Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Düşük olmasını engellediğini biliyorum canım bende bende günde bir kukanıyorum oksapar 6000 vuruyorum bebeğe giden kan pıhtılaşmasını engellemek için günde 6000 oksapar 100 mg progestan kullanıyorum valla ne diyim kizlar uçunda evladım olmasa vurulmam ilk başlar çok iyi idi hevesli hevesli vuruyordum şimdi çok acıyor hatta öyleki sürekli vurmaktan iğne girmiyor bazı yerlere ama herşey bebeklerimiz için diyip devam ediyoruz 😍😍Rabbim vakittinde kuçağımıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde 🤲🏻🤲🏻amiinn gerisi fasa fisa emin olun yarın doğurduğumuzda duygulanıp ağlıcaz 😌😌😌😂😂🌸🌸
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼❤️ bana hiçbir test yapılmadan verildi bu iğne ben ona şaşırdım size de pıhtı için tahlil yapmadan direkt mi verdiler böyle? Ben de 100 mg progestan vuruluyorum bugünden itibaren 50 mg indirdi kanda progesteron değerim 24 ve 5+5 gebeyim.

Amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼❤️ bana hiçbir test yapılmadan verildi bu iğne ben ona şaşırdım size de pıhtı için tahlil yapmadan direkt mi verdiler böyle? Ben de 100 mg progestan vuruluyorum bugünden itibaren 50 mg indirdi kanda progesteron değerim 24 ve 5+5 gebeyim.
Yok kuzum benimki tüp bebek 🙂🦋

Kızlar bide bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım aşırı vardı ama 2 gündür sanki yok oldu normal herhalde bu değil mi? (5+5)

Ayy kusura bakmayin telaslandirip kactim gibi oldu. Cok sukur bebek iyi kanama alanida bebegin tarafinda degilmis. Dun hastanede gecti koca gun serum igneler derken cok yorgun dustum. Birde migrenim var stresten o atak yapti. Dunden beri kafami kaldiramiyorum. Ancak parol alabiliyoruz diye parol serum takildi ama bana misin demiyor ☹️
Ay çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah

Geçmiş olsun. Bebek için riskli bi durum yokmuş çok şükür 🤲🏼 Senin rahim ters miydi, ondan mu bu kanama ? yanlış mı hatırlıyorum. Konuşuyoruz ama herkesi Suan aklımda tutamıyorum. Kusura bakma. :KK1:

—————-

Ben Banu çiftçi ve hamilelik+ indirdim. Sonra sildim. Bildirimler kapalı tutuyordum. Kızımın da haberi yok. Görmesin diye sildim.

Eskiden kadınlar kulübünde profile gebelik takvimi ekliyorduk. :anneadayı: Yazdığımız mesajların altında bir panel olarak görünüyordu. Su kadar haftalık hamile, bebek şu an bu kadar gram, misal bu haftalarda şu organları gelişiyor, doğuma bu kadar gün kaldı diye. O kadar güzeldi ki.:KK51:

Bu yukarıda dediğim uygulamalar bana o keyfi vermedi. :63:
Ben femometer diye bir uygulama kullanıyorum. Pek bir öneri vs yok ama bebeği gün gün gösteriyor bir de tıkladığında gelişimleri görebiliyorsun o anlamda memnun kaldım.

Bende sendenim kiloluyum ultrasonla görmek zor oluyor bol su iç idrara sıkışık gel öyle görürüz diyordu özeldeki doktorum ama 7+3 te devletteki doktor direkt gördü keseyi bebeği kalp atışını 😇🧿🌸 cihaz ve hafta farkındandır diye düşünüyorum. Bu arada bende iğneye başladım coraspar adı coraspirin ve ecopirin de alıyorum. 2 düşük ve kilodan dolayı veriyor her ihtimale karşı kullanıyorum bende.
Negüzel duymuşsun bende bir haftayı nasıl geçiricem diye düşünüyorum henüz bebeği göremedim haftaya kalp ayısına çağırdı ins bir aksilik olmaz yoksa kalbim dayanmicak bu strese 😊 3. Bebişim ama çok daha heyecanlı ve korku içindeyim sanırım yaşanmışlıklar arttıkça duygular daha yoğunlaşıyor hakkımızda en güzeli nasip olsun insallah

Kızlar bide bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım aşırı vardı ama 2 gündür sanki yok oldu normal herhalde bu değil mi? (5+5)
Benim de aynı olunca niye oldu olmayınca niye olmadı diyorum 🤭🤭 iki gün olmuyo sonra tekrar başlıyor ben bir şey olcağını sanmıyorum stabil değildir bence

Günde 2-3 o da tam içmiyorum bi kaç nefes alıp atıyorum ama yinede vicdanen çok çok rahatsızım ama psikolojim de hiç iyi olmadığı için birden kırıp atmam beni tamamen strese sokacak onuda biliyorum araftayım çaresizim yorgunum🤦‍♀️
Bende günde 1 paketle hamile kaldım 1 haftaya kadar günde bı dal içtim hep ama içince acayip bı vicdan azabı çektim daha oluşmaya çalışan ciğerlerine duman gittigini düşündüm eşimden son kez bı dal istedim bu son diye onu bı güzel içtim sigarayla veda eder gibi uzun süre seni elime almayacagim ben anneyim ilk fedakarlığım bu olsun dedim sondurdukten sonra Allah'a çok dua ettim Allah'ım bebeğime zarar vermeme izin verme diye sonra ertesi gün her kokan sigara beni acayip ogurttu çok fazla mide bulantısı yaşadım eşimden bı kez çekeyim dedim bulantidan ölüyordum sonra bidaha da içmedim hamilelerin duası kabul oluyo sizde içten samimi bı sekilde Allah'a yalvarin

Eklentiler

• 1000061943.jpg
    1000061943.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 10
Yine de baya azaltmışsın ben daha onu bile yapamadım ve çok üzülüyorum bu duruma kendime engel de olamıyorum 🥹
Ay bende günde 1 paket içiyordum sonra 5 altı gün içmedim annem kızım hemen birakınca stres olur dedi günde 1 içiyorum ama bıracam eminim 🌸💙🌸

Kızlar,
Sizde akıntı var mı yarın 8. Haftam olacak ama bende hiç akıntı olmuyor. Göğüslerim de bir şişti durdu sanki inmiş gibi geliyor birde ağrı yok hiç. İnsan ne kadar tedirgin oluyor ya

X