- 29 Ekim 2020
- 2.046
- 4.852
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.781
GünaydınnnnnGünaydın kızlar nasılsınız? Kaç gündür girip bakıp yazamadım. Dün hiç giremedim. Çok şükür ben iyiyim bebiş de içeride zıplayıp duruyor. Gerdirip duruyor karnımı bazen acıtacak kadar. Artık o kadar güçlendi fındığım. Bugün asmye kontrol+ aşıya gidecegim. Alıntılamıştım, bir türlü yazmak nasip olmadı. Aklımda kalanları yazayım.Umutvari bebeğim geçmiş olsun inşallah geçsin gitsin bir an önce bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim Vaalbara canım size de geçmiş olsun tatlı oğlunla. Şimdi nasıl daha iyi mi? İnşallah bir an önce daha da iyi olsun minik paşam Eldorin canım annenden iyi haber gelmesine ne kadar çok sevindim bilemezsin inşallah daha da iyi olacak dualarım onunla inanıyorum iyileşecek inşallah çok mutlu oldum bebek eşyası konusu konuşulmuş hiç bir şey almadım daha bendeki bu rahatlık da beni öldürecek.. bu aydan itibaren başlıyorum inşallah. Kızımdan kalanlar da var zaten çok bir şey almayacağım o yüzden. Bez konusunda kızımda sleepy kullanmıştım hem bedeni hem dokusu kızıma iyi geliyordu. Şimdi yine sleepy baslarım bakalım sonrası ne olur. Benden böyle. Sizleri özlemişim hemen iki günde
İyiyiz canım iyiyiz şükür, ateşi düşürdük atıyor gibiyiz bende bı sıkıntı yok zaten, gecirmistim geçen, oğlumda daha iyi çok sağolasınGünaydın kızlar nasılsınız? Kaç gündür girip bakıp yazamadım. Dün hiç giremedim. Çok şükür ben iyiyim bebiş de içeride zıplayıp duruyor. Gerdirip duruyor karnımı bazen acıtacak kadar. Artık o kadar güçlendi fındığım. Bugün asmye kontrol+ aşıya gidecegim. Alıntılamıştım, bir türlü yazmak nasip olmadı. Aklımda kalanları yazayım.Umutvari bebeğim geçmiş olsun inşallah geçsin gitsin bir an önce bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim Vaalbara canım size de geçmiş olsun tatlı oğlunla. Şimdi nasıl daha iyi mi? İnşallah bir an önce daha da iyi olsun minik paşam Eldorin canım annenden iyi haber gelmesine ne kadar çok sevindim bilemezsin inşallah daha da iyi olacak dualarım onunla inanıyorum iyileşecek inşallah çok mutlu oldum bebek eşyası konusu konuşulmuş hiç bir şey almadım daha bendeki bu rahatlık da beni öldürecek.. bu aydan itibaren başlıyorum inşallah. Kızımdan kalanlar da var zaten çok bir şey almayacağım o yüzden. Bez konusunda kızımda sleepy kullanmıştım hem bedeni hem dokusu kızıma iyi geliyordu. Şimdi yine sleepy baslarım bakalım sonrası ne olur. Benden böyle. Sizleri özlemişim hemen iki günde
Kızçeler günaydınn. Bez için çoğunuz sleepy önerdiniz ama onun yeşil olanını mı alacağız bi de bir numara mı almamız lazım başlangıç için ? Bio natural olanın yorumlarına baktım hep sızdırıyor çok kötü bez yazanlar olmuş diğer yeşil renk olanlar için öyle yorumlar yok kararsız kaldım
Beğeniyorum beğeniyorum yazamıyorum bir türlüGünaydınnnnnAy evetttt beğenilerin var sen yoksun şükür kendi açımdan söylüyorum iyim hamdolsun zaman yaklaştıkça ben heyecanlanıyorum yavaş yavaş bende artık alışveriş yapmaya başladım
Aman canım iyi olun ya sevindim. İyi olsun minik oğlunİyiyiz canım iyiyiz şükür, ateşi düşürdük atıyor gibiyiz bende bı sıkıntı yok zaten, gecirmistim geçen, oğlumda daha iyi çok sağolasın
