- 8 Ağustos 2011
- 11.691
- 8.679
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.841
Aynen şeker yüklemesinde sıkıntı çıkmadı sonuçlar normal. Ama babam hep şekeri yüksekdiğinde ensemden ağrı giriyor derdi. Bir kaç kez öyle hissettim ölçtüm yüksekti. Bugün doktor strese bağlı da olabilir ama yemeği de kontrol altına alacağız dedi. Açıkcası evet kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım ama ben şekerimin yemekten olduğunu düşünmüyorum çünkü saçma vakitlerde oluyor. Bir süre takip edicem bakalım ne zamana denk geliyor yükselmelerB buzprenses_92 iyi haberlerle gel. Bize de yaz.
H Haticcee senin durumun da ilginçmiş. Yüklemede değerlerin normal çıktı ama genel olarak şekerin var öyle mi ?
Şeker olayını kontrol altına alalım bacılar.İnanın yediğimiz tatlıların ne bize faydası var, ne bebeğe.. Tamam keyfimiz yerine geliyor, iki canlıyız hakkımız ama önünü almazsak sonu kötü.
Ben diyette yasak diye bal bile yemiyordum. Eşim bir iki söyledi. Dinlemedim. Artık bu sabah kızdı. Bir tatlı kaşığı baldan bi şey olmaz. Bu sadece şeker değil, besin değeri yüksek bi gıda. Mahrum kalıyorsun dedi. Düşündüm. Doğru. Kahvaltımı balla bitirdim.
Ennihaye, ifrat ve tefrit doğru değil arkadaşlar
Aaa sıcağı sıcağına. Ben bi haltlar yedim canım sana yazıcam şimdi. Sakın alma okumadanKızlar lohusa geceliğini hangi bedene göre aldınız ?
Benim önceki hamileliğimden uzun kollu sabahlıklı bi takımım var. Geçen denedim rahat oluyor. Bedenini büyük almanın nimetiGörseldeki mavi takım.
Eki Görüntüle 3577853
Bi tane daha alacağım. Ama beden konusunda kararsızım. Şuanki kiloya göre mi almalı, onun bir beden büyüğünü mü? Ne dersiniz ?
Catherines 871 Lohusa Elbise -pudra Pembe - Fiyatı, Yorumları
Catherines 871 Lohusa Elbise -pudra Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Miss Dünya Lissa Bordo Dantel Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Bordo Dantel Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benimki şöyleydi.Şeker ölçümü yapan hanımlar hangi zamanlarda yapıyorsunuz?
Bana endokrin dr u sabah-öğle-akşam aç+tok bir de 23.00 te ölç dedi ama strip yetmeyecek bu durumda.
Kadın doğumcum da sabah aç+tok, öğle tok, akşam tok ölç dedi günde 4 sefer, yanlış mı anladım diye tereddüt ettim
Ya işte bi sorun şu ki, kalıplar çok dengesiz ve değişken.lady peacock ölçülerim 171 , kg 82 baz aldım şu an 77yim. Hatta beğendiğim başka bir modeli Vaalbara cığıma soruyordum daha şimdi özelden
ben aşağıdakini XL aldım ve iyi oldu hafif bol ama rahatsız etmiyor.
Catherines Lux Mood Hamile Elbisesi - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux Mood Hamile Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sonra bunu da XL alayım dedim. Bir geldi ki benden bir tane daha sığar içine. Eğilince memeler fora acayip bol oldu sen de normalde oversize giyiyorsun ben de öyleyim hiç rahatsız olmam bol seviyorum buna rağmen kabullenemedim öyle böyle bol değil M almalıydım sanırım.
ByLohusa Effortt Ekru Sabahlıklı Hamile Lohusa Gecelik Takım - Fiyatı, Yorumları
ByLohusa Effortt Ekru Sabahlıklı Hamile Lohusa Gecelik Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçen de hamile çamaşırı aldım 2XL önerildi o tam oldu. Bedenler çok komik ya anlamıyorum bedenimi artık...
