Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Bizdede bir kedi var bu yüzden 4/5 ay önce aldık Xiaomi smart ait purifier 4 pro evin metrekaresine göre bunu önerdi oradakiler. Özellikle evde yemek vs yapıldığında baya etkisi oluyor yada sigara içen biri odaya girdiğinde çalışıyor bi anda temizliyor. Ben faydasını gördüm hatta eve gelenler evin ne kadar ferah havası olduğunu da söyledi. Bunun yorumlarına da bakabilirsiniz sadece filtre işi kötü 1 senelik ömrü var sonra değiştirmek gerekiyormuş. Odanın nem derecesi vs de gösteriyor.

Ben nemlendirme makinasını hamilelik ile yüklenen ve kuruyan burnum için kendime aldım nasıl olsa bebişe de lazım olacak diye. Çünkü geceleri asla uyuyamıyordum burun tıkanıklığından dolayı. Bu marka ama baya zam gelmiş ben 1000 tl ye almıştım
Loobex Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ME-3140

Bunu ben de araştırıp favorilere eklemişim. Kullanmaya başladın mı memnun musun kuzucum

Bunu ben de araştırıp favorilere eklemişim. Kullanmaya başladın mı memnun musun kuzucum
Evet evet aldığımızdan beri kullanıyorum hatta bazen açmayı unutup yattığımızda sabah ağzım burnum kupkuru kalkıyorum kocam bile alıştı yatmadan önce açıyor artık

Ben de sizden tam bir hafta ilerideyim Bana nedense çekindi doktor zaten ben de hiç istemiyordum MR'a girmek. Dediğiniz gibi yine fizik tedaviye gideceksem anlamı da yok. Ben de çalışıyorum bir yandan da onu düşünüyorum seanslara nasıl gidip gelip uğraşacağım diye ama bir yolunu bulmaya çalışacağım. En azından deneyeyim dedim devam edip etmemeye karar veririm. Bakalım yarın yazacak mı fizik tedavi

8 gün hiç fena değil dinlenirsiniz en güzel şekilde inşallah

Kızlar moralim bozuk bir şey soracağım yan komşularımdan biri boya yapmış iki banyomdan da aşırı boya kokusu vuruyor evin içine bunu koklamak zararlı olur mu ? Çok sinirli ve gerginim
Bir süre banyonun havalandırmalarını kapatsan canım? O kadar uzaktan maruz kalmayla bir şey olacağını sanmıyorum banyoyu kullanırken maske takarsın. Kışın kömür kokusu yolda yürürken sigara kokusu hepsinden etkilenirler hava kirliliği her yerde var. Üzülme sen
Aaa öyle miymiş? Ya hepsinin bir şeyi çıkıyor işte bebişe göre deneme yanılma yapacağız üzülme zaten illa bir gün bir yerlerden çiş taşacak

Evet evet aldığımızdan beri kullanıyorum hatta bazen açmayı unutup yattığımızda sabah ağzım burnum kupkuru kalkıyorum kocam bile alıştı yatmadan önce açıyor artık
Aiy valla ben de çok alerjik biriyim eşim de öyle. Bize zaten en başından beri şarttı. O zaman bu markaya yoğunlaşıyorum Kuzucum teşekkür ederim

Bence de ben de yeşilinden başlayayım memnun kalırsam sleepyden devam

Kızlar asmye gittim aşıya. Benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her seferinde sohbet de ederiz illa ki. Abla bu aşılara boğmaca da eklenmiş sanırım dedim. Evet doğru dedi. Siz bunları nereden öğreniyorsunuz dedi gülerek başka soranlar da var demek ki Bende Kadınlar Kulübünden dedim gülerek O da güldü 1 hafta oldu geleli daha yeni yakaladın bak dedi Yaşasın KK, yaşasın buradaki cici arkadaşlarım Bu arada 58 kg çıktım göbeğin büyümüş baya ama kg almamissin dedi.

Bu arada kızlar ya göbüsünden tezgaha yanasabilen var mı ya bulaşık yıkamak falan eziyet oldu iyice ya

Biz de geçen eşimle sarılmaya çalıştık sarılırken göbüşüm arada sıkıştı. Napıyorsun dedim ya bebek sıkışıyor

Biz de geçen eşimle sarılmaya çalıştık sarılırken göbüşüm arada sıkıştı. Napıyorsun dedim ya bebek sıkışıyor
Biz sarılamıyoruz kuzum eşimin de göbeği var çünkü birbirimize eğilip üst tarafımızla bebeği sıkıstirmadan ancak düşün halimizi yakında pandalar gibi çimlerde yuvarlaniriz karı koca bebisin nasıl hareketlendi mi artık iyice kuzum benimki hiç durmuyor ama hiccc gece gündüz.. geçen kontrolde hareketli mi diye sordu doktor karateci olacak galiba bu kız çok hareketli dedim olsun olsun tabi kizlarimizi destekleriz hep dedi

Aynen sende yorumlarına yine bir bak tabi ben baya rahat ettim inşallah sende edersin kuzum

Hauahahah aynı durumdayız kuşum ilk defa bu ay eşimi geçtim göbekte.

Söylediğin gibi bebek deterjanıyla yada arap sabunu sirke gibi şeylerle silerim cnm. Bnm pijama takımlarımıda bebek kıyafetleriyle yıkıycam nasipse. Zaten kir yok bi tozları gitsin tekstil pislikleri gitsin yeter. Kısa programda az deterjanla çalıştırırım. Mayıs başına kurdum kendimi bu ay tüm eksiklerimi tamamlayıp mayıstada yıkama ütüleme çantalama dolabına yerleştirme gibi şeylere ayırıcam inş. Bayrama kalmadan bitireyim herşeyi.

Bacaksiz ..Besle, bak büyüt, kendini parala, kalkıp anne sen pateyto mu oldun desin
O oglusunu yemek istiyorum zorbalar tabi kuzum hiç bir detayi kaçırmıyor bunlar ama hiç birini. Çok fenalar ya hiç beklemediği anda patlatiyorlar lafı kalıyorsun
Hauahahah aynı durumdayız kuşum ilk defa bu ay eşimi geçtim göbekte.
Ay çok fenayım ya göbeğim kocaman kocaman yani tezgaha falan yanasamiyorum yan duruyorum belim kollarım boynum ağrıyor son ayda ne olacağım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…