Bende az önce kontrolden geldim oglusumu ilk defa renkli gördüm 17+2 ama doktor 18+2 dedi 260 gr hersey yolunda dedi

daha erken olduğu için yüz hatları tam oluşmamış tabii sadece baktık öyle biraz parmaklarını gördüm Çok tatlıydı
1 marta detayli usg randevusu aldim cerrahpasadan koray gök isimli bir perinatoloji doktoru geliyormuş ona randevu aldık. 4500₺ dediler ücretine. Bilgisi olan varmı Koray gok hakkında acaba.
3 mart da aşı olucam
Normalde takipli olduğum Doktora gitmedim yeni bir doktora gittim daha önce düşük yaptığım gebeliğimde de bu doktora gitmiştim. Ve bu hastanede devam etmek istiyorum takiplerime ama
Diğer doktora hiç sormamıştım doğum konusunu ama benim bir epilepsi geçmişim var 6 senedir çok şükür nöbet geçirmiyorum 5 senedir de ilaç kullanmıyorum vajinal doğum yapma şansım var mı diye sordum bu doktora bana direkt sezeryan dedi.
Doğum esnasında sancılarla beraber nöbetinin tetiklenmeyeceğini bilemeyiz dedi nöroloji doktoru da bu şekilde konuşacak büyük ihtimalle dedi O yüzden vajinal doğum değil sezeryan olacak doğum şeklin dedi. Internetten baktığımda epilepsi olan bir kişinin vajinal doğum da yapabileceği yazıyor.
Sezeryan karşıtı değilim asla olmam gerekiyorsa Tabii ki de sezeryan doğururum ama Vajinal doğum şansın varsa da onu değerlendirmek de isterim Sizce çabuk mu kestirip atmış doktor Çevrenizde var mı epilepsi olup vajinal doğum yapan