanmasından şikayet ederek gidiyor. Felaket midem yanıyor. Benim de daha iyiydi de mide yanması ve 2 gündür felaket bir yorgunluk halsizlik mevcut. Uyumuş kalmışım sabah eşim ise geç kalıyordu az daha.. O kadar çok kg konuşuldu ki burada inan ki hiç bakmıyordum, az önce tartımı çıkardım ve baktım

Kendi doktorumla ocakta görüştük rutin kontrolde o zaman baktiginda 55di. Şubat 5inde sağlık ocağında ebe baktı 55di ki deli gibi yemek yediğim bir dönemdi kesin fazla çıkar diyordum. Şimdi baktım 57.25 çıktı tok olarak. 2 kg almışım yani o zamandan bu zamana. Bir de ben bu yola 54 ile başladım 2 kg verdim hatta 2den fazla en başta sonra almaya başladım. Toplamda 3 kg almışım yani başlangıç kgma göre

ama bu aralar yiyemiyorum fazla hem mide yanması hem canım istemiyor öyle. Yoksa daha beter alırdım..
25+6 da yapılacak benimki canım 4 Nisan'da nasipse. Evet yaptıracağım kızımda da yaptırmıştım bunda da yaptıracağım.
Uçları değil de yanları özellikle beni cildirtaacak şekilde kaşınıyor sürekli yağlanıyorum geçiyor yaglaninca günde en az 2 kere yağlanıyorum. Uçları hassas çok dokunmak istemiyorum. Ama bu hassasiyet konusu ilk hamileligimden daha doğrusu doğumdan sonra oldu. Emzirme dönemi geçti bitti hassasiyet geçmedi. Eşim dokunsun istemezdim o derece

hala aynı. Geçer mi bilmiyorum.neyle alakalı hiçbir fikrim yok..