- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #1.161
Kızlar merhabalar, bende 11 Kasım da beta 63 çıkınca gebeliğimi öğrendim. Sat 8 Ekim fakat benim döngüm 35 gün. O yüzden satı düzeltilmiş olarak hesaplamak gerekiyor değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzYarın da benim kese randevum . 9:30’da görmeye gideceğiz . Sata göre 5+3 oluyorum yarın . İçimde korku umut endişe . Karmakarışığım . 2 pgt li embriyo transfer olmuştum .
İnşallah Rabbim güzel neticeler nasip etsinHayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzGönlünüzü ferah tutun
Bilimsel bi açıklama değil zaten bu ☺ 10 bebek arasında denenmiş oluşturulmuş kendi aramızda bi teoriBenim kızımın kalp atışları hep yüksekti170-180
Hayırlı olsun. Bebek nasibiyle kismetiyle gelir derler demekki sana ihtiyaci varmış sanaMerhaba benim son adet 28 Eylül hamile olduğumu öğrendim sanırsam 4 temmuz da doğum olarak görünüyor. Gebeliği düşünmemiştim o yüzden biraz karmaşık duygular içindeyim. Gebeliği 5 yıl önce bitirmiştim. Rabbim isteyenlere nasip etsin![]()
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sat benimde aynısıııMerhaba kızlarSAT 11 Ekim 15 Kasım da beta 387 çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimizin sağlıklı geçen gebelik ve bebiş nasip olur
![]()
Sat benim de aynıHayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sat benimde aynısııı![]()
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sat benimde aynısııı![]()
Sat benim de aynı![]()
Amin inşallahMerhaba kızlarSAT 11 Ekim 15 Kasım da beta 387 çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimizin sağlıklı geçen gebelik ve bebiş nasip olur
![]()
Benim de 12.gun 850 çıktı. İki adet embriyo transferi olmuştu 5a ve 4a acaba ikiz mi diye çok merak ediyorum. İnşallah ikizdir yaaSat 1 ekim ama büyük ihtimalle geç döllenme olabilir benim yani. En son pazartesi beta 850 çıkmıştı
Kaçıncı haftanızdasınız acaba evet bu tedirginlik hiç iyi bir şey değil ama elimizde değil malesef evet benimde yarın randevum var kalp atışınu dinlicez ama ben cok heyecanlı ve tedirginim yineKuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimm
Bende çok merak ediyorum vallahi canım yarın gideceğimBenim de 12.gun 850 çıktı. İki adet embriyo transferi olmuştu 5a ve 4a acaba ikiz mi diye çok merak ediyorum. İnşallah ikizdir yaa
Ya evet streste kötü etkiler ama elimizde değil ki işte bu kötü tecrübelerimizden kaynaklanıyor maalesef inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımızada alırız yarın için bende çok gerginimKaçıncı haftanızdasınız acaba evet bu tedirginlik hiç iyi bir şey değil ama elimizde değil malesef evet benimde yarın randevum var kalp atışınu dinlicez ama ben cok heyecanlı ve tedirginim yine
İnşallahYa evet streste kötü etkiler ama elimizde değil ki işte bu kötü tecrübelerimizden kaynaklanıyor maalesef inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımızada alırız yarın için bende çok gerginim
Sizin hangi genler heterozigot benim bir tane homozigot var 2 tane heterozigotYa evet streste kötü etkiler ama elimizde değil ki işte bu kötü tecrübelerimizden kaynaklanıyor maalesef inşallah hayırlısı ile sağlıcakla ilerler gebeliğimiz kucağımızada alırız yarın için bende çok gerginim
Kuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimm
Maşallah hayırlı olsunMerhaba bayanlar5 haftalik gebe olarak aranizdayim. 3. Çocuğum elhamdülillah. Uzun zamandır topiği takip ediyorum artık yazayım dedim. 2 hafta sonra doktora gideceğim kalp atışlarını duyabilmek için. Umarım keyifli bir şekilde hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Ve mide bulantilarim daha başlamadi. Diğerlerinde 5-6 haftada olmuştu. Ama bunda kendimi daha iyi hissediyorum bakalım bunda nasıl olacak. Yoğun göğüs ağrım ve ara ara kasik bel ağrılarım var.
![]()