Kuzum evet yeşil olan iyiydi. Ben ondan kullanmıştım hiç sızdırma falan da yaşamadımKızçeler günaydınn. Bez için çoğunuz sleepy önerdiniz ama onun yeşil olanını mı alacağız bi de bir numara mı almamız lazım başlangıç için ? Bio natural olanın yorumlarına baktım hep sızdırıyor çok kötü bez yazanlar olmuş diğer yeşil renk olanlar için öyle yorumlar yok kararsız kaldım
Yeşil olanlardan kullandım işte kalıp sıkıntısı var ve evet sizdirma var bezde çiş olmazdı çocuğun tepesine kadar çiş çıkardıKızçeler günaydınn. Bez için çoğunuz sleepy önerdiniz ama onun yeşil olanını mı alacağız bi de bir numara mı almamız lazım başlangıç için ? Bio natural olanın yorumlarına baktım hep sızdırıyor çok kötü bez yazanlar olmuş diğer yeşil renk olanlar için öyle yorumlar yok kararsız kaldım
Biz yeni aldık. Evde iki kedimiz var. Dysona karar kılmıştık ama diğer markalarla devasa fiyat farkı vardı arasında. Bebişin bi ihtiyacını alırız diyerek farklı markaya yöneldik. Xiaomi Smart air prufier 4 modelini tercih ettik. Odanın metre karesine göre tercih edilmesi lazımmış. Biz salonumuzu çok kullanmıyoruz diğer odalarımız da çok büyük odalar değil o yüzden bu cihaz bizim için çok yeterli. Eğer odalarınızın metrekaresi büyükse bi üst modelini tercih edebilirsiniz. Bizim evimizde hiç kedi kokusu olmuyordu zaten ama yine de bebeğin rahat edebileceğini düşündüğümüz için almak istedik. Normal zamanlarda oda hava kirliliği için cihazı ilk açtığımızda 20-25 arası falan gösteriyor. Bi 10 dk içinde 2-3 e düşüyor. Normal zamanlarda çok etkili mi henüz anlayamadık 2 haftadır kullanıyoruz. Ama mesela evde kızartma vs yaparken kullandık hava kirliliği 800 e falan çıktı bi araKızlar merhabalar, hava temizleme cihazı arıyorum ama gerçek kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Evde bi tane minik ırk köpeğimiz var. Bebişte gelince hava temizleme cihazı iyi olur diye düşünüyorum. Var mı fikri olan? Kullanıp memnun kalan ?
AhahahaYeşil olanlardan kullandım işte kalıp sıkıntısı var ve evet sizdirma var bezde çiş olmazdı çocuğun tepesine kadar çiş çıkardınumara büyütmek lazım o durumda tam kalıp ya da bı tık kucuk iş görmüyor, ilk doğduğunda çok minik olacak o yüzden bir numara yeterli bir ayın sonunda kilo alma toparlanma durumuna göre değişiklik yaparsınız numaralarda, çiş çıksa neyse bir de b.k çıkarma durumları var lekesi de çıkmıyor çöpe az zibin atmadık tabii bu kaka çıkarma.olayi her bezde oluyor yukarıya doğru fırlatarak yapıyorlar bildiğin neyse bu konuyla alakası yok anılar üsüstü taşma deyince
Yaaa tontis bacaklardan sıkıyor hemen anlarsınAhahahaya illa ki ara ara kaçar diye düşünüyorum tabi ama sürekli sızıntı olursa sıkıntı tabi bi de biz çok tecrübesisiz acaba tam mı oturuyor büyük mü geliyor onu nasıl idrak edeceğiz acaba
Bunda nemlendirme özelliği de var mı acaba? Bebekler için nemlendirme makineleri de lazım oluyor dediler, o yüzden Dyson'ın temizleme+nemlendirme olan makinesini düşünüyordum ben de. İkisini ayrı ayrı almaktansa tek makine mi alsam dedim ama bu da gerçekten pahalıBiz yeni aldık. Evde iki kedimiz var. Dysona karar kılmıştık ama diğer markalarla devasa fiyat farkı vardı arasında. Bebişin bi ihtiyacını alırız diyerek farklı markaya yöneldik. Xiaomi Smart air prufier 4 modelini tercih