- 25 Nisan 2021
- 2.984
- 5.250
- 108
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.461
Ya bazen böyle minik bir enfeksiyon bile ateş yapabiliyor başka belirti olmuyor. Düştüyse sıkıntı yok demektirSabah düştü eşime devrettim uyudum biraz canım sağolasın daha iyi, sadece ateş var başka bir belirtide yok anlamadik, keyfi iştahı yerinde
kasik ağrısı bıçakla oyuluyormus gibi bı ağrı, Diz ağrısı, yanlarin ağrısı, romatizma gibi bı agri doğuma kadar gider artık, şişkinlik gerilme de hepimizde var heralde, sabah yumuşak akşam sigamiyoruz
Oh bak seni çok yormayacak bir yöntem önermiş doktorun neyse kiCanlar hepinizden Allah razı olsun dün kötü bi gece geçirdim baya. Mesajlarınızı okudum ama dönemedim ağrım çok fazlaydı. Bi de stresten mi neden bilmiyorum tansiyonum yükseldi sanırım gece yine burnum kanadı yatağın halıların her yeri kan oldueşim geldi sabah. şimdi onları temizliyor sağolsun ama iyi ki bu sitedeyim gerçekten hepinizin mesajları o kadar iyi hissettirdi ki yalnız değilmişim. Hepinizden Allah razı olsun
Doktora gittik çok şükür şimdilik operasyona gerek yok gebeliğini bu şekilde bitireceğiz tedavi ya da operasyon işini gebelik sonrası düşüneceğiz dedi. Antibiyotik tedavisine pek yanaşmadı çünkü uzun süre kullanman gerekebilir ama ağır ilaçlar olacağından gebelikte vermek istemiyorum dedi. Şimdilik her gün pansumanla idare edeceğiz. Durum çok kötü değilmiş şükür. Pansuman seni idare edecek hiç korkma dedi. Bebeğe de hiç bi zarar vermezmiş. İkisi çok başka yerler dedi. Aslında ben de biliyordum ama yine de uzman ağzından duymak ferahlatıcı oluyor. Ağrım çok olduğunda mecburen parol haricinde bi seçeneğim yok. Biz paroldan, pansumandan ve bolca duadan devam
Hepinizi çok seviyorum
Çok geçmiş olsun canımCanlar hepinizden Allah razı olsun dün kötü bi gece geçirdim baya. Mesajlarınızı okudum ama dönemedim ağrım çok fazlaydı. Bi de stresten mi neden bilmiyorum tansiyonum yükseldi sanırım gece yine burnum kanadı yatağın halıların her yeri kan oldueşim geldi sabah. şimdi onları temizliyor sağolsun ama iyi ki bu sitedeyim gerçekten hepinizin mesajları o kadar iyi hissettirdi ki yalnız değilmişim. Hepinizden Allah razı olsun
Doktora gittik çok şükür şimdilik operasyona gerek yok gebeliğini bu şekilde bitireceğiz tedavi ya da operasyon işini gebelik sonrası düşüneceğiz dedi. Antibiyotik tedavisine pek yanaşmadı çünkü uzun süre kullanman gerekebilir ama ağır ilaçlar olacağından gebelikte vermek istemiyorum dedi. Şimdilik her gün pansumanla idare edeceğiz. Durum çok kötü değilmiş şükür. Pansuman seni idare edecek hiç korkma dedi. Bebeğe de hiç bi zarar vermezmiş. İkisi çok başka yerler dedi. Aslında ben de biliyordum ama yine de uzman ağzından duymak ferahlatıcı oluyor. Ağrım çok olduğunda mecburen parol haricinde bi seçeneğim yok. Biz paroldan, pansumandan ve bolca duadan devam
Hepinizi çok seviyorum
Valla hiç bilmiyorum ben 7 sene önce filan olmuştum herkes ay ağrır şöyle böyle dedi hiç bir etki olmamıştı ama bu seferki 6 gün oldu hala kolum kasılıyor kaldırırkenBenim ilk doz inanılmaz rahattı hatta kolumun üzerine dahi uyudum o derece ama 2.doz beni maffetti agrıdan 2 gece uyuyamadım yani. İlk hamilelik ve 2.hamilelik ile alakası yok sanırım aşısın dozunun
“Göbekler artık iyice çıkmıştır.” Mı ?Göbekler artık iyice çıkmıştır herhaldeben 1 2 haftadır baskğlde artıya geçmeye başladım. Ama göbek epeydir çıkmıştı zaten. Akşamları çatlayacak gibi hissediyorum şişkinlik çok fazla oluyor. Bir de 1 haftadır akşamları çok ağrım oluyor huzursuz bir ağrı kasıklarımda hatta gün aklam baya bş endişelendim. Benim gibi olan var mı aranızda
Aminnnn!Huzurlu mutlu güzel haftalarımız olsun
Bizim ve bebişlerimizin saglıklı oldugu bebişlerin kılo aldıgı bizim çok kılo almadığımız nice haftalar diliyorum
Lady yazdım geçen görmedin canım galiba arkadaşın iyimi bebişi iyimi ?
