- 8 Ağustos 2011
- 10.412
- 2.883
Standart testler. Hepimiz yaptırdık.Biz keseyi gördük :) sata göre 5+3 . Doktorum 4,5 haftalık tahminen dedi :) ama bu testleri istedi. Tam olarak nedir bunlar ?
Bende şuan 5+5 teyim doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misinBen de 2 hafta sonrası için yolculuk planlıyorum cuma günü kontrole gidince soracağım doktora şu an 5+6yım
Merhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Canım naptın merak ettim seni gidebildinmi dra
Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm. Rabbim cennette size şefaatçi eylesin yavrunuzu...Merhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Rabbim hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin canımMerhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Merhaba hoş geldin gurubumuza :)Selamın aleyküm kızlar aranızda yeniyim 4+3 üz bebişlebir merhabanızı alırım
Basın sağolsun. Rabbim bunu unutturacak acı vermesin. Ummadık sevinçler diliyorumMerhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Tabi yazarımBende şuan 5+5 teyim doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin
MerhabaSelamın aleyküm kızlar aranızda yeniyim 4+3 üz bebişlebir merhabanızı alırım
Ben de 5+1de gördüm. Ne boyut ne başka bir şey bana yorum yapmadı. Sekreterine anlamadığım birtakım ifadeler kullandıKızlar merhaba ben bugün 5+1 oluyorum doktora gittim kese belli belirsiz gözüktü normal değil mi karından baktı çok küçük şuan şüpheli gebelik diyebilirim anca sana dedi kese net olmadığı için siz görebilmişmiydiniz
Kan değerleriniz, tiroid değerleriniz, idrar ve diğerleri ve de bulaşıcı hastalık testleri. Bağışıklığınız ya da herhangi bir bulaşıcı hastalığınız var mı yok mu ona bakılıyor bu testlerle. Hayırlı olsun bebişBiz keseyi gördük :) sata göre 5+3 . Doktorum 4,5 haftalık tahminen dedi :) ama bu testleri istedi. Tam olarak nedir bunlar ?
Ay sorma ben şimdi hamilemiyim değilmi yim eror verdim ciddenBen de 5+1de gördüm. Ne boyut ne başka bir şey bana yorum yapmadı. Sekreterine anlamadığım birtakım ifadeler kullandıbana sadece yerinin iyi olduğunu ve kesenin kendisini gösterdi
Aynı gün aile hekimim ise kalp atışını duyana kadar gebelik diyemem şüpheli gebelik demişti. Belki sizin doktorunuz da onu kasdetmiştir.
Ya gebeliğin şüphelisi mi olur allah aşkınakese var mı var e regl de olmuyorum 43 gündür şüphesi mi kalmış artık bunun Kesenin içinde bebek yoktur ona başka bir isim bulun o zaman koskoca tıp bilimi yetersiz kalmış olamaz bu konuda
Merak etme hamileyizAy sorma ben şimdi hamilemiyim değilmi yim eror verdim ciddenKadına nasıl baktıysam net görünmüyor ondan öyle dedim dedi hemen 5,5 mm gibi dedi Haftaya tekrar gidicem bakalım inş net birşeyler görürüz çok heyecanlı şeylermiş ilk gebelik benim
HoşbuldumMerhaba hoş geldin gurubumuza :)
İkinci diğeri düşük olduMerhabasağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelir inşallah ilk gebeliğiniz mi
Yeni bahane kilidi açıldı Hamileyim benMerak etme hamileyizbenim de ilk gebeliğim ve sağlıkçı değilim yani bu yorumumu ne bir tecrübeye ne de teorik bilgime dayandırıyorum
Evde de gayet hamileyim diye takılıyorum eşim ne derse desin her şeye cevabım ‘çünkü ben gebeyim’ oluyorama içten içe ben kendimi daha hamile olarak göremiyorum belki de şu kalp atışı muhabbetinden dolayı bilemiyorum
Ben de cuma günü gidicem kontrole. Aile hekimim detaylı tahlil yapmıştı ama bakılmayan birkaç şey varmış onlara bakarız dedi ultrasonda ne diyecek hiç bilmiyorum 6+1 olacağım o gün