- 22 Mayıs 2023
- 1.851
- 2.982
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.381
Canım benim… Şu an nasıl korkmuş ve yalnız hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki… Ama bir yandan da şunu bil istiyorum: Bu yaşadığın şey daha önce de olmuş, tanıdık bir durum aslında. Vücudun ne yapacağını biliyor, sen de nasıl baş edeceğini aslında biliyorsun. Şimdi yeniden olmuş olması elbette can sıkıcı ve zorlayıcı ama bu senin ya da bebeğinin güvende olmadığı anlamına gelmez.Kızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Ah yavrum benim. AğlamaaaKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Hiçbir şey olmaz inşallah üzülme sen, iyi hissetmiyorsan da söyle ailene acile falan git bekleme, tek başına çekme öyle, kendini yipratmaktansa bı an önce ne yapman gerektigine bakarsın, yarın ne zamn gideceksin genel cerrahiyeKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Benimki de öyle kasıklarıma çok vuruyor ama çok şükür ultrasonda bir sıkıntı goremedi doktorAynen öyle, iki gündür de sanki kasıkta zıplıyor ya da arka arkaya tekme atiyor, ne yapıyor bilmiyorum da acayip vuruyor
Çok şükür canım iyi olmana sevindimYok canim ne kusuruuzun sure girmeyince olumsuzluk olmasindan korktum neyseki hersey yolundaymis grupta iki tane serdar ortac sarkisi var diyordum uzun zamandir sadece birini gorunce eksikligini hissettik biraz zor oldu ama suan iyiyim cok sukur iyi ki yaptirmisim diyorum insallah canim insallah sende bol bol ihlamur c vitamini al
Canım üzülme ben de bebeğe bir zararı olacağını sanmıyorum onlar tamamen farklı bir bölgede korunaklı bir yerdeKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Bende doktora sordum "normal nereye vurduguna çok takılma rahat bırak dediBenimki de öyle kasıklarıma çok vuruyor ama çok şükür ultrasonda bir sıkıntı goremedi doktor
Canım kuzenimde gebelik tansiyonu vardı. Mecburi sezaryen oldu.Kızlar bir şey soracağım bileniniz vardır belki.
Bende protein kaçağı var düzenli tansiyon takibi yapıyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok
Ama bu protein kaçağı normal doğuma engel midir acaba?
Yani doğum esnasında tansiyon yükselebilir mi acaba kafama takıldı.
Doktorum bana 37. haftaya kadar dayan gibisinden bir şey söylemişti yeni farkediyorumyani sezaryene mi hazır ol dedi acaba anlamadım pek.
Muayene zamanınada biraz var o yüzden size sormak istedim :)
Tansiyon varsa kesin sezaryen olunuyor canım biliyorum onuCanım kuzenimde gebelik tansiyonu vardı. Mecburi sezaryen oldu.
Ama her gebelik tansiyonu yada preeklempsi hastasında aynı mıdır bilmiyorum. Belki rahatsızlığın şiddetine ve gidişâtına göre karar veriliyordur.
Hiç üzülme hicbirsey olmaz Allahın izniyle güzel düşün şimdi nasılsın canım?Kızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Ciddi söylüyorum idrar yaparken bile vuruyor aşırı gülüyorum o zamanMerhaba kızlar nasilsiniz 25+4 günlük oldum bebiş kasıklarıma çok vuruyor sanki alttan çıkacak gibi sizde durumlar nasıl
Yüksek tansiyon direk sezeryan diye biliyorum ben. Çünkü normal doğum anında ister istemez yükselme durumu oluyormuş ve tehlikeliymiş.Kızlar bir şey soracağım bileniniz vardır belki.
Bende protein kaçağı var düzenli tansiyon takibi yapıyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok
Ama bu protein kaçağı normal doğuma engel midir acaba?
Yani doğum esnasında tansiyon yükselebilir mi acaba kafama takıldı.
Doktorum bana 37. haftaya kadar dayan gibisinden bir şey söylemişti yeni farkediyorumyani sezaryene mi hazır ol dedi acaba anlamadım pek.
Muayene zamanınada biraz var o yüzden size sormak istedim :)
O kadar haklısın kii. Temizliğe özellikle bize yardıma gelmeleri gerekirken bizden hizmet beklemek...Ya zaten dayıya teyzeye falan doğumdan sonra gelsinler diye haber saldım annem aracılığıyla ama şimdi bunlara bir şey diyemedim eşimin arkadaşları diye. Bak bu saat oldu dinleniyorum :)ben misafir geleceği zaman özellikle temizlik yapmıyorum kirletip gidiyorlar onlar gidince yapıyorum temizlik bana kalsın kendim hak ediyorum temiz oturmayı:) geçen gün banada dayımlar geldi 3 gğn bacaklarım ağrıdı bir daha doğuma kadar kimseyi istemiyorum dedim net şekilde
Kızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Evet canım yüksek tansiyon öyleymiş ve çok önemli Allah korusunYüksek tansiyon direk sezeryan diye biliyorum ben. Çünkü normal doğum anında ister istemez yükselme durumu oluyormuş ve tehlikeliymiş.
Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de yönetimi çok da mühim değil
Yoklama mı aliyorsun kızTaranta okuyor yazmıyorsun.
İstirahat süren bitmiştir.
Pazartesi itibariyle topikte online görelim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?