- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.401
Alırız tabisiiiiYoklama mı aliyorsun kız
Canım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum . Bebeklerimiz rahmin içerisinde İniallah bir sıkıntı olacağını sanmıyorum . Doktora gidince haber et hayırlı sonuçlar olsun inşKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Benim biri hep orda canım . Bazen öyle şiddetli vuruyor ki sanki çıkacak . Doktorum rahim ağzı kapalı dedi . Normal sanırımMerhaba kızlar nasilsiniz 25+4 günlük oldum bebiş kasıklarıma çok vuruyor sanki alttan çıkacak gibi sizde durumlar nasıl
Nedir bu rahim agzından çektiğimizBenim biri hep orda canım . Bazen öyle şiddetli vuruyor ki sanki çıkacak . Doktorum rahim ağzı kapalı dedi . Normal sanırım
Ya kapalı ama o tedirginliği bize sormaları lazım . :)Nedir bu rahim agzından çektiğimiz
Bebek hareket ettikçe umutlanıyorumYa kapalı ama o tedirginliği bize sormaları lazım . :)
Ben sabaha kadar buralardayım muhtemelen, oglus ateşli nöbet var bu geceAlırız tabisiiii
Hatun bu topiğin asli üyelerinden.
Devamsızlık hakları da bitti.
Geçmiş olsun yaBen sabaha kadar buralardayım muhtemelen, oglus ateşli nöbet var bu gece
Ben sabaha kadar buralardayım muhtemelen, oglus ateşli nöbet var bu gece
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım sana da kolay gelsinBen sabaha kadar buralardayım muhtemelen, oglus ateşli nöbet var bu gece
Geçmiş olsun canım endişeni anlıyorum İnşallah yarın içini ferahlatacak bilgiler verecek doktorun dualarım seninleKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Canim benim inşallah bebisine bı zarar vermemiştir ki dışarda olduğu için bı zararı olacağını sanmıyorum tam tersi bebekler annelerde bı hastalık meydana gelince o iyileşme süresince anneye tedavi edici hormon üretirlermis aksine sen ağlarken bı sıkıntı yoksa bile içerde onu üzüyorsun bı arkadaşımız yazmıştı bebek stresten etkilendiği de ultason da bile farketmiş Dr sen iyi ol bebisinde iyi olsun acil şifalar diliyorum sanaKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Canım çok geçmiş olsunumarım en kısa sürede toparlar
Sağolun canlarım aminn çok sağolunGeçmiş olsun Allah şifa versin canım sana da kolay gelsin
Nasıl oldu evladın canım ?Sağolun canlarım aminn çok sağolun
benden de 24+6dan günaydın bacim
Bebişlerimiz aynı yaştaabenden de 24+6dan günaydın bacimhepimiz için güzel bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?