Yorumlara bakarak karar veriyorum ben. Dar kalıpsa 2 beden büyük normal kalıpsa 1 beden büyük alıyorum. M bedendim hamile kalmadan geniş kalıpta L dar kalıpta XL alıyorum. Doğumdan sonra göbüş gidecek bi kaç gündede ödemler gider diye düşünüyorum umuyorumKızlar lohusa geceliğini hangi bedene göre aldınız ?
Benim önceki hamileliğimden uzun kollu sabahlıklı bi takımım var. Geçen denedim rahat oluyor. Bedenini büyük almanın nimetiGörseldeki mavi takım.
Eki Görüntüle 3577853
Bi tane daha alacağım. Ama beden konusunda kararsızım. Şuanki kiloya göre mi almalı, onun bir beden büyüğünü mü? Ne dersiniz ?
Catherines 871 Lohusa Elbise -pudra Pembe - Fiyatı, Yorumları
Catherines 871 Lohusa Elbise -pudra Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Miss Dünya Lissa Bordo Dantel Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Bordo Dantel Detaylı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hee oldu. Sen sadece su bile içsen kilo alacaksın ne demek 1 kg bile almaman lazım :) Doktorun abartma seviyesi yüksekmiş diyip geçelim bence.Bugün şeker yükleme sonuçlarımı almaya gittim. Tahlillerde şekerim yok ama şekerim yükseliyor dedim doktoruma. Yani yükseldiğini anlayıp ölçtüğümde 140 üzeri oluyorkilolu hamile kaldığım için ve genetik de olduğu için bugün itibari ile doğuma kadar 1 kg dahi almaman gerekiyor dedi. Sebze salata ve protein sadece halbuki ben daha doktora giderken tatlı yapıp gitmiştim eve gelince yerim diye
Benim için hamilelik şimdi başlıyor
Evet layd nin dediği gibi benim gece de var canım ekstra onu da ölçüyorum sana kâğıt verdi mi canım yazman içinŞeker ölçümü yapan hanımlar hangi zamanlarda yapıyorsunuz?
Bana endokrin dr u sabah-öğle-akşam aç+tok bir de 23.00 te ölç dedi ama strip yetmeyecek bu durumda.
Kadın doğumcum da sabah aç+tok, öğle tok, akşam tok ölç dedi günde 4 sefer, yanlış mı anladım diye tereddüt ettim
Ay leydiciğim ya, ben arkadaşlara soruyorum anneme soruyorum, bir de satıcıya mesaj atıyorum tüm ölçülerimi yazıp. En kötü iade gönderirsin sıkma canını yine de.Ya işte bi sorun şu ki, kalıplar çok dengesiz ve değişken.
Her modelde yorumları okumak gerek. Orada yazanlardan bi sonuç çıkarıp rastgele diyip tercih edicez galiba. Ama buna rağmen olmayabilir işte.
2li takım özellikle çok güzel ve zarif
Küçük bedeni mi sipariş edeceksin şimdi ?
Benim tam olarak merak ettiğim şey, hani geçen gün korseyle ilgili bi bilgi atmıştın ya, favoriledim onu, 36. Haftada bel çevresini ölçün bunun 8-10 cm asağısı doğum sonrası ölçünüzdür diyordu.
Gecelikte de öyle bi püf noktası var mı acaba dedim. Sonuçta bebek doğunca göbek iniyor biraz ama çok da sönmeyebilir. Ben doğumdan sonra eve geldiğimde kuzenim dalga geçmişti benimle. Sen doğurduğuna emin misin? Hala karnında bi bebek var gibi demişti
Ama belki de göbekten çok memitolar bedeni belirliyordur.
