Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Anladım umarım yanlış çıkmıştır ya. Hiç bi belirti de yok anlamadım :) teşekkğrler

Anladım umarım yanlış çıkmıştır ya. Hiç bi belirti de yok anlamadım :) teşekkğrler
Şimdi şöyle bi şey var buna tekrar baktırmalısınız çünkü enfeksiyon durumları takip edilmeli. Edilmezse bebeğe zararı olabiliyor. Bazı doktorlar size antibiyotik önerebiliyor bu doktor bol su iç deyip yolladıysa hiç takmayın ama antibiyotik önerdiyse bi hastanede daha baktırın kesin olduguna kanaat getirince ilaç kullanın derim. Ben eğer baktırmasaydım 2 tane yüksek dozlu antibiyotik iğne ayrıca da antibiyotik toz içerecektim boşu boşuna

Ben de cam sakuraya gidiyorum GOP.biraz terste kalıyor bana, arada eşim görsün diye medigolde Zehra hanıma gidiyorum da doğumu cam sakura da yaparım asla medigoldde yapmam (büyük lafima tövbe tabii insanın basina ne gelir belli olmaz da )

Fizik tedavi alacak mısınız peki? Ya da gerek görüldü mü? Gebelikte alabiliyor muyuz ki?

Bana Terapix diye bir merhem 2 kutu yazmış hatta ama kendi doktorum max 10 gün kullan dedi. Ağrın çok çok olursa da parol dedi. Daha kuvvetli ilaçlar da var ama oral yoldan ya da iğne veremem diye belirtti.

Osteocare magnezyum ve d vit berabermiş. Bugün aldım daha yarın başlicam. Haftaya falan anlarım herhalde.

Benim bir de yıllardır belimde fıtık var. O da işimi zorlaştırıyor. Bunlarla az da olsa rahatlasam yeterli benim için.

Kızlar moralim bozuk bir şey soracağım yan komşularımdan biri boya yapmış iki banyomdan da aşırı boya kokusu vuruyor evin içine bunu koklamak zararlı olur mu ? Çok sinirli ve gerginim

Çam sakura çok güzel temiz hastanede bize uzak ya bence o kadar değil ama işte erkek kafası biraz farklı çalışıyor Malesef ikna edemiyorsun eşim orada sıkıntı olur gidiş gelişlerde o yüzden bıraz olumsuz bakıyor bende zorlamak istemedim
Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun canım

Arkadaşlar bugün ASM ye gittim şeker yüklemesi vs için. Asm deki ebe ile sohbet ederken tahminim sağlık bakanlığından birisi geldi. Menenit ve kızamık aşıları olmayan çocuklu aileleri tek tek arayın aşı bilgilendirmesi yapın çoğaldı vakalar dedi sonra beni oda dan çıkardılar. Bursa da 2 tane menenjit varmış kapıdan duyabildiğim. Hatta birisi istanbula sevk edilmiş. Kızamık da okullarda görülmeye başlamış. Kücük cocuğu olan arkadaşlar dikkatli olun

Teşekkür ederim kasık ağrımda artış olursa gitmeyi düşünüyorum bende sağolun
Merhaba ben 20 yada 21. Haftamda sağ kasık ağrısından dolayı gitmiştim Bayram haftası muayene sonrası serum Uygun görmüştü rahatlatmıştı ve tekrarlamadı, bana kendimi yorduğumu bu yüzden olmuş olabileceğini söylemişti bence seninde öyledir kalbini ferah tut dinlenmekle geçmezse bi muayene olmakta fayda var

Çok geçmiş olsun İşte bana da nöroloji fıtık gibi duruyor dedi bende önceden yoktu. MR çekmek istemedi haftam ileri olduğu için. Bu yüzden doğrudan fizik tedaviye yönlendirdi. Onlar duruma göre ya istirahat yazarlar ya da terapi yaparlar dedi. Benim magnezyumda D vitamini var emilimi arttırıyormuş diye görmüştüm. O zaman ben de devam edeyim Fizik tedavi için randevu aldım yarın gideceğim söylediği şeye göre buraya da yazarım inşallah. Teşekkürler cevap için

Teşekkür ederim canım valla dinlenmekle geçmiyor ya ben genel olarak yatarak geçiriyorum hamileliğimi ekstra yormadım aslında kendimi
Galiba doktor yolu gözüküyor bana da sağolasın tekrardan

Ah arkadaşım bende öyleyim bu hafta okadar ağır hissediyorum ki kendimi bacaklarım taşımıyor bi halsizlik birde sakarlık sanki son aylarım gibi ağır ağır böyle oturup kalkamıyorum bacak ağrılarım çok tahammül edemiyeceğim kadar dün gece nerdeyse hastaneye gidecektim damarlarım patlıyor heral de dedim Allah hepimize yardım etsin heleki geride bebişi olanlar bnm oğlum 1 buçuk yaşında çok üzülüyorum ona istediği gibi yetişemiyorum allahım benide sizide feraha çıkarsın günüm yaklaştıkça korku üzüntü hepsi birbirinde

Menenjit aşısını 5 yıl önce kızıma yaptırmıştık A ve B olarak 2 tip 5 doz şeklinde ama özel bir aşıydı devlet karşılamıyordu. Şimdi karşılıyor mu?

Rica ederim size de çok geçmiş olsun geçer gider inşallah kaçıncı haftadasınız? 26+5’tim ben dün. Doktorlar ilaçsız mr çekebiliriz sakıncası yok demişlerdi bana. Ama benim hem geçen yıl çektirmiş olduğum vardı hem de çeksek bile sonucunda ilaç veremem dediği için ekstra uğraşmadım. Geçen yıl üzerinden konuştuk.

Yine geçen yıl aile hekimim fizik tedavi alabilirsin baya rahatlatır seni demişti ama çalıştığım için vakit ayıramadım ona. Siz inşallah faydasını görürsünüz. Ben de dünden itibaren 8 gün raporluyum inş düzelir.

Magnezyumu ihmal etmeyin bence devamlı kullanmaya gayret gösterin. O da kramplar için etkili

Menenjit aşısını 5 yıl önce kızıma yaptırmıştık A ve B olarak 2 tip 5 doz şeklinde ama özel bir aşıydı devlet karşılamıyordu. Şimdi karşılıyor mu?
Yok canım hala devlette uygulanan rutin aşılar sınıfında değil. Anladığım kadarıyla uyarmak için arayacaklar. Menenjit aşısı her yaşta yaptırılabiliyor eğer rutin takvimde yapilmadiysa. Muhtemelen onerecekler asi olmayan ailelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…