Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum . Bebeklerimiz rahmin içerisinde İniallah bir sıkıntı olacağını sanmıyorum . Doktora gidince haber et hayırlı sonuçlar olsun inş

Merhaba kızlar nasilsiniz 25+4 günlük oldum bebiş kasıklarıma çok vuruyor sanki alttan çıkacak gibi sizde durumlar nasıl
Benim biri hep orda canım . Bazen öyle şiddetli vuruyor ki sanki çıkacak . Doktorum rahim ağzı kapalı dedi . Normal sanırım

Geçmiş olsun canım endişeni anlıyorum İnşallah yarın içini ferahlatacak bilgiler verecek doktorun dualarım seninle

Canim benim inşallah bebisine bı zarar vermemiştir ki dışarda olduğu için bı zararı olacağını sanmıyorum tam tersi bebekler annelerde bı hastalık meydana gelince o iyileşme süresince anneye tedavi edici hormon üretirlermis aksine sen ağlarken bı sıkıntı yoksa bile içerde onu üzüyorsun bı arkadaşımız yazmıştı bebek stresten etkilendiği de ultason da bile farketmiş Dr sen iyi ol bebisinde iyi olsun acil şifalar diliyorum sana

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-14-07-24-41-943_com.bm.android.thermometer.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
Tecrübeli anneler yardım edebilir mi benim kızn10 aylık üst iki diş minick gözükmeye başladı. Geceleri uykusunda emekliyor gibi dönüp kafasını yatağa sürte sürte çığlık kıyamet ağlıyor. Diştendir herhalde değil mi ? Calpol veriyorum rahat. Uyusun diye. Doğru mu yapıyorum ki diştir herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…