- 8 Kasım 2024
- 34
- 38
- 33
Kusura bakmayın hatırlatarak sizi üzdüğüm için özür dilerimİkinci diğeri düşük oldu
Başka bir şeylere odaklanıp kafanı dağıtmaya çalış gün sayarsan saniyeler bile zulüm olur. Bir sonraki kontrolün ne zaman?Yeni bahane kilidi açıldı Hamileyim benİnş sağlıklı bir şekilde alabiliriz kucağımıza bende inanamıyorum hamile gibi hissetmiyorum hiç kalp atışını duysak biraz rahatlıcaz gibi günler geçmiyor resmen
Haftaya çarşamba gidicem tekrar 6+1 olucam. Sorma kafa dağıtacak birşeyler bulmam lazım cidden böyle olmuyorBaşka bir şeylere odaklanıp kafanı dağıtmaya çalış gün sayarsan saniyeler bile zulüm olur. Bir sonraki kontrolün ne zaman?
Teşekkür ederimmKan değerleriniz, tiroid değerleriniz, idrar ve diğerleri ve de bulaşıcı hastalık testleri. Bağışıklığınız ya da herhangi bir bulaşıcı hastalığınız var mı yok mu ona bakılıyor bu testlerle. Hayırlı olsun bebiş
Ben de cuma 6+1 im kontrollerimiz aynı gebelik gününe denk geliyorHaftaya çarşamba gidicem tekrar 6+1 olucam. Sorma kafa dağıtacak birşeyler bulmam lazım cidden böyle olmuyor
Ay valla çok sevinirimBen de cuma 6+1 im kontrollerimiz aynı gebelik gününe denk geliyorben cuma bildiririm sana 6+1de neler oluyormuş
İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız canım. Öyle hayırlısı neyse o olsun nasip neyse o oluyor gerçekten.Amin canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi yani diğer hamileliklerimde hiç böyle birşey istemediler o yüzden şaşırdım kalp atışınızda net duymayınca takıldı kafama ama Allah’a bıraktım rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin kaderimiz nasibimiz neyse o olur
Canım çok üzüldüm. Basın Sağolsun.. inşallah en kısa zamanda yine güzel haberler alırsınMerhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Yoo yo Estağfirullah ne özürüKusura bakmayın hatırlatarak sizi üzdüğüm için özür dileriminsan bazen söylediklerinin nelere mal olabileceğini kestiremiyor. Rabbim daha büyük acılarla sınamasın sizi bebeğinizi de sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza
Merhaba, Sat 12 Ekim, bugün ilk kez doktora gittik ve kese göründü ama bebek henüz görünmedi. Bunun normal olup olmadığı üzerine araştırma yaparken bu grubu buldum. Yazılanları okuyunca içim rahatladı. Sat’a göre haftam 5h 4 günlük ultrasonda 6h 2günlük çıktı bu normal mi?
Selamlaar ben de cumartesi 6+1 olcam gelişmelerinizden beni de haberdar edinBen de cuma 6+1 im kontrollerimiz aynı gebelik gününe denk geliyorben cuma bildiririm sana 6+1de neler oluyormuş
5+5 te bebişi görebildiniz mi? Bugun 5+5 im sabah doktordaydım ben göremedimBende şuan 5+5 teyim doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin
Bende aynı duygulari hissederek buraya yazmıştım şimdi hala alışmaya çalışıyorum mevcut hayat şartları kendini hiç üzme motive et sağlıkla inşaallah herşey hallolurİyi akşamlar kızlar Cumartesi günü 3.kez anne olacağımı öğrendim ve aranıza katıldımama çok korkuyorum içten içe olmalımıydı şartmıydı 3. çocuk diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum nolur kızmayın bana bu kadar isteyen varken nankörlük yaptığımı düşünmeyin Rabbim sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ama bu düşüncelerden korkulardan da kendimi alamıyorum
5+6 yım bende bu sabah gittim karından görmedi on gun sonra gel dedi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah kucağımıza alırız5+5 te bebişi görebildiniz mi? Bugun 5+5 im sabah doktordaydım ben göremedim
Bebişi değil de keseyi gördük sadece 6mm daha çok ufak dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ben kızımda da 7 haftalıkken duyduk kalp atışını endişelenmeyin daha zamanı var5+5 te bebişi görebildiniz mi? Bugun 5+5 im sabah doktordaydım ben göremedim
Sat 10ekim 14kasımda keseyi gördük karındanSat 10 ekim 15 kasımda gördük keseyi
İnanın hiç bilmiyorum benim doktorum ağrıların için sadece parol kullanabilirsin demiştiYoo yo Estağfirullah ne özürüamin teşekkür ederim mide yanmasına ne iyi gelir bilginiz var mı?
Amin inşallahSelamlaar ben de cumartesi 6+1 olcam gelişmelerinizden beni de haberdar edinsağlıkla gelsin kuzular