- 8 Ağustos 2011
- 11.382
- 7.163
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.421
Oy kıyamam onaaaTecrübeli anneler yardım edebilir mibenim kızn10 aylık üst iki diş minick gözükmeye başladı. Geceleri uykusunda emekliyor gibi dönüp kafasını yatağa sürte sürte çığlık kıyamet ağlıyor. Diştendir herhalde değil mi ? Calpol veriyorum rahat. Uyusun diye. Doğru mu yapıyorum ki diştir herhalde dimi
Oy kıyamam onaaa
Ne sancılar çekiyor şimdi. Allah kolaylık versin.
Bence de diştendir. Calpol rahatlatır.
Gündüz eline koparmayacağı şekilde soğuk havuç verebilirsin. Damağındaki sancıyı hafifletir. Teze soğan da iyi gelirmiş. Ama onu parcalayabilir dikkat etmeli.
Huzurlu mutlu güzel haftalarımız olsun
günaydın :) benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim
Arasan ya telefonla. Madem aşı var kaçmasın zamanı.benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim
bide özellikle hemşireye mesaj atmıştım kaçıncı haftada geleyim aşıyı napalım diye ben ararım dedi kız bana bende hastanenin yoğunluğundan unuttum olmazsa bugün arayım canımArasan ya telefonla. Madem aşı var kaçmasın zamanı.
Beni geçen hafta aradı. Rutin takibe gittim.
rutin takibi kendi hastanemde yaptırınca ararlardı bende buradaki bilgileri telefondan söylerdim takibi öyle yapardıArasan ya telefonla. Madem aşı var kaçmasın zamanı.
Beni geçen hafta aradı. Rutin takibe gittim.
Bence saglık ocagına gidin onlar unutmuş olabilir bende 27.haftamda yaptırdım 2.dozu sıkıntı olmadı .günaydın :) benim sağlık ocağı normalde her ay arardı gebe izleme bekliyoruz derdi şubattan beri ne aradılar beni ne sordular tetanoz için de çağırmadılar 27. haftaya girmek üzereyim ne yapsam bilemedim
ikinci doz değil ki daha ilkine çağıramadı beniBence saglık ocagına gidin onlar unutmuş olabilir bende 27.haftamda yaptırdım 2.dozu sıkıntı olmadı .
28. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ilk dozu ben de bir ara sor istersen canım belki yeni asilari beklemistir. Benim bildiğim şu an asilarda sıkıntı var galiba. Yani tedarik etmedeikinci doz değil ki daha ilkine çağıramadı beni
olmadı çalıştığım hastanenin aile hekimiyle görüşeyim canım bakalım28. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ilk dozu ben de bir ara sor istersen canım belki yeni asilari beklemistir. Benim bildiğim şu an asilarda sıkıntı var galiba. Yani tedarik etmede
İstersen ara yada git bence unutmuşlardr diycem ama kayıtlı sistemdeikinci doz değil ki daha ilkine çağıramadı beni
Bende gözde ışık çakması ve bulanıklık başlıyor, tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor. Tuzlu birşeyler içiyorum 10-15 dk ya kendime geliyorum. İlk çok umursamadım ama doktorla mı konuşsam? Yaşayanlar var mı?Enseye Soğuk kompres iyi geliyor, ara ara bende de oluyor, 28.deyim başından beri arada bı hissettiriyor. Baş ağrısıyla birlikte gözde ışık çakması falan oluyorsa tansiyon takibi yap, sıkıntı çıkarsa doktoruna bildirmende fayda var
Sağlık ocağında 2.kontrole cagirdiklarinda asi gününü söyleyip lütfen unutmayın bize bildirim düşmüyor aşı için dedi bizim hemsireler. İsterseniz siz ugrayabilirseniz ya da numarasi varsa bir sorunikinci doz değil ki daha ilkine çağıramadı beni
olmazsa birazdan arayım kendimi hatırlatıyımSağlık ocağında 2.kontrole cagirdiklarinda asi gününü söyleyip lütfen unutmayın bize bildirim düşmüyor aşı için dedi bizim hemsireler. İsterseniz siz ugrayabilirseniz ya da numarasi varsa bir sorun
Sabahladim Cidden altı gibi eşim devraldi ben uyudum şimdi uyandım, daha iyi ateşi düştü sabah şükür, çok sağolasınHuzurlu mutlu güzel haftalarımız olsun
Bizim ve bebişlerimizin saglıklı oldugu bebişlerin kılo aldıgı bizim çok kılo almadığımız nice haftalar diliyorum
Lady yazdım geçen görmedin canım galiba arkadaşın iyimi bebişi iyimi ?
Vaalbara gece buralardaydın canım oğlun nasıl oldu
Evet doktoruna söyle atlama, tekrar eden bı durumsa hele hiç atlama 9 falan normal gebelikte ama daha düşük ya da sürekli düşükte başka belirti de varsa doktoru bilgilendirmek lazımBende gözde ışık çakması ve bulanıklık başlıyor, tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor. Tuzlu birşeyler içiyorum 10-15 dk ya kendime geliyorum. İlk çok umursamadım ama doktorla mı konuşsam? Yaşayanlar var mı?
Çok şükürSabahladim Cidden altı gibi eşim devraldi ben uyudum şimdi uyandım, daha iyi ateşi düştü sabah şükür, çok sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?