ettik. Odanın metre karesine göre tercih edilmesi lazımmış. Biz salonumuzu çok kullanmıyoruz diğer odalarımız da çok büyük odalar değil o yüzden bu cihaz bizim için çok yeterli. Eğer odalarınızın metrekaresi büyükse bi üst modelini tercih edebilirsiniz. Bizim evimizde hiç kedi kokusu olmuyordu zaten ama yine de bebeğin rahat edebileceğini düşündüğümüz için almak istedik. Normal zamanlarda oda hava kirliliği için cihazı ilk açtığımızda 20-25 arası falan gösteriyor. Bi 10 dk içinde 2-3 e düşüyor. Normal zamanlarda çok etkili mi henüz anlayamadık 2 haftadır kullanıyoruz. Ama mesela evde kızartma vs yaparken kullandık hava kirliliği 800 e falan çıktı bi ara10 dk da sıfır koku mutfakta. O anlamda çok işe yarıyor. Ama normal zamanda işe yarıyor mu çok emin değilim
Malesef nem özelliği yok o yüzden biz de nem makinesi alacağız. Nem derecesini ölçüyor ama. Ankarada yaşıyorum ben. Evin nemi genelde 25-30 arası gösteriyor. 40-60 arası olmalıymış bebişler için. Mecburen bi nem makinesi alacağız. Dyson dan yine çok daha uyguna geliyor tabii. Eşim 3-4 ay araştırdı. Dysondan sonra en iyi modelin bu olduğuna karar verdik. Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dyson alın tabiiBunda nemlendirme özelliği de var mı acaba? Bebekler için nemlendirme makineleri de lazım oluyor dediler, o yüzden Dyson'ın temizleme+nemlendirme olan makinesini düşünüyordum ben de. İkisini ayrı ayrı almaktansa tek makine mi alsam dedim ama bu da gerçekten pahalı
Allahtan yaz bebeği olmalarının bazı avantajlarını yaşayacağızYaaa tontis bacaklardan sıkıyor hemen anlarsınbacakta yoğun iz yapmaya başlar o zaman numara büyütmek lazım tasma da yoğunlaşır, elin gözün alışır ona, Allah'tan yaz bebeleri beze meze anne alışana kadar usumezler taşandan
Merak etme bebiş olduktan sonra hepimize bı güncelleme gelir, hallederiizzAllahtan yaz bebeği olmalarının bazı avantajlarını yaşayacağızşimdi acemiyim ama bebiş bi doğsun bi de o zaman görün beni
Henüz tam karar veremedik iki makine mi tek makine mi olsun, bu modeli de inceleyelim. Çok faydalı oldu teşekkür ederimMalesef nem özelliği yok o yüzden biz de nem makinesi alacağız. Nem derecesini ölçüyor ama. Ankarada yaşıyorum ben. Evin nemi genelde 25-30 arası gösteriyor. 40-60 arası olmalıymış bebişler için. Mecburen bi nem makinesi alacağız. Dyson dan yine çok daha uyguna geliyor tabii. Eşim 3-4 ay araştırdı. Dysondan sonra en iyi modelin bu olduğuna karar verdik. Eğer bütçeniz varsa kesinlikle dyson alın tabii
Şampuan ve bebek bakım ürünlerinde İncia,ecowell var aklımda temiz içerik olarak. Deterjan olarakta ebebeğin kendi ürünleri güzelmiş. Naturalive di sanırım oganik bi marka varmış onuda övdüler. İndirimde gördükçe alıp denenebilir.Kızlar bebek için çamaşır deterjanı yumuşatıcı veya bebe yağı nemlendirici şampuan ne önerirsiniz?
Sivenodan hiç memnun olmayan yakın zamanda doğum yapan arkadaşım var sizler ne dersiniz
Pamuklu olduktan sonra sıkıntı olmaz bence.Eki Görüntüle 3577575
Böyle yakalı giysiler bebeği rahatsız eder mi ?
Ay canım herhalde rahatsız etmez ama ben hiç sevmem kendim o yüzden sanki bebek de rahat edemez gibi hissederimEki Görüntüle 3577575
Böyle yakalı giysiler bebeği rahatsız eder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?