Mutlaka söyle Dr a. Tansiyon cihazında bi sorun yoktur di mi ?Bende gözde ışık çakması ve bulanıklık başlıyor, tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor. Tuzlu birşeyler içiyorum 10-15 dk ya kendime geliyorum. İlk çok umursamadım ama doktorla mı konuşsam? Yaşayanlar var mı?
Çok şükür bacımCanlar hepinizden Allah razı olsun dün kötü bi gece geçirdim baya. Mesajlarınızı okudum ama dönemedim ağrım çok fazlaydı. Bi de stresten mi neden bilmiyorum tansiyonum yükseldi sanırım gece yine burnum kanadı yatağın halıların her yeri kan oldueşim geldi sabah. şimdi onları temizliyor sağolsun ama iyi ki bu sitedeyim gerçekten hepinizin mesajları o kadar iyi hissettirdi ki yalnız değilmişim. Hepinizden Allah razı olsun
Hepinizi çok seviyorum
Benimki de şehir hastanesinde yapıldı ama diyorum ya neye göre bu uygulamalar değişiyor bilemiyorum. Sanki her hastane kendi kararını veriyor gibi..Evet ya hep farklı şehir hastanesindeyim ben , gerci şimdi aç su içsem o da bulandırırdı içemezdim bakalım ekmek arası peynir hayalleri kuruyorum
Ben Mamaaura maximum elasticity cream ve lierac phytolastil gel kullanıyorum. Biri krem gibi biri yağ gibi olunca ikisinden de vazgeçemedimselamlar kızlarkarın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Senin için hersey yolunda değil mi canım?Hastaneden döndüm. Dr tahlil sonuçları ile tansiyon ve şeker takibini iyi gördü. Ara ara ölçmeye devam et. İki hafta sonra yine göreyim seni dedi. İdrarda enfeksiyon çıkmıştı. Onun için kültür verdim. Üreme olursa gel, olmazsa bol su iç ilaçsız geçirelim dedi.
“Göbekler artık iyice çıkmıştır.” Mı ?
Benimki özerkliğini ilan etti. Benden bağımsız bi varlık olarak geziyor
Akşamları olan ağrın, belki gün içindeki koşturma ve ayakta kalmanın vermiş olduğu bi yorgunluktandır
Aminnnn!
Arkadaşım hastanede. Her gün arayıp yazıp sormak da istemiyorum. Psikolojisini tahmin edersiniz. Bi de arayanlara durum anlatmak her sefer canını yakıyor
Kendine söylememişler ama eşi dedi ki, Dr lar suyu bittiği ve bebek hareket edemediği için eklemlerinde fiziki bi özür olabilir, hazırlıklı olun demiş.Hiç umut vermiyorlar. Hiç. Gıcık oluyorum o Dr lara. Çok ünlü, iyi ve pahalı bi hastanede kalıyor ama psikolojik destek anlayış çok eksik.
Ama ben inanıyorum. İns dedikleri gibi olmayacak. Sağlıkla gelecek o kız.