Bana Dr. Ac ölç. Sonra ilk lokmayı yedikten bir saat sonra ölç, onu da tok kısmına yaz demişti.Evet layd nin dediği gibi benim gece de var canım ekstra onu da ölçüyorum sana kâğıt verdi mi canım yazman için
Ben ilk bir haftasını doldurup gittim dahiliye ye ara ver dedi sonra gelmeden dört gün içerisinde tekrar ölç dedi üç gündür ölçüp yazıyorum dördüncü gün kontrole gideceğim bakalım ne diyecek iki üç ölçüm yüksek çıktı ama diğer değerlerim iyi bakalım
Bu arada yetmiyor gerçekten strip ben dört gün için tekrardan almak zorunda kaldım bakalım devam ederse kalanıyla yapacağım
Doğru diyorsun. Denemeden bilemeyeceğiz. Alalım olmazsa iade ederim .Ay leydiciğim ya, ben arkadaşlara soruyorum anneme soruyorum, bir de satıcıya mesaj atıyorum tüm ölçülerimi yazıp. En kötü iade gönderirsin sıkma canını yine de.
Ben o ikili takıma çok benzer bir model alacağım aynı satıcıdan, yakası biraz daha toplu bir model ki eğilince açılmasın diye.
Yani gecelik biraz likralı oluyor, ben içinde kaybolmuştum kalıpları geniş sanırım lohusa takımlarının hani göbekten ziyade memeden sorun yaşadım işte.
Bende aç tok ölçümünü yapıyorum lady ama sabah aç yazıp sonra kahvaltıyı yedikten bir saat sonra tok ölçümünü yapıyorum kâğıtta iki yazıyor ama düzeltmemiş doktor ilkinde allahtan bana 1 saatte bak dedi tok ölçümlerine yoksa ben kağıda göre 2 saatte bir ölçüm yapacaktımBana Dr. Ac ölç. Sonra ilk lokmayı yedikten bir saat sonra ölç, onu da tok kısmına yaz demişti.
Senin kağıdında 2. Saatte ölçün yazıyor.
Bizde de eşimden başka annem ve kayınvalidem harici kimse hastaneye gelmeyecek zaten, anı olsun diye süslü bir model seçtim güzel poz veririz çerçeveletiriz sonrasındaDoğru diyorsun. Denemeden bilemeyeceğiz. Alalım olmazsa iade ederim .
Aslında dediğin açıdan gecelik daha avantajlı. Pijama alsak; beli oldu olmadı, baseni dar mı oldu derdi var. Ama gecelik omuzdan geçti memitolar rahatsa tamam
Aşağısı da fora zati.Benimki kesin sezaryen ama normal de doğuracak olsam gecelik alırdım. WC ye gitmek ve alttan kontrol edilmesi daha rahat olur. Zaten yaz günü sıcak olacak üşüdüm derdi yok. Bizde erkekler hastane odasına da gelmez. Belki erkek kardeşim gelir. O da dert değil
Kapattım ama öyle bi koku ki asla gitmiyorBir süre banyonun havalandırmalarını kapatsan canım? O kadar uzaktan maruz kalmayla bir şey olacağını sanmıyorum banyoyu kullanırken maske takarsın. Kışın kömür kokusu yolda yürürken sigara kokusu hepsinden etkilenirler hava kirliliği her yerde var. Üzülme sen
Aaa öyle miymiş? Ya hepsinin bir şeyi çıkıyor işte bebişe göre deneme yanılma yapacağız üzülme zaten illa bir gün bir yerlerden çiş taşacak
He yauv heBende aç tok ölçümünü yapıyorum lady ama sabah aç yazıp sonra kahvaltıyı yedikten bir saat sonra tok ölçümünü yapıyorum kâğıtta iki yazıyor ama düzeltmemiş doktor ilkinde allahtan bana 1 saatte bak dedi tok ölçümlerine yoksa ben kağıda göre 2 saatte bir ölçüm yapacaktım
Bütün herşey boşuna yapılmış olacaktı
Sorduğum da ben sen biliyorsun sandım dedi ben de hocam hiç şeker ölçümü yapmadım dedim sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?