Annesinin bi sıkımlık canı kalmış. Devamlı kanaması ve ağrısı var. Ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Diyorum ki, yediğin her lokma içtiğin her yudum bu cazgır kızına gidiyor. Cok yaman olacak. Çok mücadeleci.
BDT 1 Ağustos. Galiba bugün 24+6. 3-4 hafta daha dayanabilirse alacaklar. En az 1 kg olmasını bekliyorlar. Aklınıza geldikçe dua edin bacılarım.
Mutlaka söyle Dr a. Tansiyon cihazında bi sorun yoktur di mi ?
Ben eklempsi nöbeti sebebiyle şehir hastanesine gittiğimde, hemşire tansiyonların nasıl dedi. Ben de çok yükselmedi ama şikayetlerim fazla dedim. O dijital cihazlara 6 ayda bi kalibrasyon ayarı yapılmalı. Doğru ölçmüyor olabilir dedi.ben de henüz yeni aldım cihazı. Ama aklıma da takıldı bu konu.
Sen de ihmal etme bacım. Dr bilsin.
Çok şükür bacım
Korkulacak bi durum yokmuş hamdolsun. İyi ki Dr lar hastaneler var.
Benimki de şehir hastanesinde yapıldı ama diyorum ya neye göre bu uygulamalar değişiyor bilemiyorum. Sanki her hastane kendi kararını veriyor gibi..
Kaçlıktı yüklemen bilmiyorum ama bitmiştir sanırım. Şimdi sana afiyet olsun
Net konuşamam ama uzun süre hareket hissetmiyorsan dr una danışsan iyi olur diye düşünüyorum.Kızlar ya bu bebiş niye hareket etmiyor benim 3-4 günde bir bariz belli şekilde bir kaç dk ediyor sonra kabuğuna çekiliyor fetal dopplerle kontrol ediyorum o derece oda olmasa pskolojim bozulacak bir şey oldu diye resmen 24+5 şuan normal mi?
selamlar kızlarkarın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Bir yazayım , artık doktorlardan yeni sorundan yoruldum sanırım kulak arkası edersem sorun olmayacakmış gibi hissediyorum.Evet doktoruna söyle atlama, tekrar eden bı durumsa hele hiç atlama 9 falan normal gebelikte ama daha düşük ya da sürekli düşükte başka belirti de varsa doktoru bilgilendirmek lazım
Çok şükür bacım. Dr şimdilik göze batan bir şey görmedi. Ama takip edecek.Senin için hersey yolunda değil mi canım?
bende bugün 24 saatlik idrarda protein testi verdim bakalım 16 sında çıkar sonuç dediler uzun geldi
Canım ben 3. aydan itibaren lierac ve bio oil kullanıyorum. Göğüs altlarına sürmemiştim oralar çatladı benim geçen ay. Vücudum çatlamaya meyilli gerçi son ay yağ kavanozuna düşsem de çatlarım sanırımselamlar kızlarkarın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Bir yazayım , artık doktorlardan yeni sorundan yoruldum sanırım kulak arkası edersem sorun olmayacakmış gibi hissediyorum.
Sürekli olmuyorda 3/4 kere oldu ölçütüğümde 9/5 fln çıktı tansiyonum normalde 11/6 küsür çıkıyor.
lady peacock Kalibrasyon işini düşünmemiştim bir bakayım. Evde olan kişilerinkini ölçüp doğrulama yapıyorum.
İlk tansiyonum düşüyor demiyorum gözümde bulanıklaşma ve parlaklık oluyor , tansiyon ölçünce aa düşmüş diyorum. İnş birşey yoktur.
Evet hepsine çok kayılıyorum ama maalesef kadının objeleltirilmesi durumu hala var. Bunu hala görüyoruz malesefKızlar mad men diye bir diziye başladık. 1950'lerde geçiyor Amerika'da.
İnsanlar o kadar bilinçsiz ki. Zaten sürekli sigara içiliyor her odada, yatak odalarında falan. Bir kadın çocuk bakmaya gidiyor onun yanında içiyor. Hamile kadınlar sigara içiyor ve alkol alıyor. Çocuklarla başa çıkamayınca "hadi git TV izle" diyorlar. Aklım şaştı tüm bunlar da gerçekten oluyormuş o çağlarda.
İzlerken olanlara inanamadım.
Bu anlattıklarım işin aile kısmı. Daha kadının objeleştirilmesi, değersizleştirilmesi, sadakatsizlik konularına girmedim gerçekten çağ atlamışız...
Oh be çok şükür çok sevindim. Biz burda resmen bi aile olduk herkes iyi insanlar cidden iyi ki bende buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Kadın kadının yurduduru burada gösteriyor canım bacılarımCanlar hepinizden Allah razı olsun dün kötü bi gece geçirdim baya. Mesajlarınızı okudum ama dönemedim ağrım çok fazlaydı. Bi de stresten mi neden bilmiyorum tansiyonum yükseldi sanırım gece yine burnum kanadı yatağın halıların her yeri kan oldueşim geldi sabah. şimdi onları temizliyor sağolsun ama iyi ki bu sitedeyim gerçekten hepinizin mesajları o kadar iyi hissettirdi ki yalnız değilmişim. Hepinizden Allah razı olsun
Hepinizi çok seviyorum
75 gr dı , 2. saat i de verdim çıktım evde iyi bir kahvaltı yaptım çok şükür yaaHastaneden döndüm. Dr tahlil sonuçları ile tansiyon ve şeker takibini iyi gördü. Ara ara ölçmeye devam et. İki hafta sonra yine göreyim seni dedi. İdrarda enfeksiyon çıkmıştı. Onun için kültür verdim. Üreme olursa gel, olmazsa bol su iç ilaçsız geçirelim dedi.
“Göbekler artık iyice çıkmıştır.” Mı ?
Benimki özerkliğini ilan etti. Benden bağımsız bi varlık olarak geziyor
Akşamları olan ağrın, belki gün içindeki koşturma ve ayakta kalmanın vermiş olduğu bi yorgunluktandır
Aminnnn!
Arkadaşım hastanede. Her gün arayıp yazıp sormak da istemiyorum. Psikolojisini tahmin edersiniz. Bi de arayanlara durum anlatmak her sefer canını yakıyor
Kendine söylememişler ama eşi dedi ki, Dr lar suyu bittiği ve bebek hareket edemediği için eklemlerinde fiziki bi özür olabilir, hazırlıklı olun demiş.Hiç umut vermiyorlar. Hiç. Gıcık oluyorum o Dr lara. Çok ünlü, iyi ve pahalı bi hastanede kalıyor ama psikolojik destek anlayış çok eksik.
Ama ben inanıyorum. İns dedikleri gibi olmayacak. Sağlıkla gelecek o kız.
Annesinin bi sıkımlık canı kalmış. Devamlı kanaması ve ağrısı var. Ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Diyorum ki, yediğin her lokma içtiğin her yudum bu cazgır kızına gidiyor. Cok yaman olacak. Çok mücadeleci.
BDT 1 Ağustos. Galiba bugün 24+6. 3-4 hafta daha dayanabilirse alacaklar. En az 1 kg olmasını bekliyorlar. Aklınıza geldikçe dua edin bacılarım.
Mutlaka söyle Dr a. Tansiyon cihazında bi sorun yoktur di mi ?
Ben eklempsi nöbeti sebebiyle şehir hastanesine gittiğimde, hemşire tansiyonların nasıl dedi. Ben de çok yükselmedi ama şikayetlerim fazla dedim. O dijital cihazlara 6 ayda bi kalibrasyon ayarı yapılmalı. Doğru ölçmüyor olabilir dedi.ben de henüz yeni aldım cihazı. Ama aklıma da takıldı bu konu.
Sen de ihmal etme bacım. Dr bilsin.
Çok şükür bacım
Korkulacak bi durum yokmuş hamdolsun. İyi ki Dr lar hastaneler var.
Benimki de şehir hastanesinde yapıldı ama diyorum ya neye göre bu uygulamalar değişiyor bilemiyorum. Sanki her hastane kendi kararını veriyor gibi..
Kaçlıktı yüklemen bilmiyorum ama bitmiştir sanırım. Şimdi